U vezi Amara bilo bi mi zao oca mu,jer u slucaju da kola krenu nizbrdo kruticari bi se upalili ko kutnjaci.
Jedino Krivina pali radi @odmostarca
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Citaj malo, kljucna rijec "pokusa" da ih spasi, jer su vec bili prikovani za dno. Dosao u ekipe sa kojima nije prosao pripreme, nije selektirao igrace... Nemojte me pogresno shvatiti, nije Faruk neko veliko trenersko ime, ali nije realno da mu Amar bude konkurent.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Arles je vodio od Octobra te sezone, znaci gotovo cijelu godinu propustio je samo par utakmica i bas je puno napravio. A Bastiu je preuzeo u Decembru gdje su bili isto kao i sa njim zadnji. Znaci dobro mu je proso taj posao da ih spasi ispadanja.cobefks je napisao/la:Oba kluba i Arles i Bastiu je preuzeo da pokusa da ih spasi ispadanja. I smijesno je sto poredite trenera iz BIH lige i trenere koji rade ili au radili u ligama petice. Toliko o vasoj objektivnosti.
Ostaje da se vidi kako ce to novi selektor posloziti, tu su jos i Salihovic, Bicakcic, Medunjanin, Vrancic, Stilic i jos mnogo potencijalnih igraca, sigurno i par iznenadjenja. Svaki trener ima svoje ideje. Ako se Miske ne bi vratio po meni bi logicno bilo da predjemo na 4-3-3, to jest na formaciju bez klasicne desetke. Ali to je samo moje misljenje..Harrison je napisao/la:+1calcio je napisao/la:------------------ Dzeko------------
Lulic--------Misimovic------Hajrovic
---------Pjanic---------Besic---------
Kolasinac---Spahic---Sunjic---Mujdza
-----------------Begovic-------------------
Selektor: Amar Osim
Kraj price.I da, mislim da ce se Miske vratiti cim pocne redovno igrati u Njemackoj.
Amar bi sa ovom ekipom Njemacku poder'o... ili bar ravnopravan bio.
Trebao si ti ipak poslati kandidaturu za selektora na adresu savezacalcio je napisao/la:Ostaje da se vidi kako bi to Amar poslozio, tu su jos i Salihovic, Bicakcic, Vrancic, Stilic i jos mnogo potencijalnih igraca, sigurno i par iznenadjenja. Svaki trener ima svoje ideje. Ako se Miske ne bi vratio po meni bi logicno bilo da predjemo na 4-3-3, to jest na formaciju bez klasicne desetke. Ali to je samo moje misljenje..Harrison je napisao/la:+1calcio je napisao/la:------------------ Dzeko------------
Kraj price.I da, mislim da ce se Miske vratiti cim pocne redovno igrati u Njemackoj.
Amar bi sa ovom ekipom Njemacku poder'o... ili bar ravnopravan bio.
Pola drzave je poslalo kandidaturucobefks je napisao/la:
Trebao si ti ipak poslati kandidaturu za selektora na adresu saveza
Kao da je nagradna igra, svi imaju pravo ucescacalcio je napisao/la:Pola drzave je poslalo kandidaturucobefks je napisao/la:
Zanimljivo, dok je selektorska plata bila mizerna, nije bilo toliko interesovanje.cobefks je napisao/la:Kao da je nagradna igra, svi imaju pravo ucescacalcio je napisao/la:Pola drzave je poslalo kandidaturucobefks je napisao/la:
calcio je napisao/la:------------------ Dzeko------------
Jesu li Keljmendi i Turković u kombinaciji ili barem Mevlid / Laki , to bi bio ubitačan kombocobefks je napisao/la:Kao da je nagradna igra, svi imaju pravo ucescacalcio je napisao/la:Pola drzave je poslalo kandidaturucobefks je napisao/la:
sad će ovo shvatit' k'o provokaciju, a zapravo je komplimentProbisvjet je napisao/la:Nisam protiv kandidature Amara. Neka ga, ukoliko se vise niko ne javi da zeli da bude selektor BiH.
Tu je , mozda, i jedan od najvecih problema nase reprezentacije.katalinski je napisao/la:Ma nama treba njemacka disciplina,koju bi Magat mogao uvesti.ali njemu treba prepustiti takticki dio posla,za skauting i razgovore sa igracima trebali bi ugledni ljudi iz naseg fudbala-da ne gubimo vise igrace u dijaspori ,kaon i igrace koji pocinju igrati za susjede.a nadati se da ce njemacka disciplina donijeti pola od onog sto je grcima
Lazes!Benko je napisao/la:covjek ciji je svaki izlet u evropu razultirao šamaranjem od protivnika u svakom smislu... ne msije biti selektor reprezentacije ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.