Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 05 dec 2014, 13:45

:facepalm:

Imat u ekipi makar jednog igraca koji potezom moze da rijesi utakmicu je blagoslov, real ih ima barem 5, pa cemo se vodit logikom, sta ce nam, ima ih :lol: Covjek ima muda da pored ronalda u ekipi preuzima odgovornost na sebe, sto nerijetko dobro dodje, i sad ce ga pero prodati jer, pazisad, trci ko konj, a nema tehniku. Da mi je samo znati sta ti smatras tehnikom :lol:
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 dec 2014, 13:51

Prodaja ne, ali ako Reus dodje klupa svakako.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 dec 2014, 14:11

Reus igra na poziciji Ronalda,njegovim dolaskom bi se morala praviti neka pomjeranja.Ionako smo vec sad u situaciji da jedan vrhunski igrac mora da sjedi na klupi naravno kada se Luka oporavi,znaci Hamo,Isco ili Bale,sve zavisi u kojoj formaciji cemo nastaviti da igramo.Dolaskom Reusa jos jedan bi morao da izvisi sto se tice prvih 11,lijepo bi bilo imato toliku sirinu,ali nezadovoljnih bi svakako bilo :D

mali Odegaard bi fkt mogao kod nas,taman za par godinu zamjena za Luku :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

socijalac
Kontakt:

Post Postao/la socijalac » 05 dec 2014, 14:37

Sveti je napisao/la::facepalm:

Imat u ekipi makar jednog igraca koji potezom moze da rijesi utakmicu je blagoslov, real ih ima barem 5, pa cemo se vodit logikom, sta ce nam, ima ih :lol: Covjek ima muda da pored ronalda u ekipi preuzima odgovornost na sebe, sto nerijetko dobro dodje, i sad ce ga pero prodati jer, pazisad, trci ko konj, a nema tehniku. Da mi je samo znati sta ti smatras tehnikom :lol:

Svaka cast tome sto Bale ima hrabrosti da preuzme na sebe odgovornost pored ronalda jedina razlika je u tome sto ronaldo kada uzima inicijativu u svoje ruke uspijeva u tome a bale i ne bas.A sto se ti tehnike uporedi malo Hazzarda,Mesija,Silvu itd sa Baleom pa ces skontati sta je u pitanju ako je tehnika ispucaj loptu ispred sebe i pretrci protivnickog igraca kad ga uhvatis na krivoj nozi onda Bolt zasluzuje zlatnu loptu bez glasanja bez icega samo da obuce kopacke :zviz:
Hala Madrid
No pain, no gain

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 05 dec 2014, 16:29

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 dec 2014, 17:02

http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... co-asensio" onclick="window.open(this.href);return false;
:salut:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 dec 2014, 17:36

socijalac je napisao/la:

Svaka cast tome sto Bale ima hrabrosti da preuzme na sebe odgovornost pored ronalda jedina razlika je u tome sto ronaldo kada uzima inicijativu u svoje ruke uspijeva u tome a bale i ne bas.A sto se ti tehnike uporedi malo Hazzarda,Mesija,Silvu itd sa Baleom pa ces skontati sta je u pitanju ako je tehnika ispucaj loptu ispred sebe i pretrci protivnickog igraca kad ga uhvatis na krivoj nozi onda Bolt zasluzuje zlatnu loptu bez glasanja bez icega samo da obuce kopacke :zviz:
da pratiš fudbal koliko ga ne pratiš shvatio bi da igrači poput bejla koji dolaze do izražaja na većem dijelu terena, bolje sjedaju igri reala nego ti igrači koje si gore naveo, pogotovo jer je kontra napad jedna od najjačih karakteristika igre reala iz madrida. No, ko sam ja da te uvjeravam, tebi je očigledno neymar, kralj youtube snimaka najbolji na svijetu, jer zna da u mjestu uradi par finti, a bejl to ne može kuknjava
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 dec 2014, 17:46

Jest on vrhunski za kontre i kad ima prostora samo problem je sto ga i nemas cesto, pogotovo u Primeri gdje se mnoge ekipe zatvore i gdje ga dupliraju i nema od njega nista.
On ce biti odlican u jacim utakmicama protiv Barce ili Bayerna gdje ce igra biti bazirana dobrim dijelom na kontrama i gdje ce ispred sebe imati prostora.
Iskreno, mislim da on nije igrac za ovog sistema i nisam nesto optimistican da ce i biti nekad. Pogotovo iz razloga sto sekunde nije napredovao u odnosu na proslu sezonu, cak naprotiv.
U ovom sistemu imas 5 vaznijih igraca od njega.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 dec 2014, 17:48

Bale postigne dva gola za dvije od tri titule prosle sezone i neki bi ga prodavali :hmmmmm:

socijalac
Kontakt:

Post Postao/la socijalac » 05 dec 2014, 18:11

Gledajte znam ja da vecina vas voli zvucna imena u Realu a posto je Bale masno placen ne zelite svariti u glavi koliko je u stvari vazan Bale za Real,ok bi bilo da je real jedna prosjecna ekipa koja samo igra na kontre i brani se pa nam trebaju "konji za trke" ali jedan ozbiljan klub kraljevski sa pretendencijom da bude najbolji na svijetu i tu ostane uvijek treba da ima posjed da kontrolise igru.Sto rece u gore navedenom postu bice Bale super igrac protiv Barce i Bayerna kad se budemo mi branili i kontre pucali ali protiv osrednjih timova njega trpaju svi u djep nema mjesta za trcanje a na malom prostoru je nula.
Hala Madrid
No pain, no gain

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 dec 2014, 18:39

socijalac je napisao/la:Gledajte znam ja da vecina vas voli zvucna imena u Realu a posto je Bale masno placen ne zelite svariti u glavi koliko je u stvari vazan Bale za Real,ok bi bilo da je real jedna prosjecna ekipa koja samo igra na kontre i brani se pa nam trebaju "konji za trke" ali jedan ozbiljan klub kraljevski sa pretendencijom da bude najbolji na svijetu i tu ostane uvijek treba da ima posjed da kontrolise igru.Sto rece u gore navedenom postu bice Bale super igrac protiv Barce i Bayerna kad se budemo mi branili i kontre pucali ali protiv osrednjih timova njega trpaju svi u djep nema mjesta za trcanje a na malom prostoru je nula.
kakva glupost :crazy: da mi je samo znati kako prosle sezone dade 22 gola i 19 asistencija ako ga tako lako trpaju u dzep,vama se ne svidja sto tehnicki nije na nivou Isca,Jamesa,Krosa ili Modrica pa ne vidite na koliko drugih nacina Bale moze da pomogne ekipi.Jasno je da ove sezone nije na najvisem mogucem nivou,ali opet je povreda uticala na to,meni je puno bitnije da on bude najbolji kada bude najpotrebnije a to je u drugom dijelu sezone.

edit:sto se tice podvucenog dijela nije tacno da moras imati posjed lopte da bih kontrolisao utakmicu,mi smo i protiv osrednjih klubova nekada imali npr 55% loptu u posjedu pa im davali 5 komada,najbitnije je kako svoj posjed eksplatises,ako drzis loptu bez jasnog cilja dzaba ti onda pokazali smo to i Barci ove sezone,a i Bayernu prosle.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 05 dec 2014, 18:49

Asenio kaparisan,iduce sedmice Ødegaard valjda nece izabrati Liverpool ispred nas,Ovaj Silva je blizu isto pametno radi uprava od Varanea pa naovamo :thumbup:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 dec 2014, 18:51

Gareth Bale je jedan od onih igraca koji imaju mjesto u prvih 11 u bilo kojem fudbalskom klubu na planeti i svaki klub bi zelio da ga ima u svojim redovima.
Emire mali iz Mallorce je kupljen eto gore postavio sam obavijest sa off stranica..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 dec 2014, 18:57

geoxx je napisao/la:Jest on vrhunski za kontre i kad ima prostora samo problem je sto ga i nemas cesto, pogotovo u Primeri gdje se mnoge ekipe zatvore i gdje ga dupliraju i nema od njega nista.
On ce biti odlican u jacim utakmicama protiv Barce ili Bayerna gdje ce igra biti bazirana dobrim dijelom na kontrama i gdje ce ispred sebe imati prostora.
Iskreno, mislim da on nije igrac za ovog sistema i nisam nesto optimistican da ce i biti nekad. Pogotovo iz razloga sto sekunde nije napredovao u odnosu na proslu sezonu, cak naprotiv.
U ovom sistemu imas 5 vaznijih igraca od njega.
Njegov najveći problem je što je staklen i što vrlo brzo može da se povrijedi.

Što se tiče, tog pomenutog sistema, najbolje je situaciju objasnio Nacho kada je rekao da igrom Isca se dobija na posjedu, a bejla na okomitosti i to je stoposto tačno. Ne znam kako ovakav igrač koji može u trku da preskoči tri igrača, može biti loš za sistem u ekipi koja praktikuje atomski fudbal. On daje širinu timu, i dodatne opcije treneru koji u tom slučaju može da igra na više različitih načita (čitaj više planova). ta, nećemo biti gvardiolina barca koja je ubijala loptu u besvijest i kad gubi po 4:0, jer nema drugog plana, ako me razumiješ
naprijed rejal

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 05 dec 2014, 19:02

Madridista govorim za Norvezana koji je strasan talenat.
O ovo sistemu ne treba raspravljati on savrseno funkcionise,Carlo je to sredio sve mak po konac,Bale je izuzetno vazan igrac u tom sistemu samo treba da uveze 6 mjeseci bez povrede i bice strasan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

socijalac
Kontakt:

Post Postao/la socijalac » 05 dec 2014, 19:09

L-Train je napisao/la:
socijalac je napisao/la:Gledajte znam ja da vecina vas voli zvucna imena u Realu a posto je Bale masno placen ne zelite svariti u glavi koliko je u stvari vazan Bale za Real,ok bi bilo da je real jedna prosjecna ekipa koja samo igra na kontre i brani se pa nam trebaju "konji za trke" ali jedan ozbiljan klub kraljevski sa pretendencijom da bude najbolji na svijetu i tu ostane uvijek treba da ima posjed da kontrolise igru.Sto rece u gore navedenom postu bice Bale super igrac protiv Barce i Bayerna kad se budemo mi branili i kontre pucali ali protiv osrednjih timova njega trpaju svi u djep nema mjesta za trcanje a na malom prostoru je nula.
kakva glupost :crazy: da mi je samo znati kako prosle sezone dade 22 gola i 19 asistencija ako ga tako lako trpaju u dzep,vama se ne svidja sto tehnicki nije na nivou Isca,Jamesa,Krosa ili Modrica pa ne vidite na koliko drugih nacina Bale moze da pomogne ekipi.Jasno je da ove sezone nije na najvisem mogucem nivou,ali opet je povreda uticala na to,meni je puno bitnije da on bude najbolji kada bude najpotrebnije a to je u drugom dijelu sezone.

edit:sto se tice podvucenog dijela nije tacno da moras imati posjed lopte da bih kontrolisao utakmicu,mi smo i protiv osrednjih klubova nekada imali npr 55% loptu u posjedu pa im davali 5 komada,najbitnije je kako svoj posjed eksplatises,ako drzis loptu bez jasnog cilja dzaba ti onda pokazali smo to i Barci ove sezone,a i Bayernu prosle.[/quote

Vidjet cemo da li cemo opet pokazati slijedecem protivniku malo jacem koji bude imao posjed u svojim nogama,a sto se Bale tice vidjet cemo ima do kraja sezone samo sto cemo izgubiti isca ili hamesa zbog welskog ljepotana

Veceras utakmica protiv celte iz viga moguci sastavi za veceras

Real Madrid:Casillas,Pepe,Ramos;carvajal,Kros,Hames,Illarramendi,Bale,Ronaldo i Benzema

Celta:Alvarez,Mallo,Fontas,Jony,Cabral,Radoja,Lopez,Krohn,Nolito,Joaqin,Fabian
Hala Madrid
No pain, no gain

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 06 dec 2014, 20:09

Ko je ovaj magnus?

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 dec 2014, 20:28

Pocinje mi ic na zivce ovaj Bejl.
Steta za onaj Ronaldov pokusaj makazicama.
Celta igra disciplinovano,nismo im dosad nikakvu sansu napravili.
Evo sad sut Ronalda al odbrani ovaj.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2014, 20:38

kakav mučki dajver je ovaj Penaldo :puke:

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 06 dec 2014, 20:40

Samo zuti karton za povlacenje sa ledja,jos zadnji igrac. :nene:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.