FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi članovi kluba mogu postaviti pitanje našem predsjedniku, to je jedna od pogodnosti članske karte..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Administracijo mičite ovu balavurdiju please. Volim i ja šuknut, ali ovi baš nemaju smisla ni za šta.
Redaju se ovdje jedni te isti sa po nekoliko nick-ova godinama, a glupi k'o k...c. Dirkovi, Aragoni, Rame, Pisci, Rome, Benke i ostali levati, dosta ih je više.
Da je barem smiješno, nije. Nije više ni žalosno. Ne znam šta je, ali ozbiljniji su poremećaji u pitanju.
Željin dio foruma je najposjećeniji što je i logično i ovdje ima i starije raje za razliku od tamo. Piše se ozbiljnije, pismenije, pametnije itd. Bilo bi nas i više da je manje ovih k...ca što smaraju ovdje. Niko od nas starije raje ne piše tamo kod njih niti zalazimo uopšte jer to je tamo nivo vesele sveske obzirom da im očito ovi k...ci tamo kolo vode. Šprdamo se na njihov račun jer ima materijala od '46., i to radimo već decenijama i kad nije bilo ni Interneta ni foruma. Radimo to ovdje u krugu naše raje, ne idemo tamo. Ne znam šta je problem.
Molim vas u ime nas starije raje rješavajte ovo.
Redaju se ovdje jedni te isti sa po nekoliko nick-ova godinama, a glupi k'o k...c. Dirkovi, Aragoni, Rame, Pisci, Rome, Benke i ostali levati, dosta ih je više.
Da je barem smiješno, nije. Nije više ni žalosno. Ne znam šta je, ali ozbiljniji su poremećaji u pitanju.
Željin dio foruma je najposjećeniji što je i logično i ovdje ima i starije raje za razliku od tamo. Piše se ozbiljnije, pismenije, pametnije itd. Bilo bi nas i više da je manje ovih k...ca što smaraju ovdje. Niko od nas starije raje ne piše tamo kod njih niti zalazimo uopšte jer to je tamo nivo vesele sveske obzirom da im očito ovi k...ci tamo kolo vode. Šprdamo se na njihov račun jer ima materijala od '46., i to radimo već decenijama i kad nije bilo ni Interneta ni foruma. Radimo to ovdje u krugu naše raje, ne idemo tamo. Ne znam šta je problem.
Molim vas u ime nas starije raje rješavajte ovo.
- egocentrik
- Kontakt:
zbog ovih nasih padobranaca oni trollaju na nasem pdf, postoji mjesto za zajebanciju i provokacije a to definitivno nisu glavni pdf dva najveca kluba u drzavi.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- storm_raider
- Kontakt:
+1. Vise ni ne pisem ovdje, samo citam.sajo10 je napisao/la:Da hoce vise proljece stice pa da forum kolko tolko se vrati na svoje. Uz duzno postovanje vecini ali nekoliko padobranaca ogadise cijeli pdf.
Bravo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Fudbaleri Zeljeznicara trenirat ce jos nekoliko dana,a onda ce otici na odmor.Pocetak priprema zakazan je za sredinu prvog mjeseca naredne godine.Jos nismo definitivno odlucili al primpreme ce najvjerovatnije poceti 12.januara-rekao je Admir Adzem ,sef strucnog staba "Plavih".Kao i posljednjih godina ekipa ce se pripremati u Medjugorju i Rovinju.Ovisno o vremenskim uvjetima,moguce da jedan dio priprema obave u Sarajevu.Zelimo da odigramo sto vise utakmica kako bismo se uigrai prije proljetnog dijela Pemijer lige.U posljednjih nekoliko meceva odbrana je dijelovala stabilnije,za razliku od prvog dijela sezone.Nadam se da cemo u nastavku igrati mnogo tecnije i kvalitetnije-kaze trener Zelje.
Ekipa ce ucestvovati i na 25.memorijalnom turniru"Andrija Ankovic" u Gabeli.Turnir se igra 16.i 17 januara naredne godine,a pored Zeljeznicara ucestvuju domacin Gosk,Siroki Brijeg i Hajduk.
Hoce li biti pojacanja?
Iako je evidentno da ce ekipa trebati pojacanja kako bi izborila plasaman na evropsku scenu ,teska finansijska situacija ne dozvoljava "Plavima" da trose previse novca.
Napadaci Zoran Kokot i Ognjen Djelmic igraci su koji se mogu angazirati u zimskom prijelaznom roku ,ali jos nije poznato hoce li uopce biti pojacanja na Grbavici.
Ekipa ce ucestvovati i na 25.memorijalnom turniru"Andrija Ankovic" u Gabeli.Turnir se igra 16.i 17 januara naredne godine,a pored Zeljeznicara ucestvuju domacin Gosk,Siroki Brijeg i Hajduk.
Hoce li biti pojacanja?
Iako je evidentno da ce ekipa trebati pojacanja kako bi izborila plasaman na evropsku scenu ,teska finansijska situacija ne dozvoljava "Plavima" da trose previse novca.
Napadaci Zoran Kokot i Ognjen Djelmic igraci su koji se mogu angazirati u zimskom prijelaznom roku ,ali jos nije poznato hoce li uopce biti pojacanja na Grbavici.
vazduh trepti kao da nebo gori
PostPostao/la storm_raider dana 06 dec 2014, 10:25
sajo10 je napisao/la:Da hoce vise proljece stice pa da forum kolko tolko se vrati na svoje. Uz duzno postovanje vecini ali nekoliko padobranaca ogadise cijeli pdf.
Bravo.
+1. Vise ni ne pisem ovdje, samo citam.
Apsolutno tačno,nadam se da će par forumaša izdržati ovu balavurdiju kako je to tačno detektovao forumaš koji je sa mejtaša.Sinoć dva puta pobrisan,mada se ne nađoh u pravilima foruma.Elem biće bolje,za nadati se.Očito je grijeh tražiti da se ovdje piše samo o Želji
sajo10 je napisao/la:Da hoce vise proljece stice pa da forum kolko tolko se vrati na svoje. Uz duzno postovanje vecini ali nekoliko padobranaca ogadise cijeli pdf.
Bravo.
Apsolutno tačno,nadam se da će par forumaša izdržati ovu balavurdiju kako je to tačno detektovao forumaš koji je sa mejtaša.Sinoć dva puta pobrisan,mada se ne nađoh u pravilima foruma.Elem biće bolje,za nadati se.Očito je grijeh tražiti da se ovdje piše samo o Želji
ZNAM ali to nije razlog da mi prestanemo pisati.Poslije onih pljuski sa katastrom ja sam mislio da neće ni prismrdit ovamo,ali što bi reko naš narod obraza nema guzici se neboji.reks je napisao/la:PostPostao/la storm_raider dana 06 dec 2014, 10:25
Bravo.
Apsolutno tačno,nadam se da će par forumaša izdržati ovu balavurdiju kako je to tačno detektovao forumaš koji je sa mejtaša.Sinoć dva puta pobrisan,mada se ne nađoh u pravilima foruma.Elem biće bolje,za nadati se.Očito je grijeh da se ovdje piše samo o Želji
E cuj pljuski sa katastromstruja je napisao/la:ZNAM ali to nije razlog da mi prestanemo pisati.Poslije onih pljuski sa katastrom ja sam mislio da neće ni prismrdit ovamo,ali što bi reko naš narod obraza nema guzici se neboji.reks je napisao/la:PostPostao/la storm_raider dana 06 dec 2014, 10:25
Bravo.
Apsolutno tačno,nadam se da će par forumaša izdržati ovu balavurdiju kako je to tačno detektovao forumaš koji je sa mejtaša.Sinoć dva puta pobrisan,mada se ne nađoh u pravilima foruma.Elem biće bolje,za nadati se.Očito je grijeh da se ovdje piše samo o Želji

- storm_raider
- Kontakt:
Ma udjes na podforum svog kluba i izbaci ti punu stranicu postova likova koji su na listi smaraca. Balave djece koja ni sline jos kako treba nisu obrisali. Neka barem neko baci neku suplju pa da se prica o tome.
Evo ja cu, zna li neko kakav je status Are i dokle je sa oporavkom od povrede?
Evo ja cu, zna li neko kakav je status Are i dokle je sa oporavkom od povrede?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Počeo je sa treninzima,90% da ostaje u Dinamu,ostali postotak da ga šalju u Lokomotivu
Einigkeit und Recht und Freiheit
Josip Kvesić na meti splitskog Hajduka
Jedan od najboljih fudbalera sarajevskog Željezničara Josip Kvesić nalazi se na meti splitskog Hajduka.
Naime prema informacijama koje dolaze iz Hrvatske, Splićani u svojim redovima žele vidjeti kapitena Željezničara, koji se nakon teške povrede vratio u sjajnu formu.
Dosadašnji lijevi bek Hajduka, Antonio Milić odlazi u Belgiju pa je ta pozicija sada u Bilima slobodna, a upravo bi Kvesić bio idealan igrač za tim Igora Tudora.
Josip Kvesić je nakon povrede Srđana Stanića, preuzeo kapitensku traku u timu Željezničara, a u karijeri je već nastupao u HNL-u za tim Varaždina.
Jedan od najboljih fudbalera sarajevskog Željezničara Josip Kvesić nalazi se na meti splitskog Hajduka.
Naime prema informacijama koje dolaze iz Hrvatske, Splićani u svojim redovima žele vidjeti kapitena Željezničara, koji se nakon teške povrede vratio u sjajnu formu.
Dosadašnji lijevi bek Hajduka, Antonio Milić odlazi u Belgiju pa je ta pozicija sada u Bilima slobodna, a upravo bi Kvesić bio idealan igrač za tim Igora Tudora.
Josip Kvesić je nakon povrede Srđana Stanića, preuzeo kapitensku traku u timu Željezničara, a u karijeri je već nastupao u HNL-u za tim Varaždina.
bar je kapitena bilo ovo pola godine, ako ničeg drugog nije.
Vidim na forumu drine povezuju sa nama dejana uzelca...stoper ima 21 godinu..zna li neko vise o ovome??
Re: Odg: FK Željezničar
Ma dobar, Drina primila samo 24 gola.adi93 je napisao/la:Vidim na forumu drine povezuju sa nama dejana uzelca...stoper ima 21 godinu..zna li neko vise o ovome??
Dok je rustemovic novi Mesicobefks je napisao/la:Ma dobar, Drina primila samo 24 gola.adi93 je napisao/la:Vidim na forumu drine povezuju sa nama dejana uzelca...stoper ima 21 godinu..zna li neko vise o ovome??

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa statisticki gledano najbolji igrac Drine, od 13 datih golova, on je dao 4-5 a isto toliko ima i asistencija. Da li je novi Messi, ne bih ti znao recipile87 je napisao/la:Dok je rustemovic novi Mesicobefks je napisao/la:Ma dobar, Drina primila samo 24 gola.adi93 je napisao/la:Vidim na forumu drine povezuju sa nama dejana uzelca...stoper ima 21 godinu..zna li neko vise o ovome??iz iste ekipe

Obojica 21 godinu moze biti da nista ne napreduju ili da budu odlicni, cak je i sa Rustemovicem pricano na temu prelaska u Zelju prije nego je i sarajevo bilo aktuelno... Ali je glupo podcjeniti ili precjeniti nekog igraca u nasoj ligi.
Odlican primejer ti je Bilbija koji moze igrati klikera sa djecom iza skole a nahvaljen samo tako a podcenjeni Bajic prvi strijelac lige na polusezoni.
Statistika u ekipama u kojim imas dva tri igraca da lice na nesto je smijesna bolji je pokazatelj ono na terenu.
Odlican primejer ti je Bilbija koji moze igrati klikera sa djecom iza skole a nahvaljen samo tako a podcenjeni Bajic prvi strijelac lige na polusezoni.
Statistika u ekipama u kojim imas dva tri igraca da lice na nesto je smijesna bolji je pokazatelj ono na terenu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Rustemovic da nije imao tesku povredu, ne bi se vracao u Drinu. Ja govorim o statistickim podacima, Uzelac igra odbranu koja je primila 24 gola u 15 utakmica. To mu nikako ne ide u prilog. Zeljo da je mogao prvi bi doveo Rustemovica.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, CentarsutNaClanak921, Cudnovati, Pablo11, Rahatlokum, Ramirez i 110 gostiju.