Katastrofa,ja kontao past cu na union berlin frankfurt oba daju pa ce lakse biti i frankfurt ga dade u 93 oj. Mrs zvezdo sve ti yebemSiouxLukavac je napisao/la:Već treći put zaredom me obaraju i ja danas opet igram dvicu uz još 3 utakmice gdje neće bit više od 3 gola. Golova gotovo da i nije bilo, čekam Zvezdu i već planiram gdje i šta ću s parama kad u 89 primaju, ispali da Bog da. Nikad više na listić neće.pinkmanjesse je napisao/la:A zvezdo sve ti yebem kad ga primas. Sto nisi ranije lakse bi bilo mrs u stoo pm
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Daj ti nama kosarku kakvu ti si boljidr.van nostrand je napisao/la:Naivac i kloc, ocekivat golove u nizim njemackim ligama

Imam osjećaj da će svaka od ove 3 utakmice Serie A u ovom terminu završiti ispod 3 gola
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Slavim momci, slavim
Najsladji moguci dobitci, izvalis se gledas jednu utakmicu odigras PS1 i dva strijelca kvota je uvijek velika, u ovom slucaju PS1 Carroll i Bony daju kvota oko 13, ljepota

Najsladji moguci dobitci, izvalis se gledas jednu utakmicu odigras PS1 i dva strijelca kvota je uvijek velika, u ovom slucaju PS1 Carroll i Bony daju kvota oko 13, ljepota

evo opet gube 2:1 .. Evianorbit je napisao/la:neka izdrže sad 1:1Head je napisao/la:Yebo me Lyon glupa

Ajde Groningen-Heerenveen jos jedan gol i Club Brugge da ostane ovako da idem po pare

Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja sam primjetio zadnjih nekoliko sedmica (to i igram) ova tekma francuske nedeljom u 14:00 vrlo,vrlo cesto bude 1,bez obzira na kvotuorbit je napisao/la:evo opet gube 2:1 .. Evianorbit je napisao/la:neka izdrže sad 1:1Head je napisao/la:Yebo me Lyon glupa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
koji mene qrac natjera da igram Osijek 1X ?

moze li Hajduk uzeti sta mislite ?
Joj Atalante 

Jedina liga koja je nemoguća za pogoditi i predvidjeti jedan vikend šibaju ko ludi svaka tekma zx2, haman z2 prođe naredno kolo ni oba daju, a kamoli 3+ i 4+dr.van nostrand je napisao/la:Naivac i kloc, ocekivat golove u nizim njemackim ligama

Svaka čast legendo tako i treba spucaj sve na jednu tekmu gledaš i uživaš.Guarin14 je napisao/la:Slavim momci, slavim![]()
![]()
![]()
Najsladji moguci dobitci, izvalis se gledas jednu utakmicu odigras PS1 i dva strijelca kvota je uvijek velika, u ovom slucaju PS1 Carroll i Bony daju kvota oko 13, ljepota![]()

Heracles sta god opuca go pa sta je ovo
Bravo atalanta za trag vam se neznalo
Da Bog da ispali i nikad sse ne vratili
**** ti više i košarku i pola poena 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- EmirSioux89
- Kontakt:
.ebo vas lyon.... 

Pa mozes li utrecht jeebm ti djecu
mozes al primit go **** vam majku usta
mozes al primit go **** vam majku usta
kakvi glupani, čuj u 94 penalorbit je napisao/la:ja sam barem prošao i 2+ (1.20) i 2-4 gola (1.42) < ovaj još u igri, a oni nisu.
probati 2 na pobjedu Lyona, sumnjivo mi je ovo skroz.

okreće i atalanta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.