avlami97 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi super da Osim bude sad, cisto jer ce biti nekad. Lobi je na njegovoj strani..
Znaci sad se obruka kao sto se brukao sa Evropskim Zeljom i onda nece biti vise.
Šta ti znači "sad se obruka"? Izgubi od Andore? To bi bila bruka. Bruka je izgubiti od Kipra kući i osvojiti samo 2 od 12 bodova.
Sa ovolikim zaostatkom, niko realan ne može tvrditi da se plasiramo na EP. Matematika je egzaktna nauka. Čak i da pobjedimo svih 6 utakmica to nam ne garantuje prva dva mjesta. Zavisimo od drugih. To je valjda svima jasno.
Ja mu nikako ne vjerujem, cisto potenciranje njega da bude selektor je ponajvise iz patriotskih razloga. Jer je domaci covjek..Ali takvi smo mi. Od Safeta bi bio mnogo bolji, ali mislim da je jasno i iz aviona da je npr Rajevac uz Magatha dosta kvalitetniji strucnjak koji je vodio u karijeri vece igrace .
Ali kod nas se ne bira na taj nacin..
I sad ako ne bude potencirat ce se da bude u narednom mandatu i tako sve jer je relativno mlad. Ako je toliko kvalitetan neka ode u stranu ligu i ucini nesto. Jer kakvo je mjerilo osvajati titule u PL. znamo vec kakav je nivo fudbala u BIH PL..To po meni nije nikakvo mjerilo, znaci jedini razlog da on bude je patriotski
To se ne bih slozio da se ne moze dalje, trece mjesto se itekako moze uzeti vjeruj..Ako Amar bude onda neka zna da moze uzeti trece mjesto s obzirom da sigurno ima bolju ekipu od Izraela i Welsa na proljece kada se vrate neki igraci