Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pokusati : Mertens daje go 2.25 Hendikep na Fenerbahce, svaki put su ih dobijali preko 10 razlike i DongGuan vise poena 

Obratite pažnju na utakmicu Venlo-Roda, malo je reći da su prozirni ali kako to biva baš danas će oni igrati suprotno od očekivanog, a očekivano je da bude goooooolova
igrali su nekoliko prelaza i uvijek je to Roda obrtala u svoju korist, danas možda bude kontra ma da sumnjam jer Roda već dva kola uzastopno igra prelaza a zadnja došla i 7+, možda i ovdje bude 7+ al uz pobjedu domaćina 

-
- Kontakt:
Može li Zvezda do pobjede?
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nema u ponudi ovog paraEvolution87 je napisao/la:
-
- Kontakt:
Ima na WWinu, kvota na pobjedu domaćina 1,75.pinkmanjesse je napisao/la:Nema u ponudi ovog paraEvolution87 je napisao/la:
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Jbg u premieru olosi sklonili kakvi su to lopovi. Neki dan cekam vallecano daje gol protiv valencie za 25 KM. Valecano zabio u prvom pol gol,oni mi daju prijevremenu isplatu od 13 KM na poluvremenu...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pogledaj bolje, u Premieru je CF Uniao - Oliveriense 17:00h 1 1.85pinkmanjesse je napisao/la:Nema u ponudi ovog paraEvolution87 je napisao/la:
Don't believe the hype.
U Premieru vam je ovaj par domaćin pod nazivom CF Uniao ( šifra 3633) pa da vas ne zbuni jer ne piše U.Madeira 

Uzima li Hajduk danas ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- harisbokii
- Kontakt:
Gorica dvica
Pa sto se ne mičete od te prevare od kladionicepinkmanjesse je napisao/la:Jbg u premieru olosi sklonili kakvi su to lopovi. Neki dan cekam vallecano daje gol protiv valencie za 25 KM. Valecano zabio u prvom pol gol,oni mi daju prijevremenu isplatu od 13 KM na poluvremenu...

- pinkmanjesse
- Kontakt:
Ta mi najbliza jbg,imam jos sportplus blizu,ne znam kakva je ona
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ZFC Meuselwitz-VFB Auerbach 3+ 1,94

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Cuvajte se danas Hajduka.Istina da se publika vraca na Poljud nakon dosta utakmica kazne i da ce Poljud bit krcat i atmosfera sjajna.Ali dole na terenu ce biti 11 losih igraca u bijelim dresovima koji redovito razocaraju kada su ovakve situacije.
Uglavnom kada je Hajduk stavio stoti rodjendan igrao je protiv Slavije iz Praga na punom Poljudu.U slavljenickoj atmosferi,ovi su uspjeli izgubiti bez datog gola.Kada se Torcida digla prije par tjedana protiv HNS-a i ugnjetavanja Hajduka,ovi su bili razvaljeni od strane NK Zagreba na svom terenu i bezbroj takvih primjera,cim se atmosfera digne i cim uzavre vrela juznjacka krv,ovi popuse od nekih levata
Uglavnom kada je Hajduk stavio stoti rodjendan igrao je protiv Slavije iz Praga na punom Poljudu.U slavljenickoj atmosferi,ovi su uspjeli izgubiti bez datog gola.Kada se Torcida digla prije par tjedana protiv HNS-a i ugnjetavanja Hajduka,ovi su bili razvaljeni od strane NK Zagreba na svom terenu i bezbroj takvih primjera,cim se atmosfera digne i cim uzavre vrela juznjacka krv,ovi popuse od nekih levata
Ma kako ne uzima bas kao juce, sve bilo realno: roma, arsenal itd ma kako ne uzima jedva cekaju da nas isplateCarli je napisao/la:Ljudi, danas se lova uzima

04.10.2009 !!
Mene jucher Štutgart 1x obara na 80 kermica. Danas ću pokolj pravit'!sarajlija je napisao/la:Ma kako ne uzima bas kao juce, sve bilo realno: roma, arsenal itd ma kako ne uzima jedva cekaju da nas isplateCarli je napisao/la:Ljudi, danas se lova uzima
Allegri je gospodin!
buraz sve je točno što si rekao ali mislim da hajduk koliko god ih ne ide da će danas uzeti Splita, veće sramote nema ako i danas izgube u gradskom derbiju, što se prošle utakmice tiče pokradeni su, poništen im je regularni gol Maglice za 1-0, da je priznato bila bi druga priča ovako je tako kako je...po meni Hajduk 1 2.20Hattrick je napisao/la:Cuvajte se danas Hajduka.Istina da se publika vraca na Poljud nakon dosta utakmica kazne i da ce Poljud bit krcat i atmosfera sjajna.Ali dole na terenu ce biti 11 losih igraca u bijelim dresovima koji redovito razocaraju kada su ovakve situacije.
Osijek-Belupo 1 2.10, 1/1 3.55
nakon poraza od Rijeke digla se velika prašina, iz Osijeka su napali po sucima da su pokradeni, podići će tužbu protiv sudaca koji su sudili taj susret tako da će biti veliki pritisak na suca ove utakmice, možda bude i penal i crveni za goste. Osijeku stiže neugodni i probuđeni Belupo koji pod palicom novog trenera igra odlično i stiže im u nezgodan trenutak, no ipak mislim da će domaćin do tri boda u ovom susretu
Napoli nam zeli dobro jutro 

- harisbokii
- Kontakt:
I zeli da nam kaze kakav ce dan da budeArhitekt je napisao/la:Napoli nam zeli dobro jutro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.