hahah ako ne bude isplate mogao bi neko u crnoj hronici zavrsiti...sudac92 je napisao/la:Okupilo se tamo raje cekaju da ga isplate.![]()
Ajd Villareal golovi da dobijem 35 km bit ce mi k'o i tom liku.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa pitaj ovdje kad to vec hoces igrati, ima nas koji pratimo to dugo vremena. Bilo je nekih boljih par parova od toga jer Carolina nje nista losija ekipa od Saintsa..Sheyi je napisao/la:**** li ti repicu i NFl kad ga ubacim zbog uslova, New Orleans Carolina 0:17
Hajde Villareal i Sociedad imam 2+
Ništa izgleda od tog dobitka,ogradjuju se tim da je krug prije tog sto je on dobio izasla kombinacija od 1 do 9,i on je ponovo uplati i izadje na tom dobitku. Šef nazvao radnicu,i rekao da mu vrati ulog od 14 km jer je bilo navodno do pada sistema. 

beal 1/9 dabogda dorucak mašio
Pa prvo će kladionica tu popušit kaznu od jedno 20.000 zbog priređivanja igara na sreću koje nisu odobrene (nece nikad ni bit čitaj Lutrija).sudac92 je napisao/la:Ništa izgleda od tog dobitka,ogradjuju se tim da je krug prije tog sto je on dobio izasla kombinacija od 1 do 9,i on je ponovo uplati i izadje na tom dobitku. Šef nazvao radnicu,i rekao da mu vrati ulog od 14 km jer je bilo navodno do pada sistema.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Consigliere
- Kontakt:
Moyes, **** 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ja igram bingo, ali brate na pamet mi ne pada više od 2 marke bacati na listiće, nema šanse da će oni dozvoliti tolike dobitke, pa taman da ti svi brojevi izađu oni će nešto naći. i još nešto, ako već odlučuješ veće pare bacati an bingo, idi onda u premier ili neku sličnu jaču kladionicu, jer njima 10-20 milja ne igra neku ulogu i zbog toga neće riskirati isplatu. dok ovi mileniumi, sportplusevi, bh plejevi su ograničeni ko balkon i teško da ti oni ikad isplate tolike paresudac92 je napisao/la:Ništa izgleda od tog dobitka,ogradjuju se tim da je krug prije tog sto je on dobio izasla kombinacija od 1 do 9,i on je ponovo uplati i izadje na tom dobitku. Šef nazvao radnicu,i rekao da mu vrati ulog od 14 km jer je bilo navodno do pada sistema.
nema potpisa
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
i od svih ebenih igrača washingtona ja stavim manje pirsa i frajer jedini 10 koševa da. pa kako više u pm ebenu
nema potpisa
milutinov 3p 1/7 sut 

-
- Kontakt:
e milutinova levata...ccccccccc
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
A yebem ti cluj ti yebem hajde 2+!!!
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma to je to kad ne ide onda ne ide. Primjetio sam da ti i ja igramo skoro identicne listice sto se tice golova i zanimljivo padamo na jednom stalnoAdmir_Sa je napisao/la:i od svih ebenih igrača washingtona ja stavim manje pirsa i frajer jedini 10 koševa da. pa kako više u pm ebenu
@Admir_Sa
Ma ko ti brate više garantuje pa pogledaj Premier i kladionicu zbog dobitaka od 50-100 km ili par hiljada max. na Ronalda obaraju kvote 1,2, svaki drugi par uslov minimum 3 para, pola strijelaca nema, penale odavno ukinuli itd. A ne na bingu, ako ćeš ga igrati igraj ga na 1 km i nadaj se da ti pogodi 10-20 km baci 5 km i preko vrata, svi što sanjaju da će uzeti hiljade i živjeti lagodno neće to je štimaljka i treba biti jasno. Što napisa lik iznad uzdaj se i vjeruj samo državnoj firmi kao što je Lutrija BiH jer oni nikad neće i ne smiju ni za 1 km zakinuti, a ovo ostalo da te Bog sačuva. Čast stranim kladionicama koje posluju u okviru EU i pod striktnim su kontroloma Evropske Komisije. A ovo naše domaće sve preko hiljadu km strepiš za isplatu.
Ma ko ti brate više garantuje pa pogledaj Premier i kladionicu zbog dobitaka od 50-100 km ili par hiljada max. na Ronalda obaraju kvote 1,2, svaki drugi par uslov minimum 3 para, pola strijelaca nema, penale odavno ukinuli itd. A ne na bingu, ako ćeš ga igrati igraj ga na 1 km i nadaj se da ti pogodi 10-20 km baci 5 km i preko vrata, svi što sanjaju da će uzeti hiljade i živjeti lagodno neće to je štimaljka i treba biti jasno. Što napisa lik iznad uzdaj se i vjeruj samo državnoj firmi kao što je Lutrija BiH jer oni nikad neće i ne smiju ni za 1 km zakinuti, a ovo ostalo da te Bog sačuva. Čast stranim kladionicama koje posluju u okviru EU i pod striktnim su kontroloma Evropske Komisije. A ovo naše domaće sve preko hiljadu km strepiš za isplatu.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 07 dec 2014, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Veceras Lawson vise,ne igra Nate veceras ce imat jos vecu minutazu.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Prati li ko Brazilsku ligu? Zadnje je kolo pa mozda se spremaju neke prevare?
Zna li ko mozda vise o tome?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zna li ko mozda vise o tome?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Villareal 2:0 eto vam golova 

- 10DelPiero
- Kontakt:
E Gortata kakav konj pa kako moze imat sut 2/10 nikako mi nije jasno 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ajde genk golovi
Zadnja izmjena: pinkmanjesse, dana/u 07 dec 2014, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.