mogao bi nas i antonini malo bratski pogurati

ili perin neka pusti pokoju loptu haveru šaraviju... a i mimo toga je dječko čini mi se ljubitelj milana.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
hahahaha kralju, oplakao sam na ovo. ziv ti bioma ne yebu oni živu silu za rođendanima druže moj
ubice vas,,,,ko mraz paprikeronaldo99 je napisao/la:zadnja tri gostovanja genovi smo dobili inace genova vec 4 god ne zna za pobjedu protiv nas, tako da nekako ocekujem i sutra pobjedu bez obzira ciji je rodjendan![]()
![]()
nikad, genova je nas klub ili ti ga milan 2farukzidane je napisao/la:ubice vas,,,,ko mraz paprikeronaldo99 je napisao/la:zadnja tri gostovanja genovi smo dobili inace genova vec 4 god ne zna za pobjedu protiv nas, tako da nekako ocekujem i sutra pobjedu bez obzira ciji je rodjendan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala @milanista, moze sok, ne pijem alkoholmilanist je napisao/la:Fantasticno, ako smo zbog ovoga trpili na rezultatima zadnjih par godina onda vrijedi, bio bi ovo fantastican stadion i jedan ili mozda cak najljepsi na svijetu, pa nismo mi dzaba iz grada mode heheh
@meho-medo neka ti je sretan rodjus i eto makar da te milan sad obraduje pobjedom a i sve nas, sve najbolje ti zelim, imas pivu od mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.