Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ne odnosi se jer su sportski savezi pod jurisdikcijom sportskih federacija i nezavisni su, tako da jedino FIBA moze reci da li je ovo uredu ili ne.
Kao da to mora biti zvanicna saradnja, sustina price je da mi imamo mogucnost da koristimo etnicki patriotizam sa bi vrbovali te igrace, isto kao sto to rade Srbija i pogotovo Hrvatska sa igracima iz BiH. Sve se moze kad se hoce.
Kao da to mora biti zvanicna saradnja, sustina price je da mi imamo mogucnost da koristimo etnicki patriotizam sa bi vrbovali te igrace, isto kao sto to rade Srbija i pogotovo Hrvatska sa igracima iz BiH. Sve se moze kad se hoce.
Nece biti druge nego uzvratiti istom mjerom. Treba slati ove nase zvijezde i ljude iz saveza, u svim sportovima da se sepure Sandzakom i vrbuju potencijalne reprezentativce. Mislim da bi se osjecali kao u Zenici a to bi se uveliko moglo iskoristiti, recimo posaljemo Djedovica, Mirzu, Kolasinca i Dzeku. To bi bio prvi obilazak, u drugom i iz ovih manje pracenih sportova. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Za sada izvrsna partija Nemanje a očajna Nihada
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Todic los defanzivno, mislio sam da je bolji u tom segmentu. Pitanje je da li je on dobar izbor kao zamjena za Mirzu.
Sassari je uzasna defanzivna ekipa, najgora u Euroligi, tako da ne mozes gledati Todica kroz to. On je nadprosjecan defanzivac i odlicno ce nam doci.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sassari igra run and gun a igraci imaju zadatke u odbrani kao harden. Trebao si gledati Todica u Brindsiu kako igra
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zar Kikanović nije veći potencijal od Eniseya? 

Nek dodje u OKK Slobodu, taman nam fali kvalitetan centarsimicz je napisao/la:Zar Kikanović nije veći potencijal od Eniseya?

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentat
To, jedini način. Kontru spucati!Sabinho je napisao/la:Nece biti druge nego uzvratiti istom mjerom. Treba slati ove nase zvijezde i ljude iz saveza, u svim sportovima da se sepure Sandzakom i vrbuju potencijalne reprezentativce. Mislim da bi se osjecali kao u Zenici a to bi se uveliko moglo iskoristiti, recimo posaljemo Djedovica, Mirzu, Kolasinca i Dzeku. To bi bio prvi obilazak, u drugom i iz ovih manje pracenih sportova.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zanimljive stvari rece Harun kod Marjana na Faceu...za desetak dana dolaze skauti Bostona i Lakersa u Sarajevo, pretpostavljam zbog Buze i Atica.
Bice toga jos, Mirza i Juka su nas ucrtali na kosarkasku mapu, cak i preko bare, probili izolaciju...

Bice toga jos, Mirza i Juka su nas ucrtali na kosarkasku mapu, cak i preko bare, probili izolaciju...
Procitao sam u avazu intervju sa Duskom.On kaze da ce Sloter igrati za Poljsku.Znaci otpada sto se nas tice..Nadam se da je u opticaju Gerald Robinson trenutno najbolji strijelac VTB lige.
vrabac protiv nihada dobar, 6 poena 4 skoka 2 asistencije 2 ukradene: 12 poena 2 skoka prvo poluvrijeme.
edit: vrabac 8 poena 5 skoka 2 asistencije 2 ukradene: nihad 14 poena 3 skoka kraj.
edit: vrabac 8 poena 5 skoka 2 asistencije 2 ukradene: nihad 14 poena 3 skoka kraj.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Yebala ga njegova slobodna, svako trece pogadja cijelu sezonu. Dosao u finu sredinu, ljudi mu dali solidnu minutazu, skoro svaku utakmicu je u prvoj petorci, a on svoj prosjek poena skracuje 2 puta zbog tih slobodnih bacanja...kim je napisao/la:vrabac protiv nihada dobar, 6 poena 4 skoka 2 asistencije 2 ukradene: 12 poena 2 skoka prvo poluvrijeme.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jel danas izvlačenje grupa?
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
jeste danas u 17 satiTracy3McGrady je napisao/la:Jel danas izvlačenje grupa?
Gojko Cimirot
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:jeste danas u 17 satiTracy3McGrady je napisao/la:Jel danas izvlačenje grupa?
Gojko Cimirot
evo link za prenos
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Nadam se da ćemo izbjeći Hrvatsku i Sloveniju zbog svega nesportskog što bi se moglo desiti. Idealna grupa bi bila sa Francuskom,Finskom,Makedonijom,Češkom i Holandijom.
"Welcome to prime time, bitch!"
kobe24 je napisao/la:Yebala ga njegova slobodna, svako trece pogadja cijelu sezonu. Dosao u finu sredinu, ljudi mu dali solidnu minutazu, skoro svaku utakmicu je u prvoj petorci, a on svoj prosjek poena skracuje 2 puta zbog tih slobodnih bacanja...kim je napisao/la:vrabac protiv nihada dobar, 6 poena 4 skoka 2 asistencije 2 ukradene: 12 poena 2 skoka prvo poluvrijeme.
[youtube][/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- King_James
- Kontakt:
Jel danas ono izvlačenje grupa za europsko?!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009