Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Damsi
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Damsi » 05 dec 2014, 15:31

slika

Danas pokusati ovo ;)

Shakhtar je zbog uslova.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 05 dec 2014, 15:50

Juve oba go , Monaco oba go , Dortmund 1 vala ako danas nije vrijeme nece bit nikad :pray:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 dec 2014, 15:52

Damsi je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Damsi je napisao/la:slika
Idemo pokusati trecu noc zaredom uzeti lovu ;)
Uzo sam Lillarda u singlu :thumbup:
Bravo druze prosao je i Irving al me Portland neugodno iznenadio :D vise srece drugi put za mene :D
Ma care ja samo singlove lupam i fino ide :D
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 05 dec 2014, 16:02

Sochi-Medveščak Zagreb X2 2.25, 2 4.50

Zanimljiv podatak je da su medvjedi uzeli barem bod svim ekipama koje se natječu u KHL-u. Do neki dan kada su igrali sa moskovskim Dinamom, Dinamo je bio jedina momčad kojoj nisu uzeli barem bod ali kako su medvjedi odigrali 2-2 a na kraju uzeli i taj drugi bod, više takvih ekipa nema. Ta pobjeda koja će im dati dodatno samopouzdanje i za ovaj susret je slatka osveta za lanjski poraz kada su vodili do 50-ak sekundi prije kraja utakmice pa su primili dva gola i na kraju izgubili utakmicu bez produžetaka. Sochi je nova ekipa, tek oformljenja i uz Jokerit jedina mlađa od Medveščaka. Sochi iako je lošije krenuo u sezonu počeo je igrati odlično te su nanizali 6 pobjeda i mislim da je vrijeme da jednu i izgube, s druge strane Medveščak je od zadnjih pet dobio samo dvije ali ona zadnja mogla bi im dati dodatni vjetar u leđa da se oslade barem jednim bodom. Sochi ima pet utakmica manje od medvjeda i bježi im pet bodova.
Privukla me kvota na x2 i mislim da medvjedi imaju šanse u ovoj utakmici pa predlažem ispratiti na neki srednji ulog ili u sistemu.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 05 dec 2014, 16:06

Ajde postavljajte nešto za Euroligu :wink:

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 05 dec 2014, 16:13

Danas Erceg +, mislim da ce ga forsirati trener kao i do sada, a jos laboral nema nekog dobrog defanzivca na cetvorci, tako da bi trebalo da dodje.
Dubljevic + mislim da ce ga Perasovic forsirati maximalno a i ne vidim nacin kako ce ga cuvati Bobi, kad ovaj sutira trojke stalno,
Juventus 2, po ovoj kvoti od 2,3 cu ih uvijek odigrat jer se isplati, po mom misljenju su za klasu dvije iznad svih u Italiji.

Sretno :D
1946

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 05 dec 2014, 16:29

UN. Catolica - Dep. Cuenca 2+ 1,35
Posljednjih 7 meceva kada je UN.Catolica domacin je dolazilo PS1 (Oba daju gol) medjutim posto me u posljednje vrijeme ide nesto slabije na kladionici i posto sam se odlucio za "sigurniji" listic, odlucio sam se za opkladu da ce pasti dva gola na utakmici. Kvota na oba daju je oko 2.0 pa ako neko zeli nesto jacu kvotu, savjetovao bi mu da to odigra, ja cu ipak odigrati ovu sigurniju varijantu sa 2+.

Bochum - St. Pauli 2+ 1,23

Kada St.Pauli gostuje Bochumu, jedna je stvar zagarantovana a to su golovi. U njihova prethodna 4. meca u svakoj utakmici su pala minimalno po 2 pogodka. Takodjer vrlo interesantan podatak vezan za ovu utakmicu da ove sezone nakon 15 kola, na utakmicama Bochuma svaki put je padalo minimalno po 2 gola, a na utakmicama St.Paulia cak 13 puta su padala minimalno 2 gola na mecu.

Dortmund - Hoffenheim ZX2 (3 i vise gola) 1,40
Sta reci za Dortmund..Dvoumio sam se pola sata da li odigrati keca na Dortmunda, PS1 ili PM3, na kraju sam se odlucio za 3 i vise gola. Svi ste vec upuceni kako Borussia ove godine igra, odnosno ne igra, a sigurno ste upuceni koliko je Hoffenheim efikasan.Dovoljna je cinjenica da u posljednjih 5 meceva gostiju je palo nevjerovatnih 28 golova.Ne bi me iznenadilo da opet padnem na Borussiji i da oni sada kada ja ne odigram na njih pobijede, ali previse sam puta padao na njima da bih se osudio opaliti keca, pa se nadam veceras jednoj atraktivnoj utakmici sa mnogo golova.

Gornik Z. - Legia 2+ 1,28
U posljednjih 11 meceva izmedju Gornika i Legije, svaki put je doslo 2+. Posljednji put kada su ova dva rivala odigrali bez 2+ je bilo prije vise od 5 godina.Ove godine u 17 utakmica ekipa Gornika je cak 16 puta isla sa opkladom dva i vise gola na utakmici dok je Legia 15 puta igrala sa dva i vise gola na utakmici.07.04.2007 godine Legia je gostovala Gorniku i tada je postignut samo jedan pogodak na utakmici, od tada je odigrano jos 8 meceva na terenu Gornika a na svakom su pala 2 i vise gola. Nadam se nastavku tradicije.

Glenavon - Institute ZX2 (3 i vise gola) 1,40
Uz Holandsku drugu ligu, moja najdraza liga je Sjeverna Irska. Redovno prolazim kada su golovi u pitanju. Kada su ova dva rivala u pitanju, golovi su zagarantovani, tako da u njihovom posljednjem mecu prije 3 mjeseca je bilo 5 golova, u mecu prije toga takodjer 5 golova. Nema se sta vise dodati, osim da se nadam i da ce veceras biti najmanje 3 gola.

Trenutno stanje : - 4.50 KM

Ukupna kvota: 4,17
Uplata : 10 KM
Moguci dobitak : 41,70 KM

Sretno svima :wave:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 dec 2014, 17:07

Ma BvB je 1, oni su pustili Hoffi kad im je trebalo ( smijesni penal i 1-2 ), danas ide vracanje s tim da na sitno idem i sa prelazom 2/1.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 05 dec 2014, 17:07

Philadelphia - Oklahoma (12,5) - H2 @1.85

Igram hendikep na Oklahomu jer su se vratila u igru dva najbolja igraca Oklahome.Mislim da sa Durantom i Raselom mogu napraviti vecu pobjedu od 12 razlike protiv preslabe Philadelphie...
Manchester United!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 05 dec 2014, 17:20

Fiorentina - Juve
over 45 booking points
William Hill
@1,61
5/10

Veliki derbi. Nakon ove tekme slijede im tekme u EL odnosno CL, tako da je moguće očekivati kombinovani sastav, a u kombinovanom sastavu uvijek ima usijanih glava željnih dokazivanja.
Oba kluba u dobroj seriji, a sudi Nocola Rizoli koji izgleda baš i ne gotivi staru damu.
http://prntscr.com/5dg9bs" onclick="window.open(this.href);return false; dakle, skoro 3 ž.k. po tekmi kada Juve igra vani.
Ove sezone Juve što se tiče kartona u prosjeku dobiva http://prntscr.com/5dg9kc" onclick="window.open(this.href);return false;

Što se tiče Ljubičastih, Rizoli im je ovako sudio http://prntscr.com/5dga6n" onclick="window.open(this.href);return false;
a Fiorentina ove sezone ovako dobija kartone http://prntscr.com/5dgadk" onclick="window.open(this.href);return false;
sve u svemu kad se to sve fino ispegla, dobije se neki prosjek od oko 5 kartona po tekmi, pa čak i možda bude crveni, što me ne bi iznenadilo.
Crveni nosi 25 bodova, odnosno 35 pbodova, dok žuti nosi 10 bodova.
Računajte koliko nam čega treba da prođe tip.

I još nešto
http://prntscr.com/5dgay1" onclick="window.open(this.href);return false;

I još samo nešto
http://prntscr.com/5dgbe8" onclick="window.open(this.href);return false;

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 05 dec 2014, 17:30

GazijaKalesija je napisao/la:Ma BvB je 1, oni su pustili Hoffi kad im je trebalo ( smijesni penal i 1-2 ), danas ide vracanje s tim da na sitno idem i sa prelazom 2/1.
Hm vidis to sam zaboravio,
vise od 3 gola i BvB@3 x 20
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 05 dec 2014, 17:44

12.5/Bilan M. (CSK-Ced) 1 1,85

U prvoj utakmici protiv CSKA ubacio 10p. Cuva ga Kyle Hines koji je jedan od boljih igraca kad je u pitanju odbrana. Gledo sam malo statistiku CSKA - u 7 utakmica ove sezone u Euroligi nijedan protivnicki centar im nije prebacio ovu granicu. Nadam se da ce tako biti i danas. Sretno :)

Mellila - Valladolid kp1 1,50

Kvota na domacina pada. Razlog: Valladolid bez 2 igraca iz prve petorke Montaneza i De La Funeta koji zajedno ubacuju u prosjeku preko 20 poena po utakmici.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 05 dec 2014, 17:46

Dortmund-Hoffenheim ck2 (4,80)
Moguće da bude i penal ali u premieru nema. :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 dec 2014, 17:49

Shakhtar 2/1
Dynamo 2(1
Dortmund 2/1
Dusseldorf 2/1
Ferencvaros 2/1
Sporting 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 05 dec 2014, 17:50

Bielefeld - Mainz II 1 1.55
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 05 dec 2014, 17:53

johnnyyK je napisao/la:Ajde postavljajte nešto za Euroligu :wink:
de Colo over 12.5, izvjesno je da glavne zvijezde odmore malo i da Nando iskoristi šansu. U prošlih 5 mečeva samo jednom nije prešao 12 poena, a nadati se da ponovi partiju kao protiv Albe kada je ubacio 22.

pinkmanjesse
Kontakt:

Post Postao/la pinkmanjesse » 05 dec 2014, 17:54

BvB-Hoffenheim 5+ 3,20
Svidja mi se kvota,ja cu singlirati na manji ulog pa sta bude.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 05 dec 2014, 17:57

harry_90 je napisao/la:Shakhtar 2/1
Dynamo 2(1
Dortmund 2/1
Dusseldorf 2/1
Ferencvaros 2/1
Sporting 1/2
Sve sam ovo naroko na sistem, da je makar 2 prelaza preći i na konju :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 dec 2014, 18:00

prasovic89 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Shakhtar 2/1
Dynamo 2(1
Dortmund 2/1
Dusseldorf 2/1
Ferencvaros 2/1
Sporting 1/2
Sve sam ovo naroko na sistem, da je makar 2 prelaza preći i na konju :mrgreen:
Red je da makar jedan ukrajinski par namjesti ovaj prelaz..ferenc odavno ganjam al sve ga fulam,mozda je nekad i odradio 2/1a, nisam upratio kao i sportinga..vidjecemo sta ce biti..velike nade polazem u makar jedan par

u singlu svaki uplacen na 15 markica
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

noviclan1
Kontakt:

Post Postao/la noviclan1 » 05 dec 2014, 18:03

http://i.imgur.com/AIkIfuk.png
malo kasnim sa cska-cedevita, ali to je već dovoljno objašnjenjo. jednostavno prevelika granica za hendikep koju vrijedi iskoristiti
galatasaray-laboral- galata u krizi, nemir u ekipi, a laboral ima kvalitetu da to iskoristi. ovaj kontrahendikep je izgledan
shengelia- ako već tipujem na laboral neko ih mora i izvući, a galata inače slabo brani njegovu poziciju zato ga over
fiorentina-juve: granica sa žutim postavljena dosta visoko, čak 5,5.. znali su se udarati čak i više u njihovim međusobnim duelima, al jednostavno sam ovo morao probati
fiorenita-juve: pm3- očekujem da fiorentina može zabiti, a od juventusa se to svakako očekuje. s durge strane ne očekujem rezultat 1-1 nego nešto više golova zbog čeka pm3 biva idealan izbor, a i kvota je dosta dobra(jeste da su talijani, al i oni igraju fudbal..)
toulouse-monaco: monaco dosta neuvjerljiv ove sezone, posebno u utakmicama gdje se očekuje da napadaju teško probijaju pritivnika. toulouseu igra tek treći napadač tako da ne očekujem previše od njih u napadačkom dijelu
Never stop fighting till the fight is done

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.