FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Takodje mislim da bi trebali organizovatzi te neke prijateljske utakmice s velikim evropskim znam da nije lako dovesti te timove ali jednu utakmicu u godini s nekim dobrim protivnikom bila bi od velike koristi i za publiku i za afirmaciju kluba .nije bitno u ljetnoj ili zimskoj pauzi samo da se odigra tipa ekipe udineze ,galata ,fener ,drezden ne moraju bas biti real i barca
mislim da se to moze organizovati .

Re: Odg: FK Sarajevo
To kosta mnogo.bordobijeli je napisao/la:Takodje mislim da bi trebali organizovatzi te neke prijateljske utakmice s velikim evropskim znam da nije lako dovesti te timove ali jednu utakmicu u godini s nekim dobrim protivnikom bila bi od velike koristi i za publiku i za afirmaciju kluba .nije bitno u ljetnoj ili zimskoj pauzi samo da se odigra tipa ekipe udineze ,galata ,fener ,drezden ne moraju bas biti real i barcamislim da se to moze organizovati .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
To kosta mnogo.macahz je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Takodje mislim da bi trebali organizovatzi te neke prijateljske utakmice s velikim evropskim znam da nije lako dovesti te timove ali jednu utakmicu u godini s nekim dobrim protivnikom bila bi od velike koristi i za publiku i za afirmaciju kluba .nije bitno u ljetnoj ili zimskoj pauzi samo da se odigra tipa ekipe udineze ,galata ,fener ,drezden ne moraju bas biti real i barcamislim da se to moze organizovati .
znam ali probati na neki prijateljaki nacin ,humanitarni ili nesto slicno znam da je to jako tesko i da ove velike ekope traze mnogo novca da dodju na te prijateljske utakmice ali pokusati neke osrednje timove ganjati
Da kosta,ali mislim da je najteze ,za te klubove naci slobodne termine.Tu bi malo morao pogurati grad,sponzori.Evo mogu u Holidej Inu spavati,opstina centar neka malo pogura itd.Bila bi to i promocija i grada.Sve se moze samo se malo treba potruditi
Moguce da se nesto u tisini radi, sto mi i prija.. "Buka" se u vecini slucajeva izjalovi, tako da vise ovo volim.. Ne mogu sudit o momku, realno, prvi put cujem za njega, ali svidja mi se da je potencijalni reprezentativac i da je branio za U21... Mozes li nesto malo opsirnije o njemu napisat?? Prijatno druzepabizo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; mi se pohvalio jedan komšo koji isto radi I živi u Australiji da njegov rođak koji je vratar u nekom makedonskom klubu ima ponudu nekih agenata za vaš klub.Rule_hz je napisao/la:Kako vam se da o kelavi pisat nece doci kod nas ba, nemas on nikakve veze sa FKS
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Da nam je ovakvo sto organizovati u Skenderiji preko zime. Znam, sama postavljanje ovoga terena je vece nego godisnji budzeti pojedinih nasih ekipa. Ali eto, cisto onako, bilo bi lijepo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Bice turnira u buducnsti akb.dok sagradimo svoj trening kamp.Mozemo onda ponuditi ekipama smjestaj,terene za treniranje i sva ostala prateca sredstva koja koriste velike ekipe.Nismo jos svjesni koliko cemo dobiti kampom na Butmiru.
ma da je titulu osvojit, samo da padne pritisak sa igraca. Mislim da bi duplo bolje igrali. Onda bi moga i vise mladih forsirat, ovako smo u grcu.
Vjeruj da neznam ali sam pogledao video zapis I da nije kod nas Oštrakovic ja mislim da bih Olimpicu dobro došao ovaj vratar.Ko stena je jarane ,vidim da I nije linijaš ,,,mlad momak e sada drugo ti neznam,amorovski je napisao/la:Moguce da se nesto u tisini radi, sto mi i prija.. "Buka" se u vecini slucajeva izjalovi, tako da vise ovo volim.. Ne mogu sudit o momku, realno, prvi put cujem za njega, ali svidja mi se da je potencijalni reprezentativac i da je branio za U21... Mozes li nesto malo opsirnije o njemu napisat?? Prijatno druzepabizo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; mi se pohvalio jedan komšo koji isto radi I živi u Australiji da njegov rođak koji je vratar u nekom makedonskom klubu ima ponudu nekih agenata za vaš klub.Rule_hz je napisao/la:Kako vam se da o kelavi pisat nece doci kod nas ba, nemas on nikakve veze sa FKS
" onclick="window.open(this.href);return false;
smijesno mi pa reko da stavim
smijesno mi pa reko da stavim

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Aha. Pa jbg. Ja bih bio najsretniji da se sa Ostrakom zavrsilo jos na ljeto, da brani kod nas.. Ali eto jbg.. Zajebale nas 4 zadnje utakmice prosle sezone gdje bi Deji i Nojer pozavidio, kako je dobro branio.. Od tada je skloniji kiksevima nego Piplica.. Prijatno.pabizo je napisao/la:Vjeruj da neznam ali sam pogledao video zapis I da nije kod nas Oštrakovic ja mislim da bih Olimpicu dobro došao ovaj vratar.Ko stena je jarane ,vidim da I nije linijaš ,,,mlad momak e sada drugo ti neznam,amorovski je napisao/la:Moguce da se nesto u tisini radi, sto mi i prija.. "Buka" se u vecini slucajeva izjalovi, tako da vise ovo volim.. Ne mogu sudit o momku, realno, prvi put cujem za njega, ali svidja mi se da je potencijalni reprezentativac i da je branio za U21... Mozes li nesto malo opsirnije o njemu napisat?? Prijatno druzepabizo je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false; mi se pohvalio jedan komšo koji isto radi I živi u Australiji da njegov rođak koji je vratar u nekom makedonskom klubu ima ponudu nekih agenata za vaš klub.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Ostrakovic ni u snu nije bolji od Deje, kakvog god Deje.
Drugo, Dejo ovu polusezonu ne brani sekunde loše.Pogotovo dolaskom Mehe.
nije ni da je imao sta puno da branisamosarajvo je napisao/la:Ostrakovic ni u snu nije bolji od Deje, kakvog god Deje.

- odmazda
- Kontakt:
Ako ćemo realno Dejan je najbolji golman pl eh sada sto mi maštamo o Ter stegenima to je druga stvar al da je dobar jeste dobar jedina mana njegova kompleks javim tekmi
Prvi dan radni u sedmici.
Valjda bude kakvog habera.
Dugo nismo(ima par dana) vidjeli Ibrakovica na presici, sa nekim igracem u svetom dresu.

Dugo nismo(ima par dana) vidjeli Ibrakovica na presici, sa nekim igracem u svetom dresu.

Branili si obadvojica kod nas. Ostrakovic ne da je bolji nego je dobro bolji. Taj momak je trebao odavno dobiti sansu u repci.samosarajvo je napisao/la:Ostrakovic ni u snu nije bolji od Deje, kakvog god Deje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Moze li nam valjati Đelimić,vidim kone ga hvale,ali navodno skup.
Slobodan igrac ,istekao mu ugovor sa Celikom.Mada sam misljenja, cim je u nakoj losoj ekipi Celika ,da tu hljeba od njega nema.
Slobodan igrac ,istekao mu ugovor sa Celikom.Mada sam misljenja, cim je u nakoj losoj ekipi Celika ,da tu hljeba od njega nema.
glede kosarkaskog kluba radi se vec na tome, ici ce se na fazon barselone, fks kosarkaska sekcija. mislim da su halimic i markovic kao nasi ljudi u kosarci u to ukljuceni.
od1987sa je napisao/la:glede kosarkaskog kluba radi se vec na tome, ici ce se na fazon barselone, fks kosarkaska sekcija. mislim da su halimic i markovic kao nasi ljudi u kosarci u to ukljuceni.
Ma nema od kosarkaške, selekcije Sarajeva nista.

Niti ce je podrzati Horde niti Manijaci.Onda je bolje gurati kosarkaski klub Bosnu.Mi prizeljkujemo da se formira kosarkaski klub Sarajevo,i tu bi imali dobru podrsku navijaca, a moguce i fudb.kluba.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 dec 2014, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
to bi bilo super prvo jer trenutno su skoro sve ekipe kod nas u krizi a sarajevo bi imalo pare i moglo bi se brzo napredovati a drugo zbog gasenja bosne jer ima nas puno koji bi radije pratili sarajevo nego ovaj royal....od1987sa je napisao/la:glede kosarkaskog kluba radi se vec na tome, ici ce se na fazon barselone, fks kosarkaska sekcija. mislim da su halimic i markovic kao nasi ljudi u kosarci u to ukljuceni.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.