Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ne lici na sebe na toj naslovnici, da ne pise to "40 millionen mann" ne bih ni znao da se radi o Dzeki
100% sportski i krajnje opušten potpis
Tek ces vidjeti promjenu za par godina ni sam sebe prepoznati nece kad vidi cifru.RiNo je napisao/la:Ne lici na sebe na toj naslovnici, da ne pise to "40 millionen mann" ne bih ni znao da se radi o Dzeki

Ali danas sa Herthom za njih kompletno ne bih dao ni dva eura.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
geronimo je napisao/la:ma skroz sumnjiva utakmica, igrali su i drugi bundesligasi u toku nedjelje pa se vratise u zivot (werder, hsv, pa i vfb). 6 mjesto u ligi ce vjerovatno znaciti plasman u europa ligu, tako da su to wolfsi mogli dostici, ako neko misli nemaju radi cega igrati.
ipak je berlin prijestolnica, razne malverzacije su moguce cak i kod svaba. funkel i njegov saradnik su imali nekakav kiseo - citaj = sumnjiv izraz lica ili ti osmijeha u vecem dijelu utakmice.
Vjeruj mi da nije tako. Nijemci su to, zapamti.
Pa zar poslije Italije nije najveci skandal bas bio u Njemackoj.Cak je i piplaga bio umijesan,sumnjalo se na njega.Nisu oni bas sto se marke ili eura tice previse imuni.Neutral je napisao/la:geronimo je napisao/la:ma skroz sumnjiva utakmica, igrali su i drugi bundesligasi u toku nedjelje pa se vratise u zivot (werder, hsv, pa i vfb). 6 mjesto u ligi ce vjerovatno znaciti plasman u europa ligu, tako da su to wolfsi mogli dostici, ako neko misli nemaju radi cega igrati.
ipak je berlin prijestolnica, razne malverzacije su moguce cak i kod svaba. funkel i njegov saradnik su imali nekakav kiseo - citaj = sumnjiv izraz lica ili ti osmijeha u vecem dijelu utakmice.
Vjeruj mi da nije tako. Nijemci su to, zapamti.
Samo sto ih onaj grk nije skontao,pa navalio ko mutav zato su ga i zamijenili

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da skandal u kupu, no ne i u prvenstvu. To je veoma različito.
Kako objasniti drugacije poraz od ekipe koja je ruku na srce odpisana i to 1-5.
Jedna ekipa koja se nosi sa Villarealom i Ruskim sampionom da bude ovako deklasirana i jos kompletni.
umorne su i druge ekipe pa ne prave ovakvu blamazu.Pogotovo jos i u formi bili nigdje veze.
A i kup je DFB tako da spada u isti krov i kosaru.
Jedna ekipa koja se nosi sa Villarealom i Ruskim sampionom da bude ovako deklasirana i jos kompletni.
umorne su i druge ekipe pa ne prave ovakvu blamazu.Pogotovo jos i u formi bili nigdje veze.
A i kup je DFB tako da spada u isti krov i kosaru.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Iznenađenje, pa sve u napad pa debakl kao Milan nešto protiv Uniteda.
- moustapha
- Kontakt:
Jest, bas, vidi covjek nije ga ovako krenulo dugo vremena pa nije znao stati.harishp je napisao/la: Pa zar poslije Italije nije najveci skandal bas bio u Njemackoj.Cak je i piplaga bio umijesan,sumnjalo se na njega.Nisu oni bas sto se marke ili eura tice previse imuni.
Samo sto ih onaj grk nije skontao,pa navalio ko mutav zato su ga i zamijenili![]()

#divovi
odakle Dzeke veceras na Grbavici,mozda je dobio mali odmor od kluba kao Grafite,onda nece igrati ovaj vikend?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa sto ne bi igrao? Tek je utorak.k_c je napisao/la:odakle Dzeke veceras na Grbavici,mozda je dobio mali odmor od kluba kao Grafite,onda nece igrati ovaj vikend?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dosao Dzeko da potpise ugovor sa Zeljom.
Zar niste vidjeli predaju dresa??

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Edin Dzeko jedan je od nas TM'87
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Ma dosao radi hanume,ljubav nije rajcica.
Zeljo je bio ono ko biva izgovor.
Zeljo je bio ono ko biva izgovor.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da da ...kloc,majmun, ŠTANGLbuja je napisao/la:Edin Dzeko jedan je od nas TM'87

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
a to nije "TM87" ?johnnyHZ je napisao/la:da da ...kloc,majmun, ŠTANGLbuja je napisao/la:Edin Dzeko jedan je od nas TM'87joj sto nemogu supe s viljuske,do prije dvije tri godine bio MJAMUN a sad jedan od nas ....cccc bar nemojte biti licemjerni...svaka cast momku iako je popljuvan voli svoj klub i postuje ga ...svaka cast ...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
on je navijac zelje,kao sto nisu svi HZ koji vole sarajevoszlaja je napisao/la:a to nije "TM87" ?johnnyHZ je napisao/la:da da ...kloc,majmun, ŠTANGLbuja je napisao/la:Edin Dzeko jedan je od nas TM'87joj sto nemogu supe s viljuske,do prije dvije tri godine bio MJAMUN a sad jedan od nas ....cccc bar nemojte biti licemjerni...svaka cast momku iako je popljuvan voli svoj klub i postuje ga ...svaka cast ...

a htio sam da kazem koliko se mijenja misljenje u kratkom vremenu .....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Klub i navijači su dva potpuno različita pojma, no ako je rekao hvala navijačima itd, što da mu ne vjerujem, neće valjda lagati lol.
No, molim vas samo nemojte počinjati voditi takvu vrstu rasprave, niste djeca.

No, molim vas samo nemojte počinjati voditi takvu vrstu rasprave, niste djeca.

Kratko: Edin Džeko je imao svoj Evropski debi protiv Heartsa na Koševu, na zahtjev navijača ŽELJE, koji su skandirali i natjerali Odovića da ga ubaci. Sa juga se orilo EDIN DžEKO, a nije bio ni stoti dio igrača kakav je danas.johnnyHZ je napisao/la:da da ...kloc,majmun, ŠTANGLbuja je napisao/la:Edin Dzeko jedan je od nas TM'87joj sto nemogu supe s viljuske,do prije dvije tri godine bio MJAMUN a sad jedan od nas ....cccc bar nemojte biti licemjerni...svaka cast momku iako je popljuvan voli svoj klub i postuje ga ...svaka cast ...
Ali vama je puno ljepše da vjerujete u druge priče. I danas ima "navijača" na Grbavici koji i za Mešanovića misle da pojma nema. Ne vjerujem da je ni kod vas drugačije.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao