NoName je napisao/la:
Ja se grozim na činjenicu da se pljuje po najvećim sinovima BiH bez da su dali ikakav povod za to. Igra poker? Boli te qrac, troši svoje pare a ne tvoje i niko mu nema pravo prigovoriti na to.
@Baksuze, jeste to tako ali moraš biti svjestan da mi nećemo imati normalan rad i normalnu reprezentaciju više nikada. Dok je Ivica sjedio gore bilo je dobro, čim se čovjek izmakao sve je otišlo u propast. On je taj koji je vukao prave poteze i tada smo imali rezultate, provjeri situaciju prije i poslije Ivice da je sve u 5 deka. Dakle, biće problema ko god bude selektor ali se nadam da će taj selektor znati da balansira i da neće pogubiti konce kao ovaj prethodni.
ma to pljuvanje meni ide pravo na neku stvar!
Po Barbi svakako svi nepljujemo ali on za mene licno, a vjerujem i za pouno drugih, nije ozbiljan kandidat za mjesto selektora (neznaci da nemislim da on nebi mogao to odraditi i vise nego korektno). Dao bi mu da trenira neku od mladjih selekcija, pa cak i U21 i da se tu uci pa za nekoliko godina. To je po meni neki normalan redosljed.
Da je barem prihvatio da bude pomocni trener u HSV kad mu je se to nudilo danas bi mozda i bio trener HSV'a i pravo ozbiljan kandidat za selektora. ALI on to nezeli, on odma hoce na stolicu/na gotovo!
Svi normalni se nadamo ko god da bude selektor da ce znati da balancira i da ce nam vratiti rezultate. Trebali bi svi podrzati novog selektra ko god on bude i dati mu vremena prije nego damo neku ocjenu. Netreba ni ocekivati previse, voz za EP je skoro pa otiso, i ako novi selekor neuspije isploviti EP ali ipak stvori prepoznatljivu igru (dobra taktika, borbenost i zalaganje igraca, pozivanje mladih igraca i sirenje kadra itd) onda mu treba dati da nastavi raditi dalje a ne odma ga pokopati.