Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
GOAT dabome 

kakav on samo osjecaj za gol ima, i kad ga neko drugi da on je do tog ko ga je dao. sto meni Bog ne dade sposobnost takvu da se sad ja umjesto njega tusiram zlatnom vodom i odem kuci **** irinu. **** me zivot..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jest, upravu si. Moja greska.SportMaster je napisao/la:18geoxx je napisao/la:200-ti gol u Primeri u 178 nastupa.
281 gol za Real Madrid u 267 nastupa.
Najvise hattrickova u La Ligi ikad.
17 pobjeda zaredom.
Bale je los. Nema nikakve isprike da opet cekamo januar da on zaigra. Steta sto je Luka povrijedjen inace bi bilo fino 'moja klupica moja slobodica'.
- SportMaster
- Kontakt:
RM & RF
A i 300 nastup za Ramosa u Primeri

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Penaldo 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Oborio je i neki rekord kad su penali u pitanjusuhi je napisao/la:Penaldo

Bio je to već 46. jedanaesterac kojeg je Ronaldo izveo otkako je u Madridu. To ga dovodi na četvrto mjesto u povijesti iza Koemana (51 izvedeni jedanaesterac), Peneva (53) i Huga Sancheza (73). Ove sezone je zabio već sedam golova s bijele točke, čime je izjednačio Koemanov rekord nakon 14 kola.Rajaz je napisao/la:Oborio je i neki rekord kad su penali u pitanjusuhi je napisao/la:Penaldo
Hat-trickom protiv Celte Ronaldo je stigao do brojke od 200 golova u Primeri, za što mu je trebalo samo 178 utakmica. Zarri je trebalo 219 utakmica, a Messiju, najboljem strijelcu u povijesti Primere, 235 utakmica.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
18-ta
200 golova nepunih 6 godina u Madridu
Crarlo ulazi u historiju,savrseno funkcionira ovaj sistem
Dobro je sto je produzio ugovor
Sta bi sa Hamom?
Pa ce doci @let3 i reci da mi ovdje spominjemo Messia,23 gola i nastavlja se duplo vise nego vas trojaca zajedno
200 golova nepunih 6 godina u Madridu

Crarlo ulazi u historiju,savrseno funkcionira ovaj sistem

Sta bi sa Hamom?
Pa ce doci @let3 i reci da mi ovdje spominjemo Messia,23 gola i nastavlja se duplo vise nego vas trojaca zajedno

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hamo 3-4 sedmice vjerovatno .
Carlo fuera
Izgubit cemo ligu zbog forsiranja igraca do iznemoglosti
Izgubit cemo ligu zbog forsiranja igraca do iznemoglosti
Institucija. Vjerovatno neviđeno do sad u fudbalu.suhi je napisao/la:Hat-trickom protiv Celte Ronaldo je stigao do brojke od 200 golova u Primeri, za što mu je trebalo samo 178 utakmica. Zarri je trebalo 219 utakmica, a Messiju, najboljem strijelcu u povijesti Primere, 235 utakmica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
suhi je napisao/la:Hamo 3-4 sedmice vjerovatno .
Steta,ali bilo je ocigledno da je umoran.
Od veznog reda luka--toni--james dodjosmo na illaramendi--toni--isco.
Solidna utakmica 18 vezanih pobjeda super forma samo da se nastavi ovako.Za ronalda stvarno nemam rijeci svaka cast masina covjek ovo mu je vjerovatno najaca sezona ikada.Hames nadam se da nije nista ozbiljno i da se vraca ubrzo.Sto se Bale tice vec sam sve rekao los los i jednostavno los isco bi tu bio mnogo bolji i kada se vrati modric mislim da nebi trebao imati mjesta u prvih 11 svakako ga i sada ima samo zbog cifre kojom je placen
Hala Madrid
No pain, no gain
No pain, no gain
Nista strasno. Ide laksi period. Dakle, Almeria, Ludogorets i SP.suhi je napisao/la:Hamo 3-4 sedmice vjerovatno .
Na kraju ce biti, Illara,khedira ,iscoDzoni je napisao/la:suhi je napisao/la:Hamo 3-4 sedmice vjerovatno .

-
- Kontakt:
Frajer je gladan za golovima, on kad vidi loptu i gol ko ja kad janjetinu ugledam.Nego sad se ispucati i protiv zelenasa
wtfemir18 je napisao/la:18-ta
200 golova nepunih 6 godina u Madridu![]()
Crarlo ulazi u historiju,savrseno funkcionira ovaj sistemDobro je sto je produzio ugovor
![]()
Sta bi sa Hamom?

koja nas trojica ?
a Messija spominjete ovdje više nego Kopitu, i to godinama

Ako Khedira u medjuvremenu ne dobije jos jedan potres necega.suhi je napisao/la:Na kraju ce biti, Illara,khedira ,iscoDzoni je napisao/la:suhi je napisao/la:Hamo 3-4 sedmice vjerovatno .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.