Caroll

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ATLanti sve ulazi veceras al nece to svaki dan isto kao i Mirzi protiv Spursa nemoze niko sve pogadjat.Kladim se da ce im sut stati u drugom poluvremenu .terabajt je napisao/la:Ljudi ih ubise, ne znam jesam li gore poluvrijeme broklina gledo.
vedator je napisao/la:Previše ljudi je online, subota, zato ima tremu i neide ga šut, svi ste krivi...![]()
THEC je napisao/la:hoce, dogodinekimbo je napisao/la:okrenut ce ovo oni !!!
Druze, Mirza uopste nnije katastrofalan... Ekipa bez izradjene akcije za sut, bez ikakve odbrane je osudjena da gubi... Pa Mirza ovakav nikakav ima 5sk i 3as... Jedino ako ocekujes od njega da pogodi svagi moguci sut koji uzmemirzatele je napisao/la:Katastrofalan si moj Mirza, kako lagano syebes ucinak iz prosle utakmice
Napokon neko ko zna nesto o kosarci.King_James je napisao/la:Druze, Mirza uopste nnije katastrofalan... Ekipa bez izradjene akcije za sut, bez ikakve odbrane je osudjena da gubi... Pa Mirza ovakav nikakav ima 5sk i 3as... Jedino ako ocekujes od njega da pogodi svagi moguci sut koji uzmemirzatele je napisao/la:Katastrofalan si moj Mirza, kako lagano syebes ucinak iz prosle utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.