Evolution87 je napisao/la:Sta kazu vlasnici kladionica kad ustanu ujutru?
Ne daj Boze nikome.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma **** im ja jedan dan kad odigram ko onaj ivica na marku i 15 sibirsku 5 ligu kad ih pozatvaram sve
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evolution87 je napisao/la:Sta kazu vlasnici kladionica kad ustanu ujutru?
Ne daj Boze nikome.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
30 šuteva, a gola nisu dali, skoro pa nevjerovatnoCiva je napisao/la:Jare moj ja većih debila od igrača Girone nisam odavno vidio. Likovi su 2x bili 1 na 1 sa golmanom oba puta šut je završio u nebesima i to sa nekih 5-6 metara. Ili je utakmica prodana ili su igrači debili jer fakat pasove nekakve hoće da podvale pa da su Dynamo Magican ne bi prošlo :SConvicts1988 je napisao/la:Hajde Girona - Barcelona B 3+![]()
Toliko udaraca na gol u 1.poluvremenu, a nigdje gola ni za lijeka
nisam ni ja ništa bolji, odigram Barcelonu da "zaokružim" kvotuarelinho je napisao/la:E nek si nam rekaoorbit je napisao/la:zašto igrate napoli na kvotu 1.30 ?![]()
odigraš 3+ i uživaš u utakmici![]()
I kazes sto igrate Napoli po kvoti 1,30.orbit je napisao/la:nisam ni ja ništa bolji, odigram Barcelonu da "zaokružim" kvotuarelinho je napisao/la:E nek si nam rekaoorbit je napisao/la:zašto igrate napoli na kvotu 1.30 ?![]()
odigraš 3+ i uživaš u utakmici![]()
![]()
na drugom imao napoli 2-4 gola![]()
SlaviGuarin14 je napisao/la:Ispostova Bony, hajde Carrollu utrpaj i ti jedan, pa da se slavi
Kp ali bih sad i sa iksom bio zadovoljanHead je napisao/la:Past cu X2 na Lyon
evo i krampeGuarin14 je napisao/la:Ispostova Bony, hajde Carrollu utrpaj i ti jedan, pa da se slavi
Već treći put zaredom me obaraju i ja danas opet igram dvicu uz još 3 utakmice gdje neće bit više od 3 gola. Golova gotovo da i nije bilo, čekam Zvezdu i već planiram gdje i šta ću s parama kad u 89 primaju, ispali da Bog da. Nikad više na listić neće.pinkmanjesse je napisao/la:A zvezdo sve ti yebem kad ga primas. Sto nisi ranije lakse bi bilo mrs u stoo pm
neka izdrže sad 1:1Head je napisao/la:Yebo me Lyon glupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.