Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Povreda glave.
- skyisthelimit
Cuj za igraca koji neigra pisljive dvije utakmice odma izjavit da je izgubio mjestozgembo89 je napisao/la:mislio sam da ces tamo oko nove godine da me citiraš
- majestic24
- Kontakt:
Nakon povratka na teren poslije povrede,Bicakcic danas u pocetnom sastavu Hoffenheima. Sretno majstore
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sretno Bico

Kako je igro?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Ništa posebno, kolektivno nisu bili na nivou, mada je Sule bio daleko bolji u ovoj utakmici od Bičakčića.Batko je napisao/la:Kako je igro?
Sent from Angelina's bed
Moglo je bolje, ukratko.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- HamburgCity
- Kontakt:
A moglo bi se i reči katastrofalan 
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
Vrlo dobar danas.
, imao je dosta dobrih intervencija, veoma siguran...
Bio je dobar veceras koliko sam ja gledao. Za promjenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bicakcic je bio igrac utakmice. Od svih 28 igraca koji su danas igrali u obadvije momcadi jednino Hummels ( 8.4 ) je bio bolje ocjenjen od Bicakcica ( 8.3 ) . Eto vam frizura hejteri jedni koji non stop govorite da je los. Koji ste jedva docekali da nije igrao par utakmica zbog povrede pa ste poceli da tvrdite da je izgubio mijesto startera u Hoffenheimu. Prepoznat cete se dovoljno je prelistat ovu temu par stranica unazad. Veze vi nemate samo znate da kritikujete. Isto vazi i za Salihovica ako povrati staru formu i ne bude vecih povreda bice vazan igrac u Hoffenheimu.
A realni komentatori na forumu.Ajax je napisao/la:Bicakcic je bio igrac utakmice. Od svih 28 igraca koji su danas igrali u obadvije momcadi jednino Hummels ( 8.4 ) je bio bolje ocjenjen od Bicakcica ( 8.3 ) . Eto vam frizura hejteri jedni koji non stop govorite da je los. Koji ste jedva docekali da nije igrao par utakmica zbog povrede pa ste poceli da tvrdite da je izgubio mijesto startera u Hoffenheimu. Prepoznat cete se dovoljno je prelistat ovu temu par stranica unazad. Veze vi nemate samo znate da kritikujete. Isto vazi i za Salihovica ako povrati staru formu i ne bude vecih povreda bice vazan igrac u Hoffenheimu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Meni nikad nije bilo jasno zasto se ga toliko kritikuje. Jer ima sve sto mu treba. Jako je snazan i borben. Brzina je solidna, igra glavom isto. Uklizavanje i pozicioniranje na terenu isto. Jedino mu fali malo iskustva mozda i zaigra za par godine za kakav bolji klub ako nastavi pruzati ovakve partije.soccerfan je napisao/la: A realni komentatori na forumu.Meni je Bico iskreno ponajbolji u odbrani u repki. Momak je mlad, greske ce praviti normalno (ko ih je pravi) ali definitivno vec sad je po meni u prvih 11 nase repke. Danas je odlican bio. Ono sto je najbolje kod njega je borbenost i zelja za dokazivanjem. Bice on jos mnogo mnogo bolji.
Ni meni iskren da budem. Decko nas je malte ne odveo i na svjetsko ( da Izet je dao gol za 2:1 protiv Slovacke, ali Ermin nas je u toj tekmi vratio u zivot i nakon njegovog gola mi smo tek poceli igrati) ali znas ti nas. Hebo ti nas. Neka ovako nastavi i siguran sam da ce otici i u veci klub. Iskreno ako i ode, ja bi volio da to bude jaci tim u Bundeski jer neznam kako bi se snasao u EPL-u ili Spanskoj La Ligi. Bundeska mu ocito lezi. Neki su ga ovdje vjesali i nakon tekme protiv Argentine a nikako da skontaju da decko prije toga gotovo dva mjeseca nije tekmu odigrao zbog povrede, plus naspram sebe ima jednog Lionela Messija, plus trema zbog debija na SP a povrh svega toga decku su samo 24 godine. I veci i iskusniji su protiv tog Messija greske pravili. To je dio igre. Al hajd ti to Bosnji dogovori evo ti sta god hoces.Ajax je napisao/la:Meni nikad nije bilo jasno zasto se ga toliko kritikuje. Jer ima sve sto mu treba. Jako je snazan i borben. Brzina je solidna, igra glavom isto. Uklizavanje i pozicioniranje na terenu isto. Jedino mu fali malo iskustva mozda i zaigra za par godine za kakav bolji klub ako nastavi pruzati ovakve partije.soccerfan je napisao/la: A realni komentatori na forumu.Meni je Bico iskreno ponajbolji u odbrani u repki. Momak je mlad, greske ce praviti normalno (ko ih je pravi) ali definitivno vec sad je po meni u prvih 11 nase repke. Danas je odlican bio. Ono sto je najbolje kod njega je borbenost i zelja za dokazivanjem. Bice on jos mnogo mnogo bolji.
Sljedeci korak samo Bundesliga naravno nema potrebe sta da mijenja.. Schalke, Bayer, Dortmund ili Wolfsburg.soccerfan je napisao/la: Neka ovako nastavi i siguran sam da ce otici i u veci klub. Iskreno ako i ode, ja bi volio da to bude jaci tim u Bundeski jer neznam kako bi se snasao u EPL-u ili Spanskoj La Ligi. Bundeska mu ocito lezi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bičakčić u prvih 11 protiv Frankfurta veceras, Sejo na klupi.
Jel igra Hare ili je na klupiGoalgetter je napisao/la:Bičakčić u prvih 11 protiv Frankfurta veceras, Sejo na klupi.
-
SjeverniVjetar
Jos jedna prilika da se prisjetimo dzentlmena iz Pariza u i stete koju nam je nanio.Ajax je napisao/la:Jel igra Hare ili je na klupiGoalgetter je napisao/la:Bičakčić u prvih 11 protiv Frankfurta veceras, Sejo na klupi.??
- Goalgetter
- Kontakt:
Velika steta za Süle-a, izgleda da se radi o teskoj povredi koljena. Mislim da mu prijeti jako duga pauza. Bicakcic odsad lider odbrane Hoffenheima.
Suti kako me je presjeklo. Nisam vidio faul kad je bio samo vidim fraer sa slicnom frizurom i bradom ko Bico lezi i izgleda ozbiljna povreda. Ja konto Ermin. Tacno me stomak odma zabolio.Goalgetter je napisao/la:Velika steta za Süle-a, izgleda da se radi o teskoj povredi koljena. Mislim da mu prijeti jako duga pauza. Bicakcic odsad lider odbrane Hoffenheima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, zikerrz21 i 36 gostiju.