Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 07 dec 2014, 23:32

emir18 je napisao/la:Kada se igra protiv valencie I atletika posto su tekme odgodjene zbog sp.imali novosti oko Odegaarda.
Odgodjena je samo Sevilla. Valencia i Atletico idu pocetkom januara.
Cekaj dok momak proslavi rodjendan, potpisat ce . :D
Mouse je napisao/la:Kad se luka vraca
Nece prije februara.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 dec 2014, 00:12

Emire nedjeljom se ne pije.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 dec 2014, 00:23

Sta je bilo xd
Modrinho bi mogao I sredinom januara da se vrati
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 08 dec 2014, 14:02

Izgleda da je ovaj Lucas Silva na meti.

Ancelotti: "Tenemos interés en Lucas Silva y en otros jugadores"
X

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 dec 2014, 14:45

Izgleda?
Dogovoreno je sve s njim, ima već par sedmica, samo se čeka potvrda kada bi trebao doći, na zimu il na leto. Kako stoji mogao bi na zimu, radi ovih silnih povreda veznjaka.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2014, 18:04

Sinoc sam gledao onu tekmu Bayern - Real Madrid,bilo dosadno pa ajde reko nije zgorega da se podsjetim one fenomenalne veceri.
Kakvo samaranje...
Don Carlo je u potpunosti pojeo Guardiolu i sve ono sto je celavac zamislio,nadmudrio ga u svakom aspektu fudbalske igre i nasamaro samo tako.
slika
U prilog tome ide i cinjenica da su bavaraci prvi put osutali prema nasem golu u 25 minuti (pri rezultatu od 0:2) i to preko Franka "meni nista ne znaci zlatna lopta,ali molim vas...preklinjem vas dajte mi je" Riberija.
Lopta je otisla 4,5 metara od gola.
I to je bilo to sto se tice sansi Bayerna,u drugom poluvremenu,danas nas covjek,Toni Kroos je imas onaj sut al je lopta otisla malo iznad precke.
Odlicna atmosfera na tribinama,ogromna ocekivanja domace publike,sjajan dekor...sve je to govorilo koliko su domacini bili nabrijani i koliko su bili ubjedjeni u prolaz dalje,ali takodje je reklo jos jednu stvar a to je da su kobasičari veliki lazljivci.
Evo i slika koja to dokazuje:
slika

Immer Weiter.
Uvijek Dalje.

Nedugo poslije toga dosao je 16. minut i desava se Sergio Ramos.
Covjek koji se samo godinu dana ranije ismijavan diljem evrope zbog promasenog penala upravo protiv Bayerna,uspjeva glavom da savlada Neuera i vec tada donese kapitalnu prednost za najveci svjetski klub svih vremena,0:1.
Cetiri minute poslije novi prekid za Real.
Pepe spusta loptu glavom za Ramosa koji natrcava na nju i ponovo matira Neuera za 0:2.
slika

Tog trenutka svima na Allianz areni bile su jasne dvije stvari:
1.Bayern ni u ludilu nece proci dalje
2.Sergio Ramos a.k.a INSTITUCIJA je naplatio svoje.
Dakle saradnja Keplera i INSTITUCIJE je totalno nokautirala domacine,ali ono sto je jednako bitno jeste cinjenica da su cijelim tokom susreta izludjivali napadace Bayerna.
Pored njih dvojice jednostavno nista nije moglo proci,svaki centarsut je bio otklonjen i na momente je izgledalo kao da Madrid ima dva nebodera u svom sesnaestercu,a nerovoza bavaraca je rasla.
To se najbolje moglo vidjeti u primjeru kada je meni nista ne znaci zlatna lopta,ali molim vas...preklinjem vas dajte mi je Ribery,kojeg je Dani Carvajal sodomizirao citav mec,istom udario samar i svima nama pokazao (osim mizerne partije) da je i veliki cigan.
Vidio je to i celavac i sredinom drugog poluvremena ga izveo uz zvizduke sa tribina.

A onda je na red dosao i najbolji svih vremena.
I trenutak koji ga je upisao u historiju LP.
Brza kontra,sjajna saradnja BBC,asistencija Bejla i to je vec 0:3.

slika

15. gol Cristiana u njegovom desetom mecu te sezone.

I Bog zna kako bi zavrsilo da se Pep nije prepao totalnog debakla i vec na poluvremenu izveo napadaca a uveo jos jednog zadnjeg veznog Javija Martineza.
Samaranje za celavca od strane Dona bilo je kompletirano.
slika

Do kraja susreta gledali smo nemoc bavaraca i kontrolu Madrida,a tacku na i stavio je onaj koji je to i zasluzio,svojim drugi golom na mecu a 16. u sezoni za najveci poraz Bayerna na domacem terenu ikad.
slika

I tako je Manuel Neuer,polu golman,polu vezni,polu stoper,polu desni bek,polu nevjerovatan zavrsio susret okrvavljenog cmara,a moglo je biti i gore da su Bejl i Cristiano iskoristili ona dva njegova kriminalna istrcavanja jos u prvom poluvremenu.

Bayern Munchen - Real Madrid 0:4.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 dec 2014, 18:08

dzoni de loma ohani rano je da zakuhamo pricekaj proljece ;) ,uzivaj jer ne pamtite kad ste nas u zadnjih 10 goidna izbacili u zavrsnicama slavite ipak je dugo vremena proslo :mrgreen: .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2014, 18:15

PEP je napisao/la:dzoni de loma ohani rano je da zakuhamo pricekaj proljece ;) ,uzivaj jer ne pamtite kad ste nas u zadnjih 10 goidna izbacili u zavrsnicama slavite ipak je dugo vremena proslo :mrgreen: .

Vjeruj da me nista nebi obradovalo kao novi dvomec.
Vidjet cemo mozda mi se zelja i ostvari. ;)
Nisam je ovo pisao da bi kuhali vec sam napisao istinu.
Kao sto rekoh na pocetku,sinoc sam pogledao tekmu onako iz dosade,pa ajde reko da sta napisem.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 08 dec 2014, 18:18

Dzoni je napisao/la:
PEP je napisao/la:dzoni de loma ohani rano je da zakuhamo pricekaj proljece ;) ,uzivaj jer ne pamtite kad ste nas u zadnjih 10 goidna izbacili u zavrsnicama slavite ipak je dugo vremena proslo :mrgreen: .

Kao sto rekoh na pocetku,sinoc sam pogledao tekmu onako iz dosade,pa ajde reko da sta napisem.
Ne nadajte se vas dvojica, Katalonska masina vas ceka

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2014, 18:21

@xaves :D
Ne moraju se Bayern i Real susresti u finalu opet,moze to biti i u 1/4.
A sto se tice tog nekog dvomeca s barcom,vjeruj da bi volio. :D

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 dec 2014, 18:22

Dzoni je napisao/la:

slazem se u potpunosti :cool: ,al mozda bi bilo bolje finale kada bi se desilo.

Pep slovi za velikog trenera valjda je naucio iz pogresaka iz prosle sezone ,da ne dozvoli ponovo izbacivanje iz dalje neke od faza, eventualno finala od eventualnog susreta sa realnom .karlo je fantasticno ukomponovao mocad i na tome :thumbup: :clap: ,ali i ovo sto rradi pep istina malo nekada oscilira igra mirise na nesto dobro a nada se da ce se to jos podici na jedan level,nema previse drjkanja hlopte kao last sesone .sve u svemu u slucaju dvomeca sigurno da bi to bila skroz drugacija,drugacije tekme od proslosezonskih i prognozirati ko bi prosao u evenutalnome sudaru jako tesko .Al hajmo mi sackati proljece da vidimo kako ce se stvari odvijati.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 08 dec 2014, 18:27

Dzoni je napisao/la:@xaves :D
Ne moraju se Bayern i Real susresti u finalu opet,moze to biti i u 1/4.
A sto se tice tog nekog dvomeca s barcom,vjeruj da bi volio. :D
Idealan scenario bi bio Bayern, Barca mozda Chelsea i vi u polufinalu pa da se igra, a ovako ako zavrsimo drugi bicce havarija

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2014, 18:36

Mislim da pepov Bayern nikad nece dostici onaj Juppov koji je bio prava njemacka masina.
Sistem igre koji je u potpunosti odgovarao igracima tipa Schwinsteiger,sistem igre koji je bio prilagodjen igracima dok su kod Pepa igraci prilagodjeni sistemu.
Nisam puno gledao bayern ove sezone,jer Bundesliga mi je totalno ne zanimljiva i tamo nema nikog ama bas nikog ko bi mogao da vas ugrozi,vjerovatno cete i ove sezone osigurati naslov desetak kola prije kraja i to moze (na neki nacin) i da vas kosta u LP.
Ima to i svoje prednosti s obzirom da ce Guardiola imati priliku da odmara igrace za vazne meceve,ali i mane jer bi mogli da ispadnu iz forme zbog neigranja na najvisem nivou.
Vidim da i kod vas fali dosta igraca,a evo sada i kod nas dolazi onaj period kada povrede dolaze po svoje.
Nadam se da ce u trenutku tog eventualnog dvomeca i jedni i drugi biti kompletni pa da vidimo kom opanci tom i dzeri. :mrgreen:

@xaves ukoliko ne dobijete PSG kuci bit cete drugi,i onda kao sto i sam kazes moze svasta da se desi s obzirom da ce prvoplasirani iz svojih grupa biti,najvjerovatnije,ekipe kao sto su BVB,upravo Bayern i Chelsea.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2014, 18:48

zanimljivo je da čim kobasičaru spomeneš prošlosezonski debakl, odmah se odjednom spominje zadnja dekada i neki deficiti u pobjedama :mrgreen:
naprijed rejal

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 dec 2014, 18:59

11. titula LP nam se smijesi, objektivno gledano, ne realno, ne vidim jacu ekipu od RM.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 08 dec 2014, 19:39

LPa ne osvajaju najjace ekipe :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 08 dec 2014, 23:19

Ancelotti ha confirmado el interés de fichar a Lucas Silva (21 años) mediocampista defensivo del Cruzeiro.

Ancelotti -“Decidiremos después del Mundialito si incorporar a Lucas Silva. También nos interesan otros jugadores”

[youtube][/youtube]

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 09 dec 2014, 02:18

Ako se dovede Lucas po ce biti pu pogodak pkus sto ce peri donjeti sponzora iz Brazila jer je tamo vrlo popularan, a momak zna znaje ima udarac kao Carlos bolji igrac od illarre u svakom slucaju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 09 dec 2014, 09:03

emir18 je napisao/la:Ako se dovede Lucas po ce biti pu pogodak pkus sto ce peri donjeti sponzora iz Brazila jer je tamo vrlo popularan, a momak zna znaje ima udarac kao Carlos bolji igrac od illarre u svakom slucaju.
Kako znas da je pogodak i kakve sponzore iz Brazila, tipa kao sto Barca sponzore Brazila mora placati ? :mrgreen:

Casimero (Brazil) trenutno u Portu rastura.
X

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 dec 2014, 11:20

Casemiro* :mrgreen:
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.