Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Mogli bi pitari ustupiti Mehu Kodru.
Jel ovo protiv kajzera kru te bajatiHead je napisao/la:
Bivsi i buduci selektor.![]()

Ovo je show ocam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Što više prolazi vrijeme sve je izglednije da ozbiljnog selektora na tržištu za nas nema.
Samo se nadam da će ispred patriotizma presuditi razum i da nikakvi barbarezi i ostali neće doći u obzir.
Samo se nadam da će ispred patriotizma presuditi razum i da nikakvi barbarezi i ostali neće doći u obzir.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
+1adriano_leite je napisao/la:Amar Osim vise zasluzuje poziciju selektora nego sto je zasluzuje Barbarez, a zasto? Zato sto je Amar bio trener, dok je Barbarez pokeras bez dana trenerskog staza.
Kladim se da niko od nas ne bi sjeo u avion da zna da su piloti tek sa simulatora dosli i da nemaju sata jednog iskustva.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Barbarez se spominje kao POMOCNIK Ciri, Amaru, Rajovcu a NE kao selektor.
On sebe spominje kao selektora.Ajax je napisao/la:Barbarez se spominje kao POMOCNIK Ciri, Amaru, Rajovcu a NE kao selektor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U tom slucaju moze, ali NIKAKO kao selektor.Ajax je napisao/la:Barbarez se spominje kao POMOCNIK Ciri, Amaru, Rajovcu a NE kao selektor.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra sastanak sa Magathom. 

A kad je sastanak sa Mourinhom? 

Dobra paralela majstoreadriano_leite je napisao/la:Amar Osim vise zasluzuje poziciju selektora nego sto je zasluzuje Barbarez, a zasto? Zato sto je Amar bio trener, dok je Barbarez pokeras bez dana trenerskog staza.no rules je napisao/la:ako nije Barbarez zaslužio da vodi Reprezentaciju onda nije ni onaj koji iz blatnjave Premijer lige misli sjesti na kormilo ReprezentacijeŽeljooooo je napisao/la:Sto puta ponovljena laž postaje istina. Možete pogledatI slobodno da su i Bilić i Kovac imali iza sebe neke ekipe koje su trenirali prije nego što su došli za kormilo svoje nacionalne selekcije. Bilić je trenirao Hajduk, pa onda dvije godine Hrvatsku repku do 21 godine, pa je tek onda preuzeo Hrvatsku seniorsku repku. Niko Kovac je bio u omladinskom pogonu Red Bull Salzburg, bio je pomoćni trener u toj istoj ekipi, kratko je vodio U21 Hrvatske i tek onda postao selektor A tima Hrvatske. Koga je Barbarez vodio ? Barbarez je jedan od mojih najdražih igrača što se reprezentacije tice ali ako nam je u interesu jaka repka ne može je voditi neko ko nema dana provedenog u nekom klubu.

Da, u Becu, mog'o si skoknut.Goalgetter je napisao/la:Sutra sastanak sa Magathom.

1946
To bi se moglo pokazati kao zanimljiv izbor ako ne bude trazio vecu platu od Safetove. Samo u tom slucaju mu treba neki nas pomocnik za skauting dijaspore. Mozda Barbarez ili Bajramovic. Od ovih domacih kandidata ja sam priznajem najvise za Amara. Samo Magath je ipak ime u svijetu fudbalu. Prvak njemacke za Wolfsburgom. Trener Bayerna cini mi se cak vise putaGoalgetter je napisao/la:Sutra sastanak sa Magathom.

- Goalgetter
- Kontakt:
Mog'o sam, taman da im prenesem i misljenje forumasa.Head je napisao/la:Da, u Becu, mog'o si skoknut.Goalgetter je napisao/la:Sutra sastanak sa Magathom.

malo google..Ajax je napisao/la:To bi se moglo pokazati kao zanimljiv izbor ako ne bude trazio vecu platu od Safetove. Samo u tom slucaju mu treba neki nas pomocnik za skauting dijaspore. Mozda Barbarez ili Bajramovic. Od ovih domacih kandidata ja sam priznajem najvise za Amara. Samo Magath je ipak ime u svijetu fudbalu. Prvak njemacke za Wolfsburgom. Trener Bayerna cini mi se cak vise putaGoalgetter je napisao/la:Sutra sastanak sa Magathom.![]()

kup i prvenstvo sa Bayernom 2x
prvenstvo sa Wolfsburgom
intertoto cup sa Stuttgartom

sound fair enough

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ma taj sastanak ti je formalnost, ovi iz saveza ubiru dnevnice.Goalgetter je napisao/la:Mog'o sam, taman da im prenesem i misljenje forumasa.Head je napisao/la:Da, u Becu, mog'o si skoknut.Goalgetter je napisao/la:Sutra sastanak sa Magathom.

1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno. Malo usput obilazak Beca, na jednu sniclu, kafa sa Magathom, ovaj im kaze da nece ispod 100.000 € raditi, i razgovor zavrsen. Salema u Bec voditi nece, skupo ce ih kostati.Head je napisao/la: Ma taj sastanak ti je formalnost, ovi iz saveza ubiru dnevnice.

Evo cam CV **** vas CV. Magath je otkrio Salihamidzica kao juniora i prekomandovao ga je u seniore. Da nije bilo Magatha nebi bilo ni Brazze.
Al sastanče u pm. Da su ovako sastančili sa potencijalnim igračima po Evropi i svijetu sad bi imali puno jaču ekipu.
Barbarez je institucija,većini najdraži igrač reprezentacije.Iako nema iskustva,mislim da bi se maximalno angažovao,ipak uspjeh ga lansira u ozbiljne trenerske vode,neuspjeh ga šalje da bude pomoćnik nekih timova,i trener mladjih ekipa klubova ili reprezentacija.
Ne znam,kolko god da nema iskustva,kad se sjetim njegovih partija u reprezentaciji nešto mi ne da da budem protiv njega
Magat je samo san po meni,al valjda ima neke nade.
Ne znam,kolko god da nema iskustva,kad se sjetim njegovih partija u reprezentaciji nešto mi ne da da budem protiv njega

Magat je samo san po meni,al valjda ima neke nade.
Nad tobom sunce najljepše sja