FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2014, 15:58

"Nema razloga da se ne pohvali. Nagovorili smo Kelavu da nam ispriča priču, jednu od ljepših u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

- Nakon što sam izašao iz svlačionice, prišao mi je jedan gospodin i čestitao mi. Iskreno, u prvi trenutak ga uopće nisam prepoznao, ali to neprepoznavanje je trajalo samo djelić sekunde. Brzinom munje sam shvatio da se radi o predsjedniku Reala Perezu koji je bio okružen još nekim ljudima. Pružio mi je ruku, čestitao mi i lupnuo po ramenu.

Nakon toga je slijedila 'rečenica svih rečenica’ prvog čovjeka Reala.

- Mladiću, ti možeš doći u Real kad kod zaželiš!"

E moj Perez i ti se nasao praviti pametan kraj zivih forumasa. :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 dec 2014, 15:59

meni ovaj Kelava nije neki golman ,odnosno kiks golman je i linijski ,dobar je na sutevima i jedan na jedan al loš na ubacivanjima a to je meni glavno da kupi kornere ,lopte s strane al nije taj tip golmana .gledao sam ga dosta puta u dinamo znao je briljirati ali je znao i bas kiksati , sad ce neko napisati sta ste se digli hocete kasiljasa ,bufona ja ne mislim tako i sto se tog tice moze i rustemovic biti pojacanje nema veze odakle je dosao al jednostavno Kelava mi se ne dopada kao golman .

uscuplic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la uscuplic » 07 dec 2014, 16:03

fcsforever je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ako ćemo dovoditi Kelavu na posudbu do ljeta a na kraju ga ne potpisati bolje ga je ne dovoditi. Nama treba golman za Evrope a Dejo je za PL sasvim OK.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

imas li hilmo uplacen ulog u klub..ja imam i mogu ti pokazati tu upaltnicu na 1500 KM
kakav lik :lol: :lol:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 16:05

Head je napisao/la:Bas Ibrakovicu puca qurac sta vi mislite o Kelavi, ne morate ni dolaziti na Kosevo ako vam ne valja Kelavu.
Ono bi da se nesto pita i pametuje. :urnebes:

tako je head.....do juce su pulsirali na Maloumnovica , Sunjevarica itd itd

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 dec 2014, 16:05

vrli poznavaoci fudbala je li vi imate pojma kako je tesko kao golman uspjeti u seriji A ???
jeste li svjesni da od svih timovs najvise igraca propadne u udinezeu jer je udineze fabrika ... kelava je dosao, placen je velike pare za jednog golmana koje udineze inace daje, nije se snasao napravio par gresaka i nestao je.., na posudbama se rijwtko ko dokaze, vise se desi da igrac jos vise potone... udineze odmah dovodi nove golmane jer zele nekoga da imaju u izlogu jer su svjesni da juveu buffon je blizu odlaska a i interu handanovica ganjaju drugi klubovi van serije A...
Ipak on ima svega 26godina i za golmana je jos mlad i tek ulazi u najbolje godine...
Kakili su mnogii o jajalu pa enoo glavni igrac rijeke koja igra EL ... to sto neko ne uspije u ligama 5 ne znaci da nije ekstra kvalitet... da bi se tamo probio moras imati jako mnogo stvari da se poklope

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 dec 2014, 16:07

Ne valja vam Kelava, stvarno vi serete. Nije bola manager igrica da Buffona dovedeto , kakve su vam to priče

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2014, 16:08

[youtube][/youtube]

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 dec 2014, 16:09

fcsforever je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta pise da je ovaj suspendovan do 31.12., 90% utakmica suspendovan a 2 tekme samo bio klupi? U ovoj sezoni samo 1 nastup u Carpiju i to 1. kolo...
ma ne valja 5 para...nego zar ti nisi na protestima :lol: :lol: :lol:
Sto se ne smiris? Pitam fino zna li neko zasto je suspendovan, jer ne pise razlog... A eto ti mi se cinis kao pravi covjek koji bi mogao znati odgovor, Tan pa ti sa svojim upravljackim ulogom, znaci da te se nesto i pita... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 dec 2014, 16:11

shaman7 je napisao/la:Ne valja vam Kelava, stvarno vi serete. Nije bola manager igrica da Buffona dovedeto , kakve su vam to priče
nas se ovdje ne pita i ljudi iz kluba ce odluciti koga ce dovesti ,ljudi iznose svoja misljenja i imaju pravo na to .meni isto se ne svidja Kelava kao golman i to je to a ako dodje volio bi da me demantuje i da brani bolje od bufona .

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 07 dec 2014, 16:13

Ma suspendovan je zato sto se pobunio. Obecano mu je da ce biti prvi golman, trener ga stavio na klupu. On nije htio grijati klupu, htio nazad u Udine i suspenduju ga.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 07 dec 2014, 16:13

nije me bilo par dana na forumu..citam ovo za Kelavu. o cemu se radi, pozajmica ili da bude nas.Ako cemo ga kupiti pozdravljam..ako ce se vratiti u zivot ko onaj Jajalo..pa nas ispaliti,hvala ne treba.
sta je sa Borjanom???

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 dec 2014, 16:19

Kako ima smijesnih likova ovde nevjerovatno, Kelava je klasa golman za nasu ligu i vama je svaki golman kikser.
Ne svidza vam se Kelava, eto neka Dejo vlada na poziciji golmana svaki utakmicu pravi kikseve i zbog njega gubim zivce, koliko god mi dobru ponudu poslali nekom klasa igracu poslali ovo je BH liga i tesko je dovesti igraca u nasu ligi da igra po livadama u Obarskoj itd. U zimskom prelaznom roku je tesko dovesti kvalitetnog igraca jer i ponuda nije velika ali pojedinci fakat pretjeruju sa nekim imenima tipa Borjan za kojeg su pojedinci ovde govorili da je vec gotovo i da ce potpisati.

I bas me interesuje odakle podatak da Kelava uopste pregovara sa nama.

Ja sam siguran da cemo mi dovesti kvalitetne igrace u ovom prelaznom roku ali svi kao imaju neke informacije a niko veze nema.
Ti si opet šampion !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 dec 2014, 16:22

nije u pitanju kelava ni brkic vec neko drugi ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 07 dec 2014, 16:24

Ne valja Delac, ne valja Kelava. Pa sta smo to mi? Real Madrid? Eto neka Bandovic valja. Pojedinci bi srali da nam Neuer dodje...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 dec 2014, 16:31

Ovaj sto govori da je Kelava kikser ..
pa pogledajte brzinu centarsuteva u nasol ligi a pogledajte vani ... ne mozes poredit , naravno da ce kiksat u jacim ligama , jer se igra brze ostrije preciznije i sve , teze golmanima , ovdje je sve sporo , na ho ruk , ko ima ovdje centarsut da je toliko brz da kelava kiksa ?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 dec 2014, 16:32

Ja mislim da se Kelava dovodi vise kao neki marketinski potez,jer ce sigurno mnoge medijske kuce u hrvatskoj,to objaviti.Jako imamo los imidz, i kao drzava,i kao liga,i ovo je cisto da se isti popravi. Posle fine price Jajalo,Benko,Stevanovic,Delac,Jarni itd.itd.Bice nam mnogo lakse u buducnosti,dovoditi dobre igrace u Sarajevo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 dec 2014, 16:34

HeraklitMracni je napisao/la:Ovaj sto govori da je Kelava kikser ..
pa pogledajte brzinu centarsuteva u nasol ligi a pogledajte vani ... ne mozes poredit , naravno da ce kiksat u jacim ligama , jer se igra brze ostrije preciznije i sve , teze golmanima , ovdje je sve sporo , na ho ruk , ko ima ovdje centarsut da je toliko brz da kelava kiksa ?
ma nije ni hrvatska liga puno bolja od nase pa je napravio brdo kikseva al njegova je sreca da je igro za dinamo pa kad on napravi kiks ovi daju 4 pa se nije na to gledalo
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 dec 2014, 16:35

E cuj nije bolja liga a ljudi imaju 2 predstavnika u grupnoj fazi EL-a :urnebes:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2014, 16:36

Head je napisao/la:E cuj nije bolja liga a ljudi imaju 2 predstavnika u grupnoj fazi EL-a :urnebes:
Tri puta u zadnjih pet godina haha. Zato nasi jos uvijek igraju Intertoto Cup.

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 07 dec 2014, 16:40

Vi ljudi prvo treba da svatite da i Stevanovic i Kelava pa tako svaki potencijalni talenat ce koristiti FK Sarajevo kao odskocnu dasku za dalji napredak, a Kelava da bi dosao, prvenstveno ce ga interesovati ambicije kluba, tj: dali se planira napraviti iskorak u Evropi i sta se radi po tom pitanju, gdje bi oni bili blize evropskim skautima. Znaci Stevanovic ce doci upravo zbog tih ambicija koje se i potvrdjuju dovodjenjem jednog Benke, jednog Kelave onda i njega i obrnuto...

Kelava odlican golman ali pogresan potez u karijeri i sad trazi priliku da se vrati na mapu skauta...
Stevanovic ista prica kao i Kelava
A zar ima bolje prilike od FK Sarajeva trenutn? Tu po meni najmanju ulogu igraju te nase livade koje spominjete, jer je u pitanju 15 utakmica od toga 7 ili 8 gostujucih sto je smijesno :stop: :stop: :stop: :stop:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: J1897, Napapijri i 35 gostiju.