Da li da dodam još nešto? Jel prolazan listić po vama?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja covjeka ne slusam -.-krmpotich je napisao/la:12:00 Vallecano - Sevilla Red Card(Yes) 3,00![]()
- Nema se ovdje sta puno pricati, mesari VS mesari jos ako tome dodamo da ovaj podnevni masakr svira Alfonso Alvarez koji je na prosjeku 6,95 kartona po meču onda over zutih uz 1 ili 2 crvena bi bilo realno za divan pocetak nedjelje. Sve kontra ovog scenarija je SF. Sretno....
Ako moze bez 3+ taj Inter sve ostalo bi trebaloshzna je napisao/la:
Da li da dodam još nešto? Jel prolazan listić po vama?
Katastrofa, prvo italijanska liga ovog vikendaMirsoNi je napisao/la:Napoli - Empoli / 1 @ 1.30
Napoli ganja priključak za prvim dvojcem.. Juve i Roma su kiksali, ovo im je odlična šansa da im se približe..
Rayo Vallecano - Sevilla / x2 @ 1.27
Zadnjih 5 međusobnih tekmi, 4 puta Sevilla dobila, 1 remi.. Sevilla vezala 2 gostujuća poraza u Španskoj ligi, ovo im je velika šansa da prekinu taj niz..
Zwolle - Den Haag / 1 @ 1.65
Zwolle na 7 domaćih utakmica - 5 pobjeda - 1 remi - 1 poraz(zadnje kolo), Den Haag ove sezone na 7 gostovanja 3 remija - 4 poraza.. Prošle godine su imali 2 međusobna susreta, oba puta pobjeda Zwolle-a u hendikepu.. Ko hoće može probati i pm1..
Usak - Fenerbahce / kp2 @ 1.15
Turska košarkaska liga.. 4 međusobna duela.. sva 4 puta dobio Fener sa 10+ razlike, u gostima ove sezone Fener 4 tekme 4 pobjede u Turskoj ligi, a zadnji put u svim takmičenjima su poraženi 06.11. kada ih je dobila Barcelona 2 razlike.. Ko hoće može probati i hendikep pobjedu Fenera..
Koeficijent: 3.13
Nakon jučerašnjeg lošeg dana red je da danas započnemo sa dobitkom.. Sretno
0-2 WIN!!!! @2.8harisbokii je napisao/la:Gorica dvica
kako ono kazu rutinskikrmpotich je napisao/la:12:00 Vallecano - Sevilla Red Card(Yes) 3,00![]()
- Nema se ovdje sta puno pricati, mesari VS mesari jos ako tome dodamo da ovaj podnevni masakr svira Alfonso Alvarez koji je na prosjeku 6,95 kartona po meču onda over zutih uz 1 ili 2 crvena bi bilo realno za divan pocetak nedjelje. Sve kontra ovog scenarija je SF. Sretno....
Ja sam uhvatio po kvoti 1.52, po meni poklon danasorbit je napisao/la:zašto je kvota na aston vilu 1X - 1.45 ? po meni zicer
Englezi su to, ništa se tu ne zna bez obzira što je gost zadnja ekipa lige, ali svakako da to treba ispratiti. Meni tu miriše nerješeno.orbit je napisao/la:zašto je kvota na aston vilu 1X - 1.45 ? po meni zicer
Nemoj molim te over 4.5zgmiky je napisao/la:hvatanje slamke spasa ili sam nayebo ko titanic![]()
frankfurt-werder gost daje u 1.pol. 2.05
frankfurt-werder over 1.5 1.pol. 2.10
frankfurt-werder oba daju u 1.pol. 3.70
frankfurt-werder over 4.5 4.00
Neće šta si se ukenjaoBenjooJutub je napisao/la:Nemoj molim te over 4.5zgmiky je napisao/la:hvatanje slamke spasa ili sam nayebo ko titanic![]()
frankfurt-werder over 4.5 4.00Eto kad te molim, imam ih ja zbroj golova 2-4, i meni je isto slamka spasa
frankfurt-werder 7+zgmiky je napisao/la:hvatanje slamke spasa ili sam nayebo ko titanic![]()
frankfurt-werder over 4.5 4.00
Zasto mislis da ga nema ko cuvati kad Nikola Jokic igra za Megu?adis30 je napisao/la:Nikola Milutinov 9,5 više
Tri zadnje utakmice u aba ligi prelazio ovu granicu.Veceras ga nema ko cuvati pa bi trebao lagano do najmanje 10 poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.