Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Imam ovaj telefon
http://www.gsmarena.com/samsung_s3770-4100.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Samsung s3770...
Kada hocu da ukljucim wi-fi vezu,telefon mi se restarta.Garancija istekla.Jel imo neko slican problem
http://www.gsmarena.com/samsung_s3770-4100.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Samsung s3770...
Kada hocu da ukljucim wi-fi vezu,telefon mi se restarta.Garancija istekla.Jel imo neko slican problem
ok, hvala punoanonimni je napisao/la:Ne mozes dobiti certifikat, no ako hoces da se prebacis na pretplatu, otidji u Telecom po izjavu o izgubljenom certifikatu koju trebas kasnije ovjeriti u opstini i s licnom donijeti na Telecomov salter, broj i kartica ostaju isti, pa samim tim ne moras da se brines za te brojeve
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Meni Bgm rekli po mogucnosti ako imam taj certifikat da ponesem. Nije bilo striktno da treba.The Game je napisao/la:mogu li ikako dobiti novi ultra certifikat? onaj sto mi je dosao sa karticom mi nikad nije trebao i negdje je izgubljen u medjuvremenu![]()
hocu da se prebacim na onu studentsku pretplatu i traze mi to, pa da znam dal da idem u centralu da ih pitam.
ima i neka opcija sa prepisivanjem brojeva nekih sa kartice, a problem je sto je meni kartica izrezana, a i taj "visak" sam negdje izgubiotako da nemam pojma imajul uopste ti neki brojevi na tome.
Mia San Mia
meni ova guska sto je radila danas rece da treba i toR32 je napisao/la: Meni Bgm rekli po mogucnosti ako imam taj certifikat da ponesem. Nije bilo striktno da treba.

pa vidjecu, otici cu sutra, pa ce valjda moci i sa ovom izjavom, ako vec traze to.
veceras sam citavu kucu pretrazio, nema ga nigdje, vjerovatno je baceno nekad

-
- Kontakt:
Stock SMS app se ne može obrisati/disable koliko znam a ako dobijaš duple poruke onda samo odredi taj drugi chompsms kao "default" za poruke!Papastathopoulos je napisao/la:haha a koji je to u tebe telefon momciluko ?BordoArmy88 je napisao/la:np a vidiš, kod tebe na Nexusu app drawer bijeli (kako i treba) a nama ostalima kada instaliramo onaj stari-providni.Papastathopoulos je napisao/la:aferim bordo momciluko !![]()
Ali nema veze, ima zato Nova launcher 3.3 gdje su ubacili taj bijeli app drawer i još lollipop điđa.
vidi, da te jos nesto upitam, dva pitanja konkretno
prvo: posto nisam zadovoljan stock aplikacijom SMS poruka, instalirao sam neku "chompSMS" sa g.play i ova mi je dobra...e sad, posto mi se u meniju nalaze ikone i od ove nove aplikacije i od one stock, smijem li tamo u postavkama aplikacija ovu stock da idem "disable" pa da nestane iz menija, posto sam svakako ovu novu stavio kao primarnu apl. za sms ? hoce li biti ikakvih problema sa slanjem i primanjem poruka ako to uradim ?
drugo: postoji li igdje da se skine ovakva vrsta tastature, ja ne mogu podnijeti ovo sranje QWERTY ?
Što se tiče tastature, misliš na ovako nešto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... board.free" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače ne kontam što će ti kada je qwerty milion puta brža, samo dok se privikneš malo!

R32 je napisao/la:Kad udjem na aplikacije, ima mi Google Play store i Google play service. Posto ovaj drugi puno zauzima smije li se obrisati. Jer mi je svaki mb uhar. Za sta sluzi, ako se preko store-a skida.?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne bi trebao!Google Play services is used to update Google apps and apps from Google Play.
This component provides core functionality like authentication to your Google services, synchronized contacts, access to all the latest user privacy settings, and higher quality, lower-powered location based services.
Google Play services also enhances your app experience. It speeds up offline searches, provides more immersive maps, and improves gaming experiences.
Apps may not work if you uninstall Google Play services.'

To mi i treba, muka mi je od upgrade
Nek se nista ne mijenja.
A za ovu tastaturu pa i meni je muka od qwerty, al jest efikasnije na njoj.

Nek se nista ne mijenja.
A za ovu tastaturu pa i meni je muka od qwerty, al jest efikasnije na njoj.
Mia San Mia

Sad probao meni Bgm lakse na ovoj, mozda mi je teze onako jer je ekran 4 inca samo, da je 5-6 bilo bi lakse sigurno.
Mia San Mia
je li neko imao iskustva sa HTC Desire x? u Imamexu je 260 km cijena je pristupačna a citao sam negdje da kao " nije nesto "
vidjam u raje i stvarno se cini fantastican mobitel za ove pare, a ako on nije dobar, ima li neko prijedlog dobrih mobitela do 280 KM 

Eno u Telekomu Sony Xperia T3 snizena. Mislim da je oko 480 KM.
Garancija 2 godine, sve original, mislim da se isplati za te pare, za one koji vole telefone od 15 cm
Garancija 2 godine, sve original, mislim da se isplati za te pare, za one koji vole telefone od 15 cm

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Pogledas na internetu koliko drugi ljudi traze za takav mobitel. Vjerovatno je polovan? A ako nije polovan, pogledas u prodavnicama.xaves je napisao/la:Ponavljam se, ali moze li neko procijeniti vrijednost telefona Samsung galaxy s duos
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@bordoarmy88
moze se stock SMS app disable, sad ja ev uradio, sve normala...a nisam ja ni prije dobijao duple poruke i cim sam instalirao ovu chompsms odma sam je stavio za default, ovo sam htio uraditi samo da mi se ova stock aplikacija makne iz menija
a ovo za tastaturu cu te poslusati, pokusacu se naviknuti jer je fakat brze, samo sto svako malo pogrijesim slovo pa mi mrsko bude ispravljati, al haj'
moze se stock SMS app disable, sad ja ev uradio, sve normala...a nisam ja ni prije dobijao duple poruke i cim sam instalirao ovu chompsms odma sam je stavio za default, ovo sam htio uraditi samo da mi se ova stock aplikacija makne iz menija

a ovo za tastaturu cu te poslusati, pokusacu se naviknuti jer je fakat brze, samo sto svako malo pogrijesim slovo pa mi mrsko bude ispravljati, al haj'

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Zato ja koristim swype tastaturu koja ima naš jezik i prepoznaje gotovo sve riječi a one koje ne prepozna samo jednom ukucaš i 'zapamti' zauvijek. Tipkanje je prošlost, živio swype.Papastathopoulos je napisao/la:@bordoarmy88

- thekoplegend
- Kontakt:
@BordoArmy88 koja je to tastatura, mozes li ovdje link postaviti ili u pp svejedno ?
-
- Kontakt:
Pa napisao sam gore: swypethekoplegend je napisao/la:@BordoArmy88 koja je to tastatura, mozes li ovdje link postaviti ili u pp svejedno ?
https://play.google.com/store/apps/deta ... wype.trial" onclick="window.open(this.href);return false;
Poslali mi mobitel iz Njemačke u novembru i još nije došao. Jbm ti krv!
Allegri je gospodin!
- Marsal
- Kontakt:
Ljudi može li kakva analiza od vas koji se kontate u mobitele za Elephone G4?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
swype je zakon, ali s fizickom qwerty tastaturom niko ne moze
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Planiram uzeti G3 preko BHT-a akbgd, ima li ko da je vec uzimao, kako ide procedura i ostalo, i kakav je fontele, jer sam se dvoumio izmedju njega i S5 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
G3 uzmi neces se pokajat,neki dan stigao update na android L,imaces 2 godine garancije i uzivat u koristenju,kod mene je vec treci mjesec i radi ko sat..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
stigo doogee direktno iz kine
dobar fon za ove pare

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.