Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
novi-stari.. a Sliskovic?
Nije sliskovic nego hadzibegic...
s lijeva na desnocalcio je napisao/la:Jedan od ovih na slici ce biti novi selektor
1. sportski direktor AEKA
2. penzija
3. moze u pionirsku kao privremena zamjena za morza, niko ne bi skuzio da nije cistokrvni morz.

1946
Head je napisao/la:s lijeva na desnocalcio je napisao/la:Jedan od ovih na slici ce biti novi selektor
1. sportski direktor AEKA
2. penzija
3. moze u pionirsku kao privremena zamjena za morza, niko ne bi skuzio da nije cistokrvni morz.

izvinite al ovo je prejako
hadzija je veliki autorritet
Jel faruk trenutno na birou ili vodi nikoga ?
Na nekoj je funkciji u savezu.terabajt je napisao/la:Jel faruk trenutno na birou ili vodi nikoga ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U nasem nogometnom savezu, nisam to znao.Elegant je napisao/la:Na nekoj je funkciji u savezu.terabajt je napisao/la:Jel faruk trenutno na birou ili vodi nikoga ?
Rukfasa od pocetka hejtam jer je ubleha gora od Susica.
Safete vrati se, sve ti je oprosteno
Safete vrati se, sve ti je oprosteno

- tuzlak1987
- Kontakt:
Rukfas se samo smije i nista ne konta 

https://www.youtube.com/watch?v=4QF-yS4-S7A
Hadžibegić bio selektor, jedna od najvecih bruka našeg fudbala, oni fulili penal za pobjedu

Hadžibegić bio selektor, jedna od najvecih bruka našeg fudbala, oni fulili penal za pobjedu

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
u rangu ovog sa kiprom ali "Nije sve do selektora"Željooooo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=4QF-yS4-S7A
Hadžibegić bio selektor, jedna od najvecih bruka našeg fudbala, oni fulili penal za pobjedu![]()
hadzija puna podrška!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko god da bude samo bih volio da izadju u medije sa tacno razlozima sto je. Da objasne kakav je to program ponudio i po cemu je taj program bolji od ostalih..
Puna podrška Hadžji, do prvog spiska. 

Da zna da ga i podržavaš vjerovatno bi povukao kandidaturu.Benko je napisao/la:hadzija puna podrška!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sheyi je napisao/la:Puna podrška Hadžji, do prvog spiska.

a onda ce se njegovoj familiju stucat puno

jbt terabajt znas koji je to kapacitet a ja kanarinac ptica ja skontao ti nemozes ja bi prije rekao da ti ne zelis da skontas...hadzija dobija poziv za bec u martu ipak nista od adilovicaterabajt je napisao/la:A koji je to novi-stari selektor ne mogu nista skontati iz nejgove poruke ?kanarinac je napisao/la:ko ima medju prijateljima Emira Hadzica bivseg igraca Sarajeva i procita kakvu mu je poruku ostavio Muhamed Bikic sve ce vam bit jasno ko je nas novi selektor

Samo Sarajevo
Ebo te zivot gdje nalaze ove levate... Prvo Susic pa onda ovaj poluamater... Ovi iz NSBiH tacno hoce da srozaju fudbal u BiH.... FSRS like this... a i ovaj levat je bio njihov pik odmah od starta.. Kakav Rajevac, kakve pm... Ne bi on dzaba lunjao po Banja Luci nakon ostavke Sulija....
I nakon Susica opet Susic....
I nakon Susica opet Susic....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nadam se da su ovo suplje price u vezi Faruka.
Pa i Blaz i Bazdarevic mogu biti i oni su bivsi a kandidatikanarinac je napisao/la:jbt terabajt znas koji je to kapacitet a ja kanarinac ptica ja skontao ti nemozes ja bi prije rekao da ti ne zelis da skontas...hadzija dobija poziv za bec u martu ipak nista od adilovicaterabajt je napisao/la:A koji je to novi-stari selektor ne mogu nista skontati iz nejgove poruke ?kanarinac je napisao/la:ko ima medju prijateljima Emira Hadzica bivseg igraca Sarajeva i procita kakvu mu je poruku ostavio Muhamed Bikic sve ce vam bit jasno ko je nas novi selektor

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, perun i 38 gostiju.