Danas pokusati ovo

Shakhtar je zbog uslova.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma care ja samo singlove lupam i fino ideDamsi je napisao/la:Bravo druze prosao je i Irving al me Portland neugodno iznenadioHeller je napisao/la:Uzo sam Lillarda u singluDamsi je napisao/la:
Idemo pokusati trecu noc zaredom uzeti lovuvise srece drugi put za mene
Hm vidis to sam zaboravio,GazijaKalesija je napisao/la:Ma BvB je 1, oni su pustili Hoffi kad im je trebalo ( smijesni penal i 1-2 ), danas ide vracanje s tim da na sitno idem i sa prelazom 2/1.
de Colo over 12.5, izvjesno je da glavne zvijezde odmore malo i da Nando iskoristi šansu. U prošlih 5 mečeva samo jednom nije prešao 12 poena, a nadati se da ponovi partiju kao protiv Albe kada je ubacio 22.johnnyyK je napisao/la:Ajde postavljajte nešto za Euroligu
Sve sam ovo naroko na sistem, da je makar 2 prelaza preći i na konjuharry_90 je napisao/la:Shakhtar 2/1
Dynamo 2(1
Dortmund 2/1
Dusseldorf 2/1
Ferencvaros 2/1
Sporting 1/2
Red je da makar jedan ukrajinski par namjesti ovaj prelaz..ferenc odavno ganjam al sve ga fulam,mozda je nekad i odradio 2/1a, nisam upratio kao i sportinga..vidjecemo sta ce biti..velike nade polazem u makar jedan parprasovic89 je napisao/la:Sve sam ovo naroko na sistem, da je makar 2 prelaza preći i na konjuharry_90 je napisao/la:Shakhtar 2/1
Dynamo 2(1
Dortmund 2/1
Dusseldorf 2/1
Ferencvaros 2/1
Sporting 1/2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.