Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Amar Osim je za Hadžibegića Mourinho, kao što je i Rajevac za Amara.
Amar je za hadzibegica institucija.
Gogo kupio citav brod stocne hrane,,,kamione, kamione iznajmio[youtube][/youtube]

taj ASPV strasbourg je amaterska ekipa koja nikad nije bila bolje rangirana od 5. lige i njihov stadion je je manji od "otoke", nije to ova ekipa koja igra malo u prvoj malo u drugoj ligi ,Strasbourg Alsaceavlami97 je napisao/la:Amar Osim je rođen i odrastao u Sarajevu gdje je i počeo svoju nogometnu karijeru u FK Željezničaru. Nakon igranja u mlađim kategorijama, 1986. godine počeo je igrati kao senior. Godine 1991. otišao je u Francusku gdje je igrao u klubovima Saint-Dié i Strasbourg. Nakon petogodišnje karijere u Francuskoj, vratio se u Bosnu i Hercegovinu gdje je odigrao još jednu sezonu za FK Željezničar prije što se oprostio od profesionalne igračke karijere.FliX je napisao/la:Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektoraProbisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno?![]()
Hajd ako neko bude u mogucnosti nek postavi intervju da se smijemo![]()
Ja ne znam da li je on ikad vidio uzivo stadiona sem ovih nasih livada po premier ligi i onih sto je zeljo u njegovom mandatu igro u europi. Mislim da li je ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice?
Čovjek je igrao u Ligi petice, što nažalost mnogim današnjim reprezentativcima može biti samo pusti san.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 dec 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
- NoName
- Kontakt:
Sve nešto kontam da bi Amar bio dobro rješenje ali kad vidim da ga preporučuju Calcio, Virtual i Elegant onda me neka jeza hvata 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- maximusdecimus
- Kontakt:
bas kontam da napisem isto...al pazi ovo, Arsene Wenger igrao za njihciza je napisao/la: taj ASPV strasbourg je amaterska ekipa koja nikad nije bila bolje rangirana od 5. lige i njihov stadion je je manji od "otoke", nije to ova ekipa koja igra malo u prvoj malo u drugoj ligi ,Strasbourg Alsace

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Koliko je samo Barba nadijelio ćuški u Bundesligi

- koga god odaberu od ovih prijavljenih sve je to u pet deka , eh kad bi kojim slučajem Barbareza odabrali onda bi to bila vijest za zalit'
Sa mnogima sam komentarisao ovo oko selektorske pozicije i svi bi najviše voljeli da od ovih prijavljenih Barbarez preuzme Selekciju ...jedino sam ovdje na forumu pročitao da dječica koja se možda nisu bila ni rodila kada je Barba igrao za Reprezentaciju nešto kenjaju ...nema iskustva bla bla ... , a Hrvatska postavi neiskusnog Kovača pa eno ih prvi u grupi , a mi sa iskusnim Papetom (trenirao sve najbolje drugoligaše u turskoj) prikovani za samo dno ...

- koga god odaberu od ovih prijavljenih sve je to u pet deka , eh kad bi kojim slučajem Barbareza odabrali onda bi to bila vijest za zalit'

Sa mnogima sam komentarisao ovo oko selektorske pozicije i svi bi najviše voljeli da od ovih prijavljenih Barbarez preuzme Selekciju ...jedino sam ovdje na forumu pročitao da dječica koja se možda nisu bila ni rodila kada je Barba igrao za Reprezentaciju nešto kenjaju ...nema iskustva bla bla ... , a Hrvatska postavi neiskusnog Kovača pa eno ih prvi u grupi , a mi sa iskusnim Papetom (trenirao sve najbolje drugoligaše u turskoj) prikovani za samo dno ...
Samo da uljetim i dam podršku našem novom selektoru Amaru.
AMAREE LEGEENDO GAZI SVE 3 OD 9 je 9 a ne 2
Izvši psihoanalizu svih Zmajeva i sve malvezatore , kočničare i ostale negativce bezulsovno NAPOLJE!!!
I onda ih upregni da trče a ne ko neke šlagirane babe na pripremama i utakmicama.
AMAREE LEGEENDO GAZI SVE 3 OD 9 je 9 a ne 2
Izvši psihoanalizu svih Zmajeva i sve malvezatore , kočničare i ostale negativce bezulsovno NAPOLJE!!!

I onda ih upregni da trče a ne ko neke šlagirane babe na pripremama i utakmicama.

Nedo bog da iko od ovih bude selektor! Zasluzujemo mnogo jace, al MNOGO JACE !!!
+1no rules je napisao/la:Koliko je samo Barba nadijelio ćuški u Bundesligi![]()
- koga god odaberu od ovih prijavljenih sve je to u pet deka , eh kad bi kojim slučajem Barbareza odabrali onda bi to bila vijest za zalit'![]()

Samo ovaj covjek moze dignut repku iz sivila u koje nas je Pape zavalio .... Siguran sam da uz prave pomocnike bi nas odveo na EP... Pisu ovdje Barba nema iskustvo nema ga nit Kovac a nije ga imao nit Bilic a napravili su extra rezultate sa HR reprezentacijom
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Barbarez ne može biti selektor sve dok je ovakav saziv NSBIH taman da osvoji LP.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sto puta ponovljena laž postaje istina. Možete pogledatI slobodno da su i Bilić i Kovac imali iza sebe neke ekipe koje su trenirali prije nego što su došli za kormilo svoje nacionalne selekcije. Bilić je trenirao Hajduk, pa onda dvije godine Hrvatsku repku do 21 godine, pa je tek onda preuzeo Hrvatsku seniorsku repku. Niko Kovac je bio u omladinskom pogonu Red Bull Salzburg, bio je pomoćni trener u toj istoj ekipi, kratko je vodio U21 Hrvatske i tek onda postao selektor A tima Hrvatske. Koga je Barbarez vodio ? Barbarez je jedan od mojih najdražih igrača što se reprezentacije tice ali ako nam je u interesu jaka repka ne može je voditi neko ko nema dana provedenog u nekom klubu.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
@nisko kad sam vidio kod Barbe taj grb na uniformi.. jednostavno moram:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ako nije Barbarez zaslužio da vodi Reprezentaciju onda nije ni onaj koji iz blatnjave Premijer lige misli sjesti na kormilo ReprezentacijeŽeljooooo je napisao/la:Sto puta ponovljena laž postaje istina. Možete pogledatI slobodno da su i Bilić i Kovac imali iza sebe neke ekipe koje su trenirali prije nego što su došli za kormilo svoje nacionalne selekcije. Bilić je trenirao Hajduk, pa onda dvije godine Hrvatsku repku do 21 godine, pa je tek onda preuzeo Hrvatsku seniorsku repku. Niko Kovac je bio u omladinskom pogonu Red Bull Salzburg, bio je pomoćni trener u toj istoj ekipi, kratko je vodio U21 Hrvatske i tek onda postao selektor A tima Hrvatske. Koga je Barbarez vodio ? Barbarez je jedan od mojih najdražih igrača što se reprezentacije tice ali ako nam je u interesu jaka repka ne može je voditi neko ko nema dana provedenog u nekom klubu.

@ciza,
sad vidjeh. U pravu si. U tom Strazburu su igrali slabiji igrači i veliki treneri.
The club was founded in 1921 and play at the Stade Vauban in Strasbourg, which has a capacity of 3,000. The current Arsenal manager Arsène Wenger played for them from 1975 to 1978 and scored 20 goals in 80 league appearances.
Koja koincidencija Amar Osim i Arsène Wenger.
, a i klub im osnovan 1921. 
sad vidjeh. U pravu si. U tom Strazburu su igrali slabiji igrači i veliki treneri.

Koja koincidencija Amar Osim i Arsène Wenger.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- adriano_leite
- Kontakt:
Amar Osim vise zasluzuje poziciju selektora nego sto je zasluzuje Barbarez, a zasto? Zato sto je Amar bio trener, dok je Barbarez pokeras bez dana trenerskog staza.no rules je napisao/la:ako nije Barbarez zaslužio da vodi Reprezentaciju onda nije ni onaj koji iz blatnjave Premijer lige misli sjesti na kormilo ReprezentacijeŽeljooooo je napisao/la:Sto puta ponovljena laž postaje istina. Možete pogledatI slobodno da su i Bilić i Kovac imali iza sebe neke ekipe koje su trenirali prije nego što su došli za kormilo svoje nacionalne selekcije. Bilić je trenirao Hajduk, pa onda dvije godine Hrvatsku repku do 21 godine, pa je tek onda preuzeo Hrvatsku seniorsku repku. Niko Kovac je bio u omladinskom pogonu Red Bull Salzburg, bio je pomoćni trener u toj istoj ekipi, kratko je vodio U21 Hrvatske i tek onda postao selektor A tima Hrvatske. Koga je Barbarez vodio ? Barbarez je jedan od mojih najdražih igrača što se reprezentacije tice ali ako nam je u interesu jaka repka ne može je voditi neko ko nema dana provedenog u nekom klubu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
To je to .Željooooo je napisao/la:Sto puta ponovljena laž postaje istina. Možete pogledatI slobodno da su i Bilić i Kovac imali iza sebe neke ekipe koje su trenirali prije nego što su došli za kormilo svoje nacionalne selekcije. Bilić je trenirao Hajduk, pa onda dvije godine Hrvatsku repku do 21 godine, pa je tek onda preuzeo Hrvatsku seniorsku repku. Niko Kovac je bio u omladinskom pogonu Red Bull Salzburg, bio je pomoćni trener u toj istoj ekipi, kratko je vodio U21 Hrvatske i tek onda postao selektor A tima Hrvatske. Koga je Barbarez vodio ? Barbarez je jedan od mojih najdražih igrača što se reprezentacije tice ali ako nam je u interesu jaka repka ne može je voditi neko ko nema dana provedenog u nekom klubu.
Ja , kao i vecina, jedva bih docekao Barbareza ali , u ovom trenutku, samo se bez veze dize prasina i forsira nesto sto je nerealno.
Barbarez MORA da se aktivira u trenerskom smislu. Da vodi mlade selekcije timova za koje je igrao, da asistira u nekom od bundesligasa...bilo sta samo da ga vidimo da radi na terenu, onda ce biti puno lakse gurati ga i boriti se da dodje na selektorsku poziciju. Ovako, dok vidjamo samo na poker turnirima, neozbiljno je forsirati ga na mjesto selektora.
Nije vise pitanje iskustva, puno ih je pravo iz kopacki sjelo na klupu, problem je sto barbarez ne pokazuje nikakav interes da se bavi trenerskim poslom.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 04 dec 2014, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 39 gostiju.