HT: 1:0 FT: 3:0deno_TM87 je napisao/la:Real M. - Celta domacin daje gol u oba poluvremena 1.50
5/5
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HT: 1:0 FT: 3:0deno_TM87 je napisao/la:Real M. - Celta domacin daje gol u oba poluvremena 1.50
Nadam se da je neko ispratio... bas lagano sve...forumash je napisao/la:Tamiš-Vršac 1 1.70 Premier
Igrači i uprava kluba su imali sastanak pre 3 nedelje, gde im je bilo rečeno da u narednih 5 tekmi, MORAJU da pobede 3...3 pobede su im garancija za bonuse, sve manje od toga, skidanje od plate...
Prvu utakmicu u tom nizu su izgubili od Napredka u gostima 80-78, prošle nedelje su slavili u Jagodini protiv istoimene ekipe 59-76...Danas igraju prvu utakmicu kod kuće od kada im je počeo taj niz i kvota je skroz okej. Nemoj da vas zavarava to što Tamiš nikada nije pobedio Vršac, jer Vršac je ove godine dosta slabiji nego prošlih sezona... Tamiš dosta jači nego prošlih sezona...Dovedena ABA pojačanja u vidu Komatine iz Igokee i Kruščića iz Metalca...Po priči drugara koji igra tamo, siguran 1.
Rudar - Zavrc 1 1.60 WWIN
U Zavrcu katastrofa, 4 igraca napustilo tim,trener otisao, finansijski prsli skroz, a i da nije toga, Rudar kvalitetniji.
Bears - Ostende h2 12.5 WWIN 1,80
Bears najlosija ekipa prvenstva, danas bez 2 jedina normalna igraca, trener najavio omladince u sastavu. Proslu tekmu izgubili sa oko 40-50 razlike, tako da mislim da ostende koji je najbolji tim lige,treba da resi ovo lagano 20+. U suprotnom, jedino ako je neka stela pa da ne pokriju hendikep.
Info su copy/paste ...
9jozinho je napisao/la:10,5 - Planinić D. (Bud) MANJE 1,85
Planinić je u 16 susreta ove sezone u samo 4 išao preko ove granice,igra prosječno oko 18 minuta uzimajuću 6 šuteva po susretu.Ekipa Krke će htjeti svesti utakmicu na što manje koševa s obzirom da ako uđu u trku s Budućnosti nemaju neke velike šanse .Budućnost ima širok izbor igrača osobito na visokim pozicijama,a ni Planiniću nije strano napraviti 5 faulova za kratko vremena i očekujem da neće prebaciti ovu granicu,jer u zadnja 4 susreta protiv Krke je u samo jednom od njih zabio više od 10 koševa.
2,5 - Myrhol B. (Löw) VIŠE 1,75
Iako u goste Lowenu stiže jedna od najačih ekipa u LP-u Veszprem ovo sam morao odigrati jer napadački gledano Myrhol je jedan od najboljih pivota na svijetu i u 7 susreta ove sezone u LP-u je u njih 5 zabijao 3 ili više,dok je prošle sezone u 13 samo 4 puta zabijao manje od 3 gola i u oba susreta prošle godine protiv Veszprema je prelazio preko osim u prošlo susretu u Mađarskoj kada je zabio 1 gol,ali večeras očekujem puno efikasniji meč s obzirom da je Veszprem već osigurao 1. mjesto samim time i veće su šanse da će zabiti više golova.
Krka - Budućnost 1 Hendikep [+11,5] 1,30
Krka je vezala par loših utakmica i večeras im stiže ekipa Budućnosti kojoa igra na dva frontai uz dužno poštovanje prema njenoj kvaliteti nije za 12 koševa jača od Krke koja je jako neugodna na domaćem terenu i ne bi me čudilo kad bi i pobijedili,jer ni ove ni prošle sezone od nikoga nisu izgubili više od ovog hendikepa.Ovo sam vezao sa Planinić manje.
Toliko od mene za danas.
Danas je newcastle ispostovao, idemo sutra probat sa hamburgom. Gledajuci njihove medjusobne susrete zadnjih par sezona nešto smrdi vjerujem da bi dns bio red da hamburg dobije, a svakako im je ta pobjeda neophodna da se odlijepe sa dna. U svakom slučaju čak iako nešto sutra drugo bude, ovaj par svakako za arhive i sljedecu polusezonu.
U Robotu na socijalnomtm8782 je napisao/la:Ljudi treba mi pomoc, gdje ima kladionica bh play na relaciji saocijalno-ch.vila?
Sjeba Las Palmas, a priliku za popravni baš i nemam s obzirom na prelošu ponudu za večeras..BlueBosnian je napisao/la:Bordeaux - Lorient 1X 1.20
Peruwelz - Anderlecht GD1 1.15
Dessel - Oud Heverlee 2+ 1.23
St.Truiden - Mons 1X 1.17
U.Chile - U.Calera 1 1.30
Dordrecht - PSV 2 1.25
Nac.Asuncion - Libertad X2 1.17
Las Palmas - Leganes 2+ 1.33
Luzern - Basel X2 1.30
Lugano - Le Mont 1 1.35
Tacuarembo - Nac.Montevideo 2 1.30
Real Esppor - Zulia 1 1.40
16.04
Dzemoarsenal je napisao/la:Ajd da probamo ovako sad ...
Nema vise brate, bila do neki dan na trecem spratu sada vise ne...arelinho je napisao/la:U Robotu na socijalnomtm8782 je napisao/la:Ljudi treba mi pomoc, gdje ima kladionica bh play na relaciji saocijalno-ch.vila?
isti imamDamsi je napisao/la:
rekreativno
Nemojte se odjednom zalijetati sa velikom uplatom, nego odigrajte vise listica sa manjom uplatom zbog autorizacije..Guarin14 je napisao/la:Single na jaci ulog, ja sam 99% ubijedjen u prolaz i zato bas, bas jako idem sa ovim.
Diaw over 6,5 1,80
Nema Parkera,Ginobilia,Duncana i Splittera, Diaw je ove godine na prosjeku od skoro 9 poena, kada se uzme izostanak najvanzijeg trojca, sigurno je da uveliko ide preko ove granice.Granica u Premieru je na 10,5 mislim da nema smisla da ne iskoritimo ovaj poklon Max Beta na Borisa, setno svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.