Imat u ekipi makar jednog igraca koji potezom moze da rijesi utakmicu je blagoslov, real ih ima barem 5, pa cemo se vodit logikom, sta ce nam, ima ih

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Sveti je napisao/la:
Imat u ekipi makar jednog igraca koji potezom moze da rijesi utakmicu je blagoslov, real ih ima barem 5, pa cemo se vodit logikom, sta ce nam, ima ihCovjek ima muda da pored ronalda u ekipi preuzima odgovornost na sebe, sto nerijetko dobro dodje, i sad ce ga pero prodati jer, pazisad, trci ko konj, a nema tehniku. Da mi je samo znati sta ti smatras tehnikom
da pratiš fudbal koliko ga ne pratiš shvatio bi da igrači poput bejla koji dolaze do izražaja na većem dijelu terena, bolje sjedaju igri reala nego ti igrači koje si gore naveo, pogotovo jer je kontra napad jedna od najjačih karakteristika igre reala iz madrida. No, ko sam ja da te uvjeravam, tebi je očigledno neymar, kralj youtube snimaka najbolji na svijetu, jer zna da u mjestu uradi par finti, a bejl to ne može kuknjavasocijalac je napisao/la:
Svaka cast tome sto Bale ima hrabrosti da preuzme na sebe odgovornost pored ronalda jedina razlika je u tome sto ronaldo kada uzima inicijativu u svoje ruke uspijeva u tome a bale i ne bas.A sto se ti tehnike uporedi malo Hazzarda,Mesija,Silvu itd sa Baleom pa ces skontati sta je u pitanju ako je tehnika ispucaj loptu ispred sebe i pretrci protivnickog igraca kad ga uhvatis na krivoj nozi onda Bolt zasluzuje zlatnu loptu bez glasanja bez icega samo da obuce kopacke
kakva glupostsocijalac je napisao/la:Gledajte znam ja da vecina vas voli zvucna imena u Realu a posto je Bale masno placen ne zelite svariti u glavi koliko je u stvari vazan Bale za Real,ok bi bilo da je real jedna prosjecna ekipa koja samo igra na kontre i brani se pa nam trebaju "konji za trke" ali jedan ozbiljan klub kraljevski sa pretendencijom da bude najbolji na svijetu i tu ostane uvijek treba da ima posjed da kontrolise igru.Sto rece u gore navedenom postu bice Bale super igrac protiv Barce i Bayerna kad se budemo mi branili i kontre pucali ali protiv osrednjih timova njega trpaju svi u djep nema mjesta za trcanje a na malom prostoru je nula.
Njegov najveći problem je što je staklen i što vrlo brzo može da se povrijedi.geoxx je napisao/la:Jest on vrhunski za kontre i kad ima prostora samo problem je sto ga i nemas cesto, pogotovo u Primeri gdje se mnoge ekipe zatvore i gdje ga dupliraju i nema od njega nista.
On ce biti odlican u jacim utakmicama protiv Barce ili Bayerna gdje ce igra biti bazirana dobrim dijelom na kontrama i gdje ce ispred sebe imati prostora.
Iskreno, mislim da on nije igrac za ovog sistema i nisam nesto optimistican da ce i biti nekad. Pogotovo iz razloga sto sekunde nije napredovao u odnosu na proslu sezonu, cak naprotiv.
U ovom sistemu imas 5 vaznijih igraca od njega.
kakva glupostL-Train je napisao/la:socijalac je napisao/la:Gledajte znam ja da vecina vas voli zvucna imena u Realu a posto je Bale masno placen ne zelite svariti u glavi koliko je u stvari vazan Bale za Real,ok bi bilo da je real jedna prosjecna ekipa koja samo igra na kontre i brani se pa nam trebaju "konji za trke" ali jedan ozbiljan klub kraljevski sa pretendencijom da bude najbolji na svijetu i tu ostane uvijek treba da ima posjed da kontrolise igru.Sto rece u gore navedenom postu bice Bale super igrac protiv Barce i Bayerna kad se budemo mi branili i kontre pucali ali protiv osrednjih timova njega trpaju svi u djep nema mjesta za trcanje a na malom prostoru je nula.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.