I neko danas predlozio neke portugalce druga liga, i ajd ubacim i njih i samo me oni oborise na drugom tiketu za 40km

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tooo brateJanez je napisao/la:Villareal 2:0 eto vam golova
Ma mislim da si prosao BO izvjestan on 4 licne izasaoAdmir_Sa je napisao/la:i od svih ebenih igrača washingtona ja stavim manje pirsa i frajer jedini 10 koševa da. pa kako više u pm ebenu
Idemo sada navijati da padne jos jedanJanez je napisao/la:@arelinho
Eto golova eto para bravoo druže![]()
ajd bar nešto pozitivno da čujem, al me ne bi začudilo da nekako uđe i pređe granicu10DelPiero je napisao/la:Ma mislim da si prosao BO izvjestan on 4 licne izasaoAdmir_Sa je napisao/la:i od svih ebenih igrača washingtona ja stavim manje pirsa i frajer jedini 10 koševa da. pa kako više u pm ebenu
Ajde jos Marsej i Intersuarez7 je napisao/la:suarez7 je napisao/la:Ajde Brondby![]()
too Ajde jos Marsej na drugom cekam Inter i Villarreal
Evo me hahaha nisam jos na drugom dobio ima josJanez je napisao/la:@arelinho
Javiii seee javiiiiiii seeeeeee![]()
![]()
I kažu novac ne kvari ljude, pogodi 3+ i dobi na dva tiketa i ne javlja se više.![]()
![]()
Edit.
Vjerujem da i @diplomatija slavi garant je igrao 4+ ovo su njegovi mečevi i termini![]()
Da nisi ti u pitanju ovo bi me i iznenadilo sa 20+ vratise se na 7 i normalno Pierce 13 poena ccccAdmir_Sa je napisao/la:ajd bar nešto pozitivno da čujem, al me ne bi začudilo da nekako uđe i pređe granicu10DelPiero je napisao/la:Ma mislim da si prosao BO izvjestan on 4 licne izasaoAdmir_Sa je napisao/la:i od svih ebenih igrača washingtona ja stavim manje pirsa i frajer jedini 10 koševa da. pa kako više u pm ebenu
Buraz davno sam ja to raji ispricaoanelbavarac je napisao/la:U Zivinicama lik uplatio na bingu tiket za 14 km. i zamislite izadje mu prvih 7 brojeva.
Isplata 110 hiljada km.
Zovu ga u Vitez po pare on nece da ide gore, nego trazi da oni dodju, i navodno su krenuli.
Naroda i policije se skupilo k'o u prici, sta ce bit na kraju boga pitaj.
Dal je mogućeanelbavarac je napisao/la:U Zivinicama lik uplatio na bingu tiket za 14 km. i zamislite izadje mu prvih 7 brojeva.
Isplata 110 hiljada km.
Zovu ga u Vitez po pare on nece da ide gore, nego trazi da oni dodju, i navodno su krenuli.
Ako ga isplate, ne treba bingo igrati narednih 6 mjeseci, niko marke nece dobiti...anelbavarac je napisao/la:U Zivinicama lik uplatio na bingu tiket za 14 km. i zamislite izadje mu prvih 7 brojeva.
Isplata 110 hiljada km.
Istina.Convicts1988 je napisao/la:Dal je mogućeanelbavarac je napisao/la:U Zivinicama lik uplatio na bingu tiket za 14 km. i zamislite izadje mu prvih 7 brojeva.
Isplata 110 hiljada km.
Naroda i policije se skupilo k'o u prici, sta ce bit na kraju boga pitaj.![]()
Svaka čast liku, ako ih je tako pok.arao !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.