Pa bolan mene hladan znoj probije kad nam protivnik centrira loptu u peterac

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hz033 je napisao/la:Svaki golman koji zna procjeniti let lopte kod centaršuta i istu pokupiti, bolji je od Bandovića.
vjecito prica o brdu kikseva a niko da ih pokaze ... ima valjda na youtube?Head je napisao/la:E cuj nije bolja liga a ljudi imaju 2 predstavnika u grupnoj fazi EL-a
igrao je berberovic u ltexu i evropsku ligu a cimirot i stojcev dosli iz leotara koji je ispao pa su se bolje pokazali od berberovica ,delaca itd hocu da kazem da nije toliko bitno odakle dolazi,cudno je to s pojacanjima nikad se ne zna ko ce da bude pravo pojcanje .Sabinho je napisao/la:Tri puta u zadnjih pet godina haha. Zato nasi jos uvijek igraju Intertoto Cup.Head je napisao/la:E cuj nije bolja liga a ljudi imaju 2 predstavnika u grupnoj fazi EL-a
Jest, sa razlikom da je Cimi djete i talenat koji se tek razvijao i ciji se domet nije znao, a ovo je vec izgradjem igrac, od kojeg znas sta mozes ocekivat. Tako da to nije uporedivo, Cimi je bolji igraac od Berberovica jer se u to pretvorio a isto tako mogao je i da ne bude...bordobijeli je napisao/la:igrao je berberovic u ltexu i evropsku ligu a cimirot i stojcev dosli iz leotara koji je ispao pa su se bolje pokazali od berberovica ,delaca itd hocu da kazem da nije toliko bitno odakle dolazi,cudno je to s pojacanjima nikad se ne zna ko ce da bude pravo pojcanje .Sabinho je napisao/la:Tri puta u zadnjih pet godina haha. Zato nasi jos uvijek igraju Intertoto Cup.Head je napisao/la:E cuj nije bolja liga a ljudi imaju 2 predstavnika u grupnoj fazi EL-a
vjeruj ovaj kelava je isti klasicni linijski golman jako loš na procjeni centarsuta .sreca mu je sto je bio u dinamu i bandovica da je u dinamu mamic bi ga negdje prodaohz033 je napisao/la:Svaki golman koji zna procjeniti let lopte kod centaršuta i istu pokupiti, bolji je od Bandovića.
joj sto ne mogu suplje... udineze koji ima najbolji skauting u evropi uz porto je slijep samo vi sve vidite...odvadi malo molim te i pogledaj utakmicu play offa lige prvaka i kako se branibordobijeli je napisao/la:vjeruj ovaj kelava je isti klasicni linijski golman jako loš na procjeni centarsuta .sreca mu je sto je bio u dinamu i bandovica da je u dinamu mamic bi ga negdje prodaohz033 je napisao/la:Svaki golman koji zna procjeniti let lopte kod centaršuta i istu pokupiti, bolji je od Bandovića.
jest al hocu da kazem da to nema nikakve veze kad su neki igraci u pitanju , puno bitnije je dali je igrac u formi ,kakvoj je fizickoj spremi ,koliko zeli da se dokazuje ,da li je na zalasku karijere ili zeli napredovati ,kako ce se priviknuti na novu ekipu i na nasu ligu itd a manje je bitno iz koje ekipe dolazi .Sabinho je napisao/la:Ja hocu rec' da je HNL Seria A za PLBIH.
E bas tako Benko, cuj liniski golman koji ne istrcava sa 195 cm, e pa svasta od naroda, kukamo kako nam treba golman pod hitno, i sad odjednom nam nevalja kelavaBenko je napisao/la: joj sto ne mogu suplje... udineze koji ima najbolji skauting u evropi uz porto je slijep samo vi sve vidite...odvadi malo molim te i pogledaj utakmicu play offa lige prvaka i kako se brani
a bandovica sa onakvim vidom ne mozes ni dzaba uvaliti nekome
potpise ugovor na minimalno 2-2,5 godine pa neka on pravi odskocnu dasku to nama i odgovarashaman7 je napisao/la:Pa ako vi smatrate da Kelava i Stevanovic dolaze samo da bi im Sarajevo bilo odskocna daska , zasto uopste dovodite takve igrace ? Nemojte misliti da se protivim tim igračima , ali koliko znam Sarajevo pravi ekipu za budućnost. Klubovi se "otimaju" za vaše igrače, a vi dovodite igrače kojima će FK Sarajevo biti odskočna daska u karijeri? Pa po meni na taj način nijedan kolektiv, niti jedna liga ne može napredovati na taj način, a klub ne može ostvarivati nikakve značajne rezultate sa tim igračima jer pitanje je dana kada će otići onda. (tj. nek odigraju dobre polusezone već se mogu očekivati neke ponude) .
Da se razumijemo, nije mi jasna politika kluba ako je tako ili je to neko vaše mišljenje samo ?
budzak je napisao/la:stevanovic ako potpise bice ko i benko 2,5 god ugovor..a neka ide za koji milijuncic na ljeto meni ne smeta.
ps:niko mi nije odg za kelavu,jel pozajmica ili ne? imali smo iskustvo delaca, ja ne bi opet..a u jednu ruku ako ce nam donijeti titulu, zasto da ne.
Moj prijatelju, evo svi oni pa cak i ovi sto su stvoreni u klubu imaju ambicije da igraju vrhunski fudbal u ligama petice, i neznam stvarno sta ti tu nije jasno, a sto se tice njih dvojice oni dolaze da nam posluze i pomognu ka ostvarenju cilja, a to je titula i titule, kao i evropa a onda na kraju da se i koja para zaradi na njemu naravno, jer ce ipak dzaba da nam dodju... Nemoj mi reci da ti se tu ima sta dalje objasnjavati? ili je u toj tvojoj ekipi za koju navijas pristup drugaciji mozda? To su dva mlada igraca a ne starca 24 i 26 godina!shaman7 je napisao/la:Pa ako vi smatrate da Kelava i Stevanovic dolaze samo da bi im Sarajevo bilo odskocna daska , zasto uopste dovodite takve igrace ? Nemojte misliti da se protivim tim igračima , ali koliko znam Sarajevo pravi ekipu za budućnost. Klubovi se "otimaju" za vaše igrače, a vi dovodite igrače kojima će FK Sarajevo biti odskočna daska u karijeri? Pa po meni na taj način nijedan kolektiv, niti jedna liga ne može napredovati na taj način, a klub ne može ostvarivati nikakve značajne rezultate sa tim igračima jer pitanje je dana kada će otići onda. (tj. nek odigraju dobre polusezone već se mogu očekivati neke ponude) .
Da se razumijemo, nije mi jasna politika kluba ako je tako ili je to neko vaše mišljenje samo ?
Interesantno,nije ga sevilla mogla prodati,bud zasto,a od vas ce otici za milioncic.Vi fkt mislite da u svjetu fudbala imaju ljudi koji samo cekaju da neko prikaci cjenu na igraca i da ga kupe,bez da se malo raspitaju...budzak je napisao/la:stevanovic ako potpise bice ko i benko 2,5 god ugovor..a neka ide za koji milijuncic na ljeto meni ne smeta.