3-1 pa prolazi ti gdje hoces hahahahahahHŠKZ-svetinja je napisao/la:ziv bio pa vidio.....prolazimo milion posto...nismo bili kompletni u 1 tekmi a sudio onaj kriminalac mamu j.ebo...samo se vi nadajte a mi prolazimoAulleTa je napisao/la:Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
btw. Prenosice finale, nadajte se da cete proci Zelju
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Cuva Bog Zelju svog!
sudija sviraj kraj,da ne bi i cetvrti primili,jer vidim opet smo promasili neke veoma izgledne situacije,i onda nema se tu vise sta trazit pogotovo protiv ovakvog zelje,ali nada umire zadnja 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
-
- Kontakt:
prolaze al kroz mostar pa do....mirzza je napisao/la:3-1 pa prolazi ti gdje hoces hahahahahahHŠKZ-svetinja je napisao/la:ziv bio pa vidio.....prolazimo milion posto...nismo bili kompletni u 1 tekmi a sudio onaj kriminalac mamu j.ebo...samo se vi nadajte a mi prolazimoAulleTa je napisao/la:Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
btw. Prenosice finale, nadajte se da cete proci Zelju

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
realno trebalo biti 4-1, 5-1...
vasih jedno 20-30 zapalise baklju i onda zapalise transparent
ali nebini te nije izgorio 
vasih jedno 20-30 zapalise baklju i onda zapalise transparent

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
mislim da mozete biti prezadovoljni sa 3-1....oni vasi ne da nemogu da trce,nego brate oni nemogu da hodaju...zreli ste bili za pet komada,ali dobro nemozete se uvjek provlaciti...u revansu cemo vas demolirati..pozz 

1921-2011
Danas ste se mangupski provukli, sasvim realno rečeno. Čudo je da nije bilo bar 3 razlike. Imali ste sreće da date gol iz navučenih prekida na početku, nakon kojih je sudija počeo normalno suditi. Klasična dominacija!19TM87 je napisao/la:realno trebalo biti 4-1, 5-1...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kad je bilo izvlacenje govorio sam samo ne zelju,zasto?zato sto trenutno igra najbolji nogomet u drzavi,zato sto imaju dobrog trenera i zbog jos milion razloga,koje necu ni da spominjem,reci ce neko serem zato sto smo izgubili.Utakmicu nisam gled'o ali koliko vidim iz nekih komentara i po svemu prikazanom u ovo drugom dijelu sezone nama fale pripreme..one pripreme koje smo 80% odradili u neadekvatnim uvjetima,igrajuci vaterpolo umjesto nogometa...ali sta je,tu je...nista jos nije gotovo,i puno veci rezultati su se okretali,ali mi moramo promjeniti pristup igri,osim par pojedinaca citava ekipa se nesto uspavala ovu polusezonu...Jovicu ziv bio,trgni ih malo...
i jos bih htio da kazem,vidimo se u mostaru
i jos bih htio da kazem,vidimo se u mostaru

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Realno, sanse za prolaz u finale su vam minimalne. Niste ni losi, ali je Zeljo u ovom trenutku jednostavno predobar.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Zrinjskom svaka cast jer je dosao na Grbavicu da se nadigrava.Prvo poluvrijeme ste bili ravnopravni,a u drugom ste fizicki totalno stagnirali.Imali ste odlicne uslove za igru cak u nekim situacijama sudija je bio potpuno na vasoj strani(faul nepostojeci iz kojeg ste korner dobili i gol zabili i dva igranja rukom koja nisu svirana).U vasoj ekipi ima nekoliko dobri igraca,ali opet kazem fizicka pripremljenost je veoma slaba.Golman Hadzic je solidan imao je neki dobri odbrana,ali po meni je kriv za drugi pogodak kada je bespotrebno izletio.Sunjic i Ivankovic djeluju solidno mada ovaj Sunjic cesto ispada.Zizovic je potpuni krivac za treci gol jer je petljao i izgubio loptu.Zadro i Selimovic skroz tanki.Dva crnca Bobi i Stenli najvise trce,ali to nije dovoljno.Bobi bi mozda mogao dobit papire ili neku suspenziju jer je vristao i sam krenuo izaci kad ga je Jovic zovnuo na opsti smijeh prisutni.Zizovic je pravi igrac,ali vidi se da je bio povrijeden.Kordic solidan nije mogao sam po teskom terenu igrati.Stojanovic je izasao zbog povrede u 37 min....
Sve u svemu mislim da ste dobro prosli i da tesko mozete proc,ali ne i nemoguce.
Sretno u nastavku Pl.
Sve u svemu mislim da ste dobro prosli i da tesko mozete proc,ali ne i nemoguce.
Sretno u nastavku Pl.
AMAR OSIM!
kalimero svaka cast na post-u...u ovom trenutku ste bolja ekipa i to je to,mislim u boljoj ste formi,fizicki ste spremniji,ali nada zadnaj umire 

ko nije shvatio da ovo nije tifo forum shvatiće kad mu zalijepim bananu ako nakon ovog mog posta nastavi bilo kakvu raspravu o navijačkim grupama.
uz duzno poštoštovanje admine moram dodat par komentara
ovo nije tifo forum,i ja ne znam sta se pisalo prije pa si brisao.ali je tema hšk zrinjski i tu bi trebali pisati njegovi navijači. ostali neka pisu ako komentari nisu zajedljivi,al ne mozes brisat stalno postove kad nekom drugom nesto smeta oko kluba i navijača zrinjskog. njihovo je da pročitaju ako baš zele pa neka komentarise u sebi ili gdje hoce.
zamisli da ja odem na temu nekog drugog kluba i od tebe trazim da izbrises nesto sto se meni ne svidja!
niko ih ne tjera da citaju šta se ovdje pise i nemaju pravo svako malo se zalit na nesto.
i sam znaš da najvise posla imas upravo na nasoj temi.
jbg kad smo trn u oku!

ovo nije tifo forum,i ja ne znam sta se pisalo prije pa si brisao.ali je tema hšk zrinjski i tu bi trebali pisati njegovi navijači. ostali neka pisu ako komentari nisu zajedljivi,al ne mozes brisat stalno postove kad nekom drugom nesto smeta oko kluba i navijača zrinjskog. njihovo je da pročitaju ako baš zele pa neka komentarise u sebi ili gdje hoce.
zamisli da ja odem na temu nekog drugog kluba i od tebe trazim da izbrises nesto sto se meni ne svidja!
niko ih ne tjera da citaju šta se ovdje pise i nemaju pravo svako malo se zalit na nesto.
i sam znaš da najvise posla imas upravo na nasoj temi.
jbg kad smo trn u oku!
netačno.
ovo je tema HŠK Zrinjski, ali o klubu mogu pisati svi koji imaju nešto reći, jednako kao i na svim ostalim temama. tema nije "vaša", kao što si napisao, nego podjednako pripada svima koji žele da koriste naš forum i ponašaju se primjereno i kulturno.
tema nisu ultrasi i niti navijanje, navijači, njihovo ponašanje i to su postovi koji se uklanjaju, a sve sa ciljem da okupimo ljude koji žele pisati o sportu i dešavanjima na terenu, a udaljimo one koji žele pisati o navijačima, tučama, o tome ko je jači, luđi, ko je donio kakav transparent i ko je upalio koliko baklji. upravo želimo otjerati one koji će se zatvoriti u svoj tor na "svojoj" temi. za to postoje drugi forumi.
moram te razočarati, ali nemam najviše posla na ovoj temi.
ovo je tema HŠK Zrinjski, ali o klubu mogu pisati svi koji imaju nešto reći, jednako kao i na svim ostalim temama. tema nije "vaša", kao što si napisao, nego podjednako pripada svima koji žele da koriste naš forum i ponašaju se primjereno i kulturno.
tema nisu ultrasi i niti navijanje, navijači, njihovo ponašanje i to su postovi koji se uklanjaju, a sve sa ciljem da okupimo ljude koji žele pisati o sportu i dešavanjima na terenu, a udaljimo one koji žele pisati o navijačima, tučama, o tome ko je jači, luđi, ko je donio kakav transparent i ko je upalio koliko baklji. upravo želimo otjerati one koji će se zatvoriti u svoj tor na "svojoj" temi. za to postoje drugi forumi.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
a je li u redu i po pravilima ovog "foruma" kad pojedinci dodju na temu HŠK Zrinjski i taj isti klub nazivaju,svinjski,predvidjaju raspad,proklinju otetoadmin je napisao/la:netačno.

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
uredu je da pojedinici imaju različita mišljenja o svakom klubu.
provociranja i vrijeđanja se svugdje podjednako sankcionišu.
vjerujem da na 1 provokatora iz mostara dolazi 10 iz sarajeva i da mostarci štetočine osjete mnogo više nego sarajlije, ali to je produkt regionalne zastupljenosti među posjetiocima našeg portala i ukupnog broja korisnika interneta u BiH.
provociranja i vrijeđanja se svugdje podjednako sankcionišu.
vjerujem da na 1 provokatora iz mostara dolazi 10 iz sarajeva i da mostarci štetočine osjete mnogo više nego sarajlije, ali to je produkt regionalne zastupljenosti među posjetiocima našeg portala i ukupnog broja korisnika interneta u BiH.
to tigre,vidi se kucni odgojHŠKZ-svetinja je napisao/la:a je li u redu i po pravilima ovog "foruma" kad pojedinci dodju na temu HŠK Zrinjski i taj isti klub nazivaju,svinjski,predvidjaju raspad,proklinju otetoadmin je napisao/la:netačno.
moram te razočarati, ali nemam najviše posla na ovoj temi.o cuj,oteto
nikad nije ni bilo njihovo ako cemo korektno,pa nazivaju nas klub ustaskim,ovakvim ili onakvim...je li to korektno?????? jasta je,vidim...i cim neko od navijaca Zrinjskog stane u obranu svog kluba odmah BAN...malo vidite,vratite se svakom par stranica unazad,vidite razloge ,nadjite krivce...a ne odmah brisanja,baniranja...ccc ja sam dobio ban 15 dana zbog svadje sa nekim likom iz zelje a on je poceo,vrijedjao,psovao i gle apsurda..ja baniran i upalim forum onako citam,kad taj isti opet provocira ne temi sarajeva....znaci njemu nema bana meni ima...cudan neki kriterij vlada ovdje...ili trebam biti ko ovaj "babilon" pa svakom ovdje skidat gace da me kara---vidim svidja vam se babilon...vodite ga kuci sto se mene tice,ali pustite ljude da iznose svoja misljenja,na kraju krajeva za to forum sluzi.....pozdrav iz grada PRVAKA.......

ja razliku od tebe imam realne postove i postove koji samo i iskljucivo samo govore o nogometu a kad vidim da netko pljuje po mom Zrinjskom tipa svinjski ,ustase i sl,ne da mi se ulazit u rasprave sa pojedincima,jer sto ja znam tko stoji iza tog nicka,mozda neko dijete od 12,13 godina ili neki zadojeni nacionalista koji mrzi sve oko Zrinjskog,s takvim ljudima pokusavam ne komunicirati,ti si prvi ljudima na FK Zeljeznicar temi provocirao kako im je sudac pomogao te kako nema Bjelice,Zrinjski prolazi itd ,znaci imas to nesto provokatorsko u sebi

pozz tebi.
HSK Zrinjski Mostar
Svaka cast majstore!Babilon je napisao/la:to tigre,vidi se kucni odgojHŠKZ-svetinja je napisao/la:a je li u redu i po pravilima ovog "foruma" kad pojedinci dodju na temu HŠK Zrinjski i taj isti klub nazivaju,svinjski,predvidjaju raspad,proklinju otetoadmin je napisao/la:netačno.
moram te razočarati, ali nemam najviše posla na ovoj temi.o cuj,oteto
nikad nije ni bilo njihovo ako cemo korektno,pa nazivaju nas klub ustaskim,ovakvim ili onakvim...je li to korektno?????? jasta je,vidim...i cim neko od navijaca Zrinjskog stane u obranu svog kluba odmah BAN...malo vidite,vratite se svakom par stranica unazad,vidite razloge ,nadjite krivce...a ne odmah brisanja,baniranja...ccc ja sam dobio ban 15 dana zbog svadje sa nekim likom iz zelje a on je poceo,vrijedjao,psovao i gle apsurda..ja baniran i upalim forum onako citam,kad taj isti opet provocira ne temi sarajeva....znaci njemu nema bana meni ima...cudan neki kriterij vlada ovdje...ili trebam biti ko ovaj "babilon" pa svakom ovdje skidat gace da me kara---vidim svidja vam se babilon...vodite ga kuci sto se mene tice,ali pustite ljude da iznose svoja misljenja,na kraju krajeva za to forum sluzi.....pozdrav iz grada PRVAKA.......
![]()
ja razliku od tebe imam realne postove i postove koji samo i iskljucivo samo govore o nogometu a kad vidim da netko pljuje po mom Zrinjskom tipa svinjski ,ustase i sl,ne da mi se ulazit u rasprave sa pojedincima,jer sto ja znam tko stoji iza tog nicka,mozda neko dijete od 12,13 godina ili neki zadojeni nacionalista koji mrzi sve oko Zrinjskog,s takvim ljudima pokusavam ne komunicirati,ti si prvi ljudima na FK Zeljeznicar temi provocirao kako im je sudac pomogao te kako nema Bjelice,Zrinjski prolazi itd ,znaci imas to nesto provokatorsko u sebi,mene takve gluposti ne zanimaju,na forumu sam cisto da se upoznam sa svim ekipama u BiH jer volim domaci nogomet ma koliko to bilo smijesno ,ne pada mi na pamet ulazit u konflikte gdje vjeruj mi uvjek deblji kraj izvuce onaj koji se brani.ja znam istinu u koju vjerujem ,znam sve oko Zrinjskog ,za Zrinjski se zivi,nijednu utakmicu nisam propustio na koju sam mogao otici,ustase,balije ,cetnici me ne zanimaju,ako cu napisat pohvale nekom klubu ili navijacima to ne znaci skidanje gaca vec normalna komunikacija u drustvu,al posto je nase drustvo zaostalo i nije civilizirano i sto prevladava vecina nacionalista i zadojenih budala koja su spoznala ne tako davno svijet interneta i ovdje pisu sto hoce ,toga je bilo i bit ce,al koliko vidim admin obrise to na vrijeme i ostavi vecinom normalne postove,a u nas koliko budala pise i pljuje na forumima trebali bi imati sluzbu za brisanje forumskog idotizma od 0 do 24 !
pozz tebi.
AMAR OSIM!
-
@babilon
Ideš li u Prijedor u subotu??
Nisam aktivni Ultras vec simpatizer kluba,ti?Samo ZRINJA je napisao/la:@babilon
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.