GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

zlockob
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la zlockob » 07 dec 2014, 15:09

" onclick="window.open(this.href);return false;
jesu i ovi navijači došli zbog imena protivnika? ;)
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 07 dec 2014, 15:23

Mamic mnozi sa 0 novinare i dalje.. Jedino mu nije trebalo ono lupanje sakom od stol... Vec je mogao konkretno odgovoriti a ne siroliko , ionako je kasnije rekao za 900k eura platu koja je najveca... Msm da Fernandes ima toliko platu...

@zlockob
A ta posjeta je bila dok se nije ''ratovalo'' protiv Mamica i Dinama.... A ne postoji logicno i racionalno objasnjenje otkud protiv Reala 30k ljudi a iduce sedmice u Ligi 2k... Osim da ti ljudi nisu dosli radi ''svog'' kluba kojeg navodno al samo navodno podrzavaju vec radi Reala i njihovih zvijezda...
Pa zato i shodno tome, sto se njih tice (ovih sto lafo nesto protestvuju i potpisuju) Dinamo kad ionako Dinamo nema koristi od njih samo stete a oni i ne dolaze na utakmice radi Dinama.... Kao sto Mamic rece preko 2mil eura je platio radi narkomana i huligana... Bog ti pomogao Mamicu i dao sabura i strpljenja da izadjes na kraj sa tvojim rusiocima i rusiocima kluba ciji se navijaci prave, a cije ti interese u najboljem svjetlu branis...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 dec 2014, 15:24

filip13 je napisao/la:kako aco stanković rasturi mamića u nedeljom u dva
Rasturio moj k*. Najgore potrosenih sat vremena u mom zivotu. Sto god ga je pitao Mamic mu odgovori, ovaj samo zna postavit isto pitanje il rec da laze. Ocekivao sam nesto puno bolje i konkretnije, dobio razgovor od kojeg je napetiji moj razgovor s malim rodjakom. Jedino se zesce nakacio na 11 igraca Dinama u mladoj reprezentaciji sto je po meni smijesno pitanje. I ono s bakicama je bilo OK, Mamic je malo popizdio, al bi Aci bilo bolje da je to presutio, jer radi za HRT koji po tom pitanju nije nista bolji od Dinama :mrgreen:

I jedini razlog zbog kojeg sam gledao emisiju. Kada je Mamic poceo brbljat o tome da Zagreb ima problem gledatelja, da ljudi nikad ne dolaze, zasto ga ovaj nije pitao o Futsalu. Imam osjecaj da je preskakanje tog pitanja bilo dogovoreno. Na pocetku emisije se vidjelo da nece bit tolika napetost koliko se ocekivalo.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 dec 2014, 15:29

U dva dana derbi s filijalom i Četnik gost u najgledanijoj emisiji u HR, a ovdje o tome napisana 4 ipo posta, uključujući jedan koji ismijava posjetu na Logoru i ova 2 rijetko loša trolerska upisa ovog padobranca, a na kraju se nama govori kako si trebamo otvoriti temu za MNK Dinamo :tokralju:

Kakogod:
slika

Sutra novi spektakl i prilika za prvi trofej :D
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 07 dec 2014, 15:52

Dinamo Porto 4683.
4 tisuće u ligi prvaka??? Ma i porto je u rangu hnl klubova ;)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 07 dec 2014, 17:42

SiamoNoi je napisao/la:Nadam se da je ban za ovog trola muskola na putu.Odbijam vjerovati da mozes biti tolika moralna nakaza i ljudaki sljam.

Psihopat animirao placenike da mu dizu ocjenu tijekom emisije.Kakva komedija.
Znaci samo ti mozes dobiti ban... ;) jer vrijedjas i nazivas me svakakvim imenom... a ja sam ipak odgojen, kulturan i ne uzvracam na uvrede uvredama i kočijačizmom vec konstruktivno pisem.... A ti sto nemas argumenata da me ubijedis u suprotno to je tvoja stvar... Dakle banovi ne idu za raspravu, nego za vrijedjanje i kocijasko ponasanje... :salut:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 07 dec 2014, 18:37

Aco je naveo totalno retardirani primjer sa bakicom jer siguran sam da prosjecna bakica koja ima malu mirovinu bi radije da njezin novac koji je drzava namijenila za financiranje sporta ode u Dinamo. Ugalvnom i gradu se najvise isplati ubacivati novac u dinamo jer za jednu kunu dobije dvije tako da sto vise novca ubace to bolje :mrgreen: . Nasu bakicu iz NU2 ionako ne zanima sport i uspjesi vec veca mirovina a sigurno je nece dobiti ukoliko se budu financirali Cibona, Hajduk, Zadar i ostali veci gubitasi. U biti nama treba 10-ak Mamica svakom prvoligasu po jedan adje 9, Rijeci nije potreban makar itekako im pomaze :)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 07 dec 2014, 19:48

Znaci ja sam moralna nakaza jer podrzavam rad Mamica (a uostalom mnoge cinjenice idu u prilog ovoj tezi pa eto I to da ce Dinamo po 10. put zaredom biti prvak, gdje ima ovakva dominacija, u grckoj I nazire se u Italiji I to je to...)....a ti nisi jer si protiv kluba za koji hajmo reci navijas.... dakle navijao, pa sad malo ne navijas, pa ces opet mozda navijati, pa nakon tog opet neces I tako.... e ovo ti se zove licemjerstvo I tipican primjer moralne nakaze...
Covjece klub cijim se navodno navijacem smatras (ne smijem garantovati da jesi navijac Dinama) ne podrzavas I nazivas ga izdrkotinom jer je eto dodao prefiks GNK umjesto NK....a kada ode (a nadam I uz Boziju pomoc da nece jos dugo) Mamic ti ces pohrliti I sl tebi tom GNK -u kao da nista nije desilo (a I nije ustvari)...okrecete se kako vjetar puse...ekonomskim zargonom I rjecnikom obicni ste intregratori (nije uvreda nemoj misliti)....I dakako ne bi me cudilo da ste politicki manipulatori I politicka sredstva za skidanje Bandica, jer ionako vama Dinamo nije interesantan...u prilog ovoj tezi ide I 30k protiv Reala a 1, 5k protiv Belupa npr.....
I moj Zeljo je nedavno umjesto NK stavio FK I jesam li trebao prestati navijati za njega (a u upravi bili ljudi koji su lezali u zatvoru)....nisam jer je to moj klub...I klub mojih predaka....

A sto se tice blasfemija tih oko optuzbi protiv Mamica...pa znas onu, za dobrim konjem se prasina dize a za losim nista.... I sta bi odlezali sta u zatvoru Mamic :zviz: pravna snaga I argumenti su u korist Mamica, a I nevinog se covjeka ne zatvara....dakle hrvatsko sudstvo je pravomocno uvijek oslobadjalo Mamica jer nema dokaza... ovo sto nekad opsuje I slucajno uvrijedi nekog, Boze moj...svi smo ljudi, grijesimo...a ljudski je grijesiti....I on nekad pogrijesiti, plati svoju gresku I sta...nastavlja se zivot...

A ti nastavljaj I dalje samarati....dobro ti ide ... :lolno: :wave:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 dec 2014, 20:01

Šta kaže Mamić na početku emisije - Ja sam jedan elementarno pristojan čovjek :lol:

**** Maminjo ne vadi :rol:
Grbavica naš je Hram!!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 07 dec 2014, 20:20

Jos jedan u nizu koji koristi uvrede i kocijaske opise kao argumente... :kafa: Nije da nismo navikli... Da ti @Siamo nije nesto u rodu :zviz:

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 dec 2014, 21:14

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je gostovao u emisiji 'Nedjeljom u 2' na HRT-u, a tokom emisije se teško posvađao sa voditeljem Aleksandrom Stankovićem.

Kada će u Dinamu biti izbori po načelu 'jedan član, jedan glas'?
Imamo slično nešto sada uskoro u Dinamu. Mi moramo ići u privatizaciju i probat ću ga sljedeće godine staviti na tržište, ako se ne privatizira, onda ćemo odnijeti ključeve gradonačelniku. Ponudit ćemo ga na tržište. Ne bojim se izbora, nije to tako jednostavno organizirati...Ne boji se jednog člana, jednog glasa.

Podrška braniteljima koji prosvjeduju, doveli ste cijelu momčad? Oni su govori kako se bore protiv Jugoslavena, a vi ste govorili kako je Jugoslavija najbolja zemlja na svijetu
To je vješta manipulacija. Oni se ne bore protiv Jugoslavena, a ovo što sam ispričao, to je izvađeno iz konteksta, tamo sam govorio kako smo izmanipulirani.

Regionalna liga?
Jedno vrijeme teoretski aktualna, kad smo se formirali kao liga, kad su nastali problemi... U nogometu ima puno problema, koja je formirala država...Danas regionalna liga nije tema, hrvatska liga je čudo. Ona je u stalnom porastu.

Jeste li ovako glasni bili kada je Božović, Arkanov čovjek bio s nama na večeri u Beogradu?

Nisam znao da je on bio, niti znam da je on to. Da sam znao, nešto bi rekao, ne bi niti bio iz tog društva. Sigurno nisam znao...

Normalno je. Jel' normalno da 200 milijuna eura uđe u Hrvatsku, znate koliko hrvatsko gospodarstvo mora izvesti robe. Treba izvesti tri milijarde robe...Umjesto da nas pohvalite, vi nas spuštate na nivo bakica. Ukinite Sabor...Takav progon kakav ima Dinamo, to nije bilo od Staljina. U Dinamu radi 227 ljudi i vi mene spuštate na bakice. Dinamo je simbol hrvatstva i domoljublja. To rade antihrvatski dušmani i neprijatelji. To rade recidivisti koji su se infiltrirali u medije i onda tog ima u Splita, to je mega manipulacija.

Mamić je onda izgubio živce i počeo vikati, a Stanković mu je replicirao - 'Ja za vas nisam ti i ne plašim vas se.'

Koliko plaću imaju vaši najbolji igrači?
900.000 eura.

Stanković je Mamiću pokazao snimku gdje poziva igrače da razbiju diskoteku i kafić.
To motivacijski govor, motivirao sam ih da budu muškarci, da budi žicari. Ma ne, muškarci nisu da razbijaju...Ja njih pozivam da budu fakini, da 'poginu' na terenu, nek izađu van, pa nek budu 'žicari'...Ja se nisam nikad potukao, ja ne lažem...

Mamić i dalje priča kako je ovo najbolji Dinamo u povijesti.

Ako taj Dinamo na San Siru ima 10 igrača u reprezentaciji, ako 16 igrača je prošlo kroz Dinamo...Šta sam ja kriv, da ih dajem u Hajduk

Je li vam neugodno na novce koje imate da nema ljudi?
Ne tjeram ja ljude zbog stadiona. Dinamo je najveći brend u Hrvatskoj. Pa neće ljudi doći na stadion...To je pitanje infrastrukture, nismo uložili euro u stadionu. Danas su stadioni dnevni boravci. Tko će doći danas na stadion. Novi mediji su došli...Hajduk ima ljepši stadion, mediteranska je klima. Hajduk ima klimu, da je Hajduk - Dalmacija. Mi smo desetu godinu prvaci...Ako itko pomaže svim klubovima u Hrvatskoj, onda sam to ja.

Nije li HNS kaljuža?
Ona to po ničemu nije...

Stanković mu je udario prilogom, gdje je uhvatio u laži. Mamić je sam govorio da je kaljuža i onda se zbunio.

Nije kaljuža.

Ponudili se ostavku u HNS-u? Zašto?
Dao sam dva prijedloga - dvije utakmice kvalifikacijske da se igraju u Splitu i da sam spreman dati ostavku. Zato jer sve suprotno od toga što je stvarnost. Meni rad u hrvatskom nogometu je dužnost. Ja puno radim za HNS. Moj klub ne crpi privilegija iz toga rada. Kada govorim o HNS-u, mene je teško iznenadit, a ovo u posljednje vrijeme to me iznenadilo. Bio sam na San Siru, vidio sam 9800 Hrvata koji pjevaju 'Moja domovina' i 200 huligana za koje sam znao da će raditi nerede. Ne smijemo preći preko toga, kao niti da se nije odigrao derbi. To je nezamislivo!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 dec 2014, 21:31

Prestanite sa vrijeđanjem.
Siamo noi i bazero, imate zadnje upozorenje.

Ustvari, kad bolje razmislim, nema upozorenja, bit će banova..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 07 dec 2014, 22:40

Ajde napokon banovi za prave forumase, sada ce napokon tema malo predahnut, bilo je uzasno citat izivljavanje "dinamovih navijaca" prema dinamu, neka se pocnu provoditi i crne liste na forumu, bolje tema bez upisa nego sa vulgarnim pisanjem forumasa koji se tu i tamo vole pohvaliti da su visokobrazovani :beba: Mamic barem ima opravdanje jer on je samo srednja :mrgreen:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 dec 2014, 23:06

Insect_terminator je napisao/la:Ajde napokon banovi za prave forumase, sada ce napokon tema malo predahnut, bilo je uzasno citat izivljavanje "dinamovih navijaca" prema dinamu, neka se pocnu provoditi i crne liste na forumu, bolje tema bez upisa nego sa vulgarnim pisanjem forumasa koji se tu i tamo vole pohvaliti da su visokobrazovani :beba: Mamic barem ima opravdanje jer on je samo srednja :mrgreen:
1497 :tralala:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 dec 2014, 23:45

MrMuscle je napisao/la:Znaci ja sam moralna nakaza jer podrzavam rad Mamica (a uostalom mnoge cinjenice idu u prilog ovoj tezi pa eto I to da ce Dinamo po 10. put zaredom biti prvak, gdje ima ovakva dominacija, u grckoj I nazire se u Italiji I to je to...)....a ti nisi jer si protiv kluba za koji hajmo reci navijas.... dakle navijao, pa sad malo ne navijas, pa ces opet mozda navijati, pa nakon tog opet neces I tako.... e ovo ti se zove licemjerstvo I tipican primjer moralne nakaze...
Covjece klub cijim se navodno navijacem smatras (ne smijem garantovati da jesi navijac Dinama) ne podrzavas I nazivas ga izdrkotinom jer je eto dodao prefiks GNK umjesto NK....a kada ode (a nadam I uz Boziju pomoc da nece jos dugo) Mamic ti ces pohrliti I sl tebi tom GNK -u kao da nista nije desilo (a I nije ustvari)...okrecete se kako vjetar puse...ekonomskim zargonom I rjecnikom obicni ste intregratori (nije uvreda nemoj misliti)....I dakako ne bi me cudilo da ste politicki manipulatori I politicka sredstva za skidanje Bandica, jer ionako vama Dinamo nije interesantan...u prilog ovoj tezi ide I 30k protiv Reala a 1, 5k protiv Belupa npr.....
I moj Zeljo je nedavno umjesto NK stavio FK I jesam li trebao prestati navijati za njega (a u upravi bili ljudi koji su lezali u zatvoru)....nisam jer je to moj klub...I klub mojih predaka....

A sto se tice blasfemija tih oko optuzbi protiv Mamica...pa znas onu, za dobrim konjem se prasina dize a za losim nista.... I sta bi odlezali sta u zatvoru Mamic :zviz: pravna snaga I argumenti su u korist Mamica, a I nevinog se covjeka ne zatvara....dakle hrvatsko sudstvo je pravomocno uvijek oslobadjalo Mamica jer nema dokaza... ovo sto nekad opsuje I slucajno uvrijedi nekog, Boze moj...svi smo ljudi, grijesimo...a ljudski je grijesiti....I on nekad pogrijesiti, plati svoju gresku I sta...nastavlja se zivot...
A ti nastavljaj I dalje samarati....dobro ti ide ... :lolno: :wave:
http://www.filedropper.com/glava
Uživaj.I ako smiješ pogledaj se u ogledalo nakon čitanja.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sutra još veće ludilo :kafa:

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 08 dec 2014, 09:37

Sa pola snage rasturili Rijeku.
X

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 08 dec 2014, 20:57

MrMuscle je napisao/la:Jos jedan u nizu koji koristi uvrede i kocijaske opise kao argumente... :kafa: Nije da nismo navikli... Da ti @Siamo nije nesto u rodu :zviz:
http://www.seebiz.eu/sto-sve-stankovic- ... ar-100623/

:wave:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 dec 2014, 21:00

Tata rastavio Stankovica na proste faktore, poslana je snazna poruka svim hejterima da se okane corava posla Tata je neminovnost u Dinamu...

Ma jel ono sin generala Rasete?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 08 dec 2014, 21:22

Još jedna legenda...
http://www.vecernji.hr/nogomet/zlatko-k ... jis-977986" onclick="window.open(this.href);return false;

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 dec 2014, 21:30

Poluvrijeme 2-1 za Alumnus

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.