jesu i ovi navijači došli zbog imena protivnika?

Rasturio moj k*. Najgore potrosenih sat vremena u mom zivotu. Sto god ga je pitao Mamic mu odgovori, ovaj samo zna postavit isto pitanje il rec da laze. Ocekivao sam nesto puno bolje i konkretnije, dobio razgovor od kojeg je napetiji moj razgovor s malim rodjakom. Jedino se zesce nakacio na 11 igraca Dinama u mladoj reprezentaciji sto je po meni smijesno pitanje. I ono s bakicama je bilo OK, Mamic je malo popizdio, al bi Aci bilo bolje da je to presutio, jer radi za HRT koji po tom pitanju nije nista bolji od Dinamafilip13 je napisao/la:kako aco stanković rasturi mamića u nedeljom u dva
Znaci samo ti mozes dobiti ban...SiamoNoi je napisao/la:Nadam se da je ban za ovog trola muskola na putu.Odbijam vjerovati da mozes biti tolika moralna nakaza i ljudaki sljam.
Psihopat animirao placenike da mu dizu ocjenu tijekom emisije.Kakva komedija.
1497Insect_terminator je napisao/la:Ajde napokon banovi za prave forumase, sada ce napokon tema malo predahnut, bilo je uzasno citat izivljavanje "dinamovih navijaca" prema dinamu, neka se pocnu provoditi i crne liste na forumu, bolje tema bez upisa nego sa vulgarnim pisanjem forumasa koji se tu i tamo vole pohvaliti da su visokobrazovaniMamic barem ima opravdanje jer on je samo srednja
http://www.filedropper.com/glavaMrMuscle je napisao/la:Znaci ja sam moralna nakaza jer podrzavam rad Mamica (a uostalom mnoge cinjenice idu u prilog ovoj tezi pa eto I to da ce Dinamo po 10. put zaredom biti prvak, gdje ima ovakva dominacija, u grckoj I nazire se u Italiji I to je to...)....a ti nisi jer si protiv kluba za koji hajmo reci navijas.... dakle navijao, pa sad malo ne navijas, pa ces opet mozda navijati, pa nakon tog opet neces I tako.... e ovo ti se zove licemjerstvo I tipican primjer moralne nakaze...
Covjece klub cijim se navodno navijacem smatras (ne smijem garantovati da jesi navijac Dinama) ne podrzavas I nazivas ga izdrkotinom jer je eto dodao prefiks GNK umjesto NK....a kada ode (a nadam I uz Boziju pomoc da nece jos dugo) Mamic ti ces pohrliti I sl tebi tom GNK -u kao da nista nije desilo (a I nije ustvari)...okrecete se kako vjetar puse...ekonomskim zargonom I rjecnikom obicni ste intregratori (nije uvreda nemoj misliti)....I dakako ne bi me cudilo da ste politicki manipulatori I politicka sredstva za skidanje Bandica, jer ionako vama Dinamo nije interesantan...u prilog ovoj tezi ide I 30k protiv Reala a 1, 5k protiv Belupa npr.....
I moj Zeljo je nedavno umjesto NK stavio FK I jesam li trebao prestati navijati za njega (a u upravi bili ljudi koji su lezali u zatvoru)....nisam jer je to moj klub...I klub mojih predaka....
A sto se tice blasfemija tih oko optuzbi protiv Mamica...pa znas onu, za dobrim konjem se prasina dize a za losim nista.... I sta bi odlezali sta u zatvoru Mamicpravna snaga I argumenti su u korist Mamica, a I nevinog se covjeka ne zatvara....dakle hrvatsko sudstvo je pravomocno uvijek oslobadjalo Mamica jer nema dokaza... ovo sto nekad opsuje I slucajno uvrijedi nekog, Boze moj...svi smo ljudi, grijesimo...a ljudski je grijesiti....I on nekad pogrijesiti, plati svoju gresku I sta...nastavlja se zivot...
A ti nastavljaj I dalje samarati....dobro ti ide ...![]()
http://www.seebiz.eu/sto-sve-stankovic- ... ar-100623/MrMuscle je napisao/la:Jos jedan u nizu koji koristi uvrede i kocijaske opise kao argumente...Nije da nismo navikli... Da ti @Siamo nije nesto u rodu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.