Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
Hull - Totenham 1:0 55 min
probat' 2 do kraja, Hull sa igračem manje ne vjerujem da može izdržati
Na startu drugog mi je bilo sumnjivo (Hull dobija crveni) i nisam sekunde sumnjao u prelaz.orbit je napisao/la:Hull - Totenham 1:0 55 min
Nažalost nisam imao ništa na WWinu da ispratim ali valjda neko od vas jeste.

Aldosivi 0-1 Boca Unidos ( Argentina Primera B)
Poluvrijeme trenutno domaći tim u blagoj prednosti prema broju kornera i češće napadaju.
Ko ima u ponudi na live neka oproba 1 na manji ulog.
Do sada je domaćin dobio 4 puta, jednom X pa se vodim i sa tim da bi mogli do prelaza i pobjede.
Prognoza pobjeda Aldosivi ( 1)
Poluvrijeme trenutno domaći tim u blagoj prednosti prema broju kornera i češće napadaju.
Ko ima u ponudi na live neka oproba 1 na manji ulog.
Prognoza pobjeda Aldosivi ( 1)
WIN!!!
Aldosivi 2-1 Boca Unidos
Nadam se iskreno da je neko ispratio
Aldosivi 2-1 Boca Unidos
Nadam se iskreno da je neko ispratio

Da probamo live
Saarbrucken - Homburg 2(8,75)
Trenutno 1: 0, domacin ima crveni i gosti promasili penal u prvom pol.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
I ja sam to ispratio bio, medjutim ovaj Homburg idiotska neka ekipa. Nisu prilike stvorili. Jos domacini imalo jos jedan penal u drugom poluvremenu i promasili.Pupi04 je napisao/la:Da probamo live
Evo sada DNB na Bilbao je kvota 3, do sada u prvom poluvremenu su po meni bilo malo konkretniji od Shaktara.
Privukli su me dogadjaji iz prvog da probam dvicu, izvinjavam se ako je jos neko ispratio.Bl0od je napisao/la:I ja sam to ispratio bio, medjutim ovaj Homburg idiotska neka ekipa. Nisu prilike stvorili. Jos domacini imalo jos jedan penal u drugom poluvremenu i promasili.Pupi04 je napisao/la:Da probamo live
Evo sada DNB na Bilbao je kvota 3, do sada u prvom poluvremenu su po meni bilo malo konkretniji od Shaktara.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Ma nisi me nista zajebao druze ja sam to sam igrao prije nego sto sam vidio, posto ja igram iskljucivo live klađenje. I mene je ista stvar privukla, ali djaba kad su smotaniPupi04 je napisao/la:Privukli su me dogadjaji iz prvog da probam dvicu, izvinjavam se ako je jos neko ispratio.Bl0od je napisao/la:I ja sam to ispratio bio, medjutim ovaj Homburg idiotska neka ekipa. Nisu prilike stvorili. Jos domacini imalo jos jedan penal u drugom poluvremenu i promasili.Pupi04 je napisao/la:Da probamo live

Proslo, valjda je neko ispratio.Bl0od je napisao/la:I ja sam to ispratio bio, medjutim ovaj Homburg idiotska neka ekipa. Nisu prilike stvorili. Jos domacini imalo jos jedan penal u drugom poluvremenu i promasili.Pupi04 je napisao/la:Da probamo live
imal ko sta ostalo mi 20 maraka na racunu jos 

Brentford-Wolves 1-0 HT
Pobjeda Wolves 9.25
Watford-Cardiff 0-1 HT
pobjeda Watford 5.25
MTK-Pecsi 1-2 HT
za očekivati je da će domaćin do tri boda na kraju, kvota 3.50
Pobjeda Wolves 9.25
Watford-Cardiff 0-1 HT
pobjeda Watford 5.25
MTK-Pecsi 1-2 HT
za očekivati je da će domaćin do tri boda na kraju, kvota 3.50
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 29 nov 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Leeds Utd. - Derby HT: 1:0
Da probamo 2 na Derby 4.75
Da probamo 2 na Derby 4.75

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Yeovil-Preston 0-1 HT
Pobjeda Yeovil 14.00
Mordovia-Zenit 1-0 HT
pobjeda Zenit 3.65
Pobjeda Yeovil 14.00
Mordovia-Zenit 1-0 HT
pobjeda Zenit 3.65
Tottenham 2-1 Everton poluvrijeme
X2@3
Everton DNB@8
X2@3
Everton DNB@8
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

nek udju 2 prelaza meni dosta

U ovom Turskom kupu uvijek iznenadjenja evo i sada
Sivas 4 Eylul 2-0 Karabukspor poluvrijeme.
ipak ovaj put da probamo na sitno Karabuk DBN@13 iX2@5 Vise od 10.5 kornera @2.1
Sivas 4 Eylul 2-0 Karabukspor poluvrijeme.
ipak ovaj put da probamo na sitno Karabuk DBN@13 iX2@5 Vise od 10.5 kornera @2.1
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Kineska kosarka
Fujian 58-56 Sichuan poluvrijeme
Manje od 232.5
Manje od 232.5

mancity je napisao/la:Kineska kosarka
Manje od 232.5
Htjedoh napisat Chennaiyin 0-1 Goa gol u prvom poluvremenu a oni ga zabise. Igra se muski vec tri zuta ko ima mogucnost na sitno Crveni karton.
Vise od 2 gola
Nema vise nista interesantno odnosno TV prenosa, Pauzamancity je napisao/la:mancity je napisao/la:Kineska kosarka
Manje od 232.5
Htjedoh napisat Chennaiyin 0-1 Goa gol u prvom poluvremenu a oni ga zabise. Igra se muski vec tri zuta ko ima mogucnost na sitno Crveni karton.
Vise od 2 gola

Na sitni ulog Mirza Basic kvota 8
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.