Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

juzni vjetar!
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la juzni vjetar! » 24 mar 2010, 17:15

Intercontinental Cup @gunners kada ovo budete imali onda cemo uporedjivati 2 kluba 8-) a
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 24 mar 2010, 19:06

juzni vjetar! je napisao/la:Intercontinental Cup @gunners kada ovo budete imali onda cemo uporedjivati 2 kluba 8-) a
javi se kad vas porto ne nakanta i na vasem i njihovom stadionu ... i kakve veze ima neka historija bitna je tabela sadasnja pa ti vidi :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2010, 19:36

Hehe, smiješno je poredit ova dva kluba...smiješno, prvo što A.Madrid je u sjeni svog gospadara u Madridu a Arsenal je gospodar Londona. Drugo, što Arsenal zadnjih 10 godina je u samom vrhu svjetskog fudbala, fali mu samo jedna stepenica da bude nekad i prvi, al ako Bog da doći će i to ;) Dok A.Madrid nikad neće proć dalje od grupa, zašto, zato što služi kao starija akedmija za neke igrače, većinu...

BTW.ne treba se raspravljat, sve se zna...

Da, pogledaj i rezultate i ove sezone, i prošle i pretrošle i 2 i 3 i 4 godine unazad pa uporedi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2010, 20:04

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 24 mar 2010, 20:33

GunnerS je napisao/la:Hehe, smiješno je poredit ova dva kluba...smiješno, prvo što A.Madrid je u sjeni svog gospadara u Madridu a Arsenal je gospodar Londona. Drugo, što Arsenal zadnjih 10 godina je u samom vrhu svjetskog fudbala, fali mu samo jedna stepenica da bude nekad i prvi, al ako Bog da doći će i to ;) Dok A.Madrid nikad neće proć dalje od grupa, zašto, zato što služi kao starija akedmija za neke igrače, većinu...

BTW.ne treba se raspravljat, sve se zna...

Da, pogledaj i rezultate i ove sezone, i prošle i pretrošle i 2 i 3 i 4 godine unazad pa uporedi...
sta ti mislis da Arsenal nebi bio sjena Reala?! Real je najveci klubu svijeta a london nema evropskog prvaka o cmu pricamo ???!!! toliko o londonu i koliko je tesko biti gospodar londona :lol: Atletico je ima svoje periode u 90-tim dupla kruna ,2 uzastopna polufinala kup uefa , arsenal je uspjesniji od nas zahvaljujuci novcu nema Atletico novaca ko Arsenal jer je novac glavni danas faktor zato jhe Arsenal u negdje pri vrhu u evropi jbte na ovom forumu niko nema blage veze o fuidbalu cast izuzecima !! cuj sstarija akademija pa sve zvijezde mladici po 27 god bar nisu pedofili ko venger!! ovaj drago mi je da ste dobili barcu da vas malo prizemlje ;)
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 24 mar 2010, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2010, 20:35

Hehe, pa hebiga, čuj novacu. Jarane, znaš li ti da Arsenal nema vlasnika ?!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 24 mar 2010, 20:37

kakve veze vlasnik ima ?*?????????????????????????? nema ni barca vlasnika :? znas li ti da je prihod arsenala prosle godine bio preko 300 miliona zahvaljujuci novom stadionu i bili su medju top 5 najbogatijih klubova sada ove godine ne znam koji su Atletico je 22 na toj listi eto posto vidim da ne znas 8-) bolji ste trenutno sto ne znaci da ce tako i ostati :P
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2010, 20:42

Jarane, slobodno prolistaj ovu temu, pa ćeš vidjet izvještaje koje sam ja postavljao o financijama kluba ;) Nemoj meni govorit da ne znam za klub koji navijam ;)

Pretprošle godine su bili najbogatiji klub, al ne zbog stadiuma nego zbog kompleksa Higbury area, mjesto gdje je bio stari Higbury. To mjesto je se renoviralo, napravljeni su apartmani, poslovni, zgrade itd itd, negdje oko 300 stanova koji u prosjeku vrijede nekih 300-400 hiljada funti ;) A sve Arsenalovo, naravno, ima tu udjela i novi stadion al Arsenal je u zadnjih 5 godina vratio preko 400 miliona duga banci za dizanje kredita od 600 miliona za stadion a otplaćuje ga visokim kartama ( najveće u EPL ) i ostalim đavlićima...

Znam ja dosta toga o Arsenalu, više nego možda iko ovdje na forumu, zato, mojne meni toga, vidim da ne znaš ;)

Al ko je kriv što je A.Madrid 22 ?! Arsenal ?!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 24 mar 2010, 21:48

dodje covjek provocirati i onda nes prica da ce nas barca prizemljiti... jarana nemas ti blage o fudbalu danas svako svakoga moze pobijediti zasto arsenal nebi mogao barcu??? a mozda i izgube pa sta ali je arsenal do ovdje dosao a atl.mad. nigdje .. i covjek kaze za arsenal da je dosao do ovdje radi para a nije normalan arsenal na igrace potrosio prosle godine samo na verminatora..

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 24 mar 2010, 21:51

prvi je tvog kolega minizirao Atletico a to tako ne ide reci mi kolika je vengeru plata ? kolike su plate u igraca arsenalovih nemate blage o fudbalu nemojte mene ili Atletico uzimati usta ALLAHIMANET ;)
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 24 mar 2010, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2010, 21:52

Mah, nema veze, dok skontaju neke stvari al et... Pusti ih, nek pričaju...

Mi nikad nismo dali više od 16 miliona eura za nekoga a on nama priča pare nas digle...

hehe, u prvih 50 igrača najplaćenijih na svijetu šta misliš koliko ima Arsenalovih ?! 1 i to znaš koji ?! Arshavin... :)

Nas je digla fantastična uprava sa fantastičnim trenerom u zadnjih 14 godina i sa extra dobrom, ako ne i najboljom u svijetu akademijom za mlade...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 24 mar 2010, 22:02

sjecas se one sezone kad su prodali torresa tada su doveli pola ekipe i to za sve te pare od torresa koje uopste nisu male.. neznam arsenal najbolje radi sa najmanje ulaganja ...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 mar 2010, 02:15

Prva stvar pricat da su u sjeni Reala je smjesna stvar ! Svi Londoski klubovi nemaju sve zajendo nasvoa bilo cega kolko Real ima LP , a da nepricam da ni jedan Londonski klub nema LP , sto je porazavaju ! Puni love a nemaju trofeja , nego dodje jedan Mancho pa vas sve diba evo vec 4 godine ! Sa onako osakacenom ekipom ! Sa ekipom iz koje je otisao jedan Ronaldo koji je u tom trenutku bio bog i batina a i dan danas je !Ako cemo kod trofeja Atletico je velikan spanije 3 ili 4 klub po historiji odma iza Barce , Reala i Valencije !Sto nije mala stvar ! Konstantno su u vrhu i uvjek imaju strasnu momcad , sa par van serijskih igraca ! Mogu se pohvaliti da su ove godine dobili jedini Barcu sto vjerujem da cete se uvjeriti jako brzo da nije mala stvar , cak sta vise nadigrali su ih !!!!Njima je potreban samo jedan dobar trener i cjepali bi sve redom , sa onakvim igracima oni mogu dobiti svakog , kad god i gdje god !
Ne kazem nista protiv Arsenala nego vidim nesta laprdate po Atleticu ! Arsenal je sjajan klub sa dobrim mladim igracima , ali bez rezultata ! btw: Atletico proizvodi 50 % svojih igraca a vi ih 100% kupujete !
Samo mojne price , mi naravili fabregasa , nasrija i ostale ! NIste vi nego ste ih doveli kad su imali 17 - 18 god kad su vec prosli skole ekipa tipa Barce , Monaca ! samo ste ih usavsili !
Imate 10 puta vise novca od Atletica a rezultata kao i oni nazalost nemate :P

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 mar 2010, 03:16

GunnerS je napisao/la:
Nas je digla fantastična uprava sa fantastičnim trenerom u zadnjih 14 godina i sa extra dobrom, ako ne i najboljom u svijetu akademijom za mlade...
Mislim da se, prije svega radi o dobrom scoutingu, kojeg je postavio Wenger. Mnogi ce reci da je to najbolji scouting, a nikako akademija.
#divovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 10:57

Ne znam dal' znaš, al Arsenal preko svog scoutinga dovede te mlađe igrače u svoju akademiju, jedan od takvih ti je onaj naš potencijalni reprezentativac, haris ( il kako se već zove ) i milion je takvih. Takav ti je i Cesc, prepoznali ga, doveli, proveo par godina u akademiju, naučili ga svemu i sad je jedan od najboljih na svijetu...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 25 mar 2010, 12:01

jack wilshere je produkt arsenalove skole ...

@andres daj ba ne blamiraj se at. mad. konstantno u vrhu??? jest al od kad su prodali torresa do tada je bila velika rupa u njihovoj historiji ... at. mad. je dobar klub sve je to uredu ali porediti arsenal i at. mad. je glupo ...

a da at. madrid proizvodi 50% igraca nije tacno .. aguero,forlan,sergio asenjo,simao,reyes,raul garcia,juanito,antonio lopez,tomas ujfalusi,mariano pernia,paulo assuncao... ni jedan od ovih nije iz te njihove skole,ni jedan nije proizveden od strane at.mad.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 12:05

Mah, pusti, pričaju bezveze...

Arsenal je proizveo skoro 70% ovih igrača koji igraju sad... Samo što Arsenal njih vidi kod drugih, dovede kod sebe i tu ih dovodi do savršenstva, naravno, sve su to talentovani igrači, razvijeni...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 25 mar 2010, 12:19

kako je glupo jbte jedan englez u sastavu Arsenal ko je tu lud :?
andres daj ba ne blamiraj se at. mad. konstantno u vrhu??? jest al od kad su prodali torresa do tada je bila velika rupa u njihovoj historiji ... at. mad. je dobar klub sve je to uredu ali porediti arsenal i at. mad. je glupo ...
glupo je tebi mozda :roll: imali su problema kao i svaki klub sada su u finalu kupa kralja i medju 8 najboljih u kupe uefa Atletico je 3 najveci klub spanije Arsenal engleske i vozdra 8-)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 25 mar 2010, 12:22

juzni vjetar! je napisao/la:kako je glupo jbte jedan englez u sastavu Arsenal ko je tu lud :?
andres daj ba ne blamiraj se at. mad. konstantno u vrhu??? jest al od kad su prodali torresa do tada je bila velika rupa u njihovoj historiji ... at. mad. je dobar klub sve je to uredu ali porediti arsenal i at. mad. je glupo ...
glupo je tebi mozda :roll: imali su problema kao i svaki klub sada su u finalu kupa kralja i medju 8 najboljih u kupe uefa Atletico je 3 najveci klub spanije Arsenal engleske i vozdra 8-)
meni je to jedan od najdrazih klubova u spaniji ali je glupo porediti ova dva kluba.. oba su imala svoje zlatno doba sad im ne ide bas ali ici ce ja se ne brinem ni za arsenal ni za at.mad.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 12:22

Jedan englez ?!
Theo, Sol, Gibbs, Wilshere, Eastmoond... Da ne nabrajam sve one koji su još igrali u Carling Cupu... nemoj Bogat' kad ne znaš... Vidi se da nisi dobro upućen u Arsenal i zato bih molio da se ne petljaš tamo gdje ti nije mjesto. Nisam ni ja se petljao u A.Madrid, samo sam rekao da je smiješno ga SAD poredit sa Arsenalom kad je Arsenal sad duplo bolji u svemu, al dobro... Svak svoje brani...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.