Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Ma sta je proveo 20 i kusur godina? Za vrijeme rata (odnosno pred sami rat) se ispalio u Francusku i nakon "Dejtona" se vratio (patriota veliki). Ovo za Japan je suvisno komentarisati..
- Consigliere
- Kontakt:
15. 'Ovaj ugovor je napravljen tako da se uvijek može raskinuti na moju štetu. U njemu postoji klauzula da, ako se dovede u pitanje plasman na Euro, mogu biti smijenjen. Nisam znao za tu klauzulu, slučajno sam je vidio'
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije problem sto mi imamo razlicite poglede na neku stvar. Samo hocu oko cinjenica koje sam napisao.Dakle,Amar je zivio u Francuskoj od 70.-80.godine,potom od 91-97,potom tri ipo godine u Japanu.To je tih 20 i kusur godina.FliX je napisao/la:Ma sta je proveo 20 i kusur godina? Za vrijeme rata (odnosno pred sami rat) se ispalio u Francusku i nakon "Dejtona" se vratio (patriota veliki). Ovo za Japan je suvisno komentarisati..
Ali nebitno je ito.Cak i oni koji ni priblizno ne znaju Amarovu biografiju,a ne vole ga,nece lupiti glupost,tipa:nije nikad bio na stadionu nekog tima iz lige pet.
To da se ti ne slazes s tim da on eventualno bude selektor je ok. Imas za to vjerovatno svoje razloge:mislis da nije dobar trener,nije se dokazao u jakim ligama,mislis da se ne razumije u nogomet,mislis da ne zna sa igracima...
Sta god mislio,to je tvoje pravo.Ali nema smisla vrijedjati,lagati,insinuirati...
[youtube][/youtube]

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
NEka bude i Amaw ionako je forma igraca ko qrac,skauting igraca 0,a atmosfera u i oko rep. kao onomad kad se potpisivala pisma i peticije..
Ma Amar je od ovih kandidata najpozitivniji lik. U njegovom liku sazimaju se fudbalsko znanje, karizmaticnost, disciplina, duhovitost, jak karakter, pronicljivost, otresitost i filozofija realnosti. Siguran sam da bi on napravio dobru atmosferu u reprezentaciji, a to je sada najvaznije.
Priliku mu dati da odradi ove kvalifikacije do kraja, a poslije vidjeti. Nimalo ne sumnjam da bi uradio dobre stvari sa repkom
Priliku mu dati da odradi ove kvalifikacije do kraja, a poslije vidjeti. Nimalo ne sumnjam da bi uradio dobre stvari sa repkom
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Vjerovatno bi samo narušio atmosferu među navijačima na tribinama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sve smrdi po truloj ribi...Hadzibegic nam ne gine...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
ni amar osim a ni hadzibegic nece biti selektori...100%
Hajd taj prvi je podnosljiv, ali ako nas ovaj drugi zapadne, bice jos Tinkija...blackmundir je napisao/la:ni amar osim a ni hadzibegic nece biti selektori...100%
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Vlatko Glavaš trlja rukeHusika je napisao/la:Hajd taj prvi je podnosljiv, ali ako nas ovaj drugi zapadne, bice jos Tinkija...blackmundir je napisao/la:ni amar osim a ni hadzibegic nece biti selektori...100%

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
16) Jel to neko provokativno pitanje ili ili .... Pa I sad i sad i sad i sad kad razmisljam mozda vam nebi mogao dat odgovor tacan. Dali je bolje sad izgubit od Walesa a pobjedit Belgiju Ili obadvije utamice nerejeseno igrat. To je za malo dublju analizu.
Zbog toga vas pitam sta mi mozemo kao navijaci ocekivati. Evo Wales je tezak protivnik Belgija jos tezi ??
17. Ja bi licno volio da ne izgubimo obadvije utakmice. Ja licno bi volio. Jer ja sam reko u igri jos ima 27 bodova. Nama treba 17, 18 bodova da budemo drugi.
Zbog toga vas pitam sta mi mozemo kao navijaci ocekivati. Evo Wales je tezak protivnik Belgija jos tezi ??
17. Ja bi licno volio da ne izgubimo obadvije utakmice. Ja licno bi volio. Jer ja sam reko u igri jos ima 27 bodova. Nama treba 17, 18 bodova da budemo drugi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
FliX je napisao/la:Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektoraProbisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno?![]()
Hajd ako neko bude u mogucnosti nek postavi intervju da se smijemo![]()
Ja ne znam da li je on ikad vidio uzivo stadiona sem ovih nasih livada po premier ligi i onih sto je zeljo u njegovom mandatu igro u europi. Mislim da li je ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice?

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@Probisvijet

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 dec 2014, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Amar Osim je rođen i odrastao u Sarajevu gdje je i počeo svoju nogometnu karijeru u FK Željezničaru. Nakon igranja u mlađim kategorijama, 1986. godine počeo je igrati kao senior. Godine 1991. otišao je u Francusku gdje je igrao u klubovima Saint-Dié i Strasbourg. Nakon petogodišnje karijere u Francuskoj, vratio se u Bosnu i Hercegovinu gdje je odigrao još jednu sezonu za FK Željezničar prije što se oprostio od profesionalne igračke karijere.FliX je napisao/la:Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektoraProbisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno?![]()
Hajd ako neko bude u mogucnosti nek postavi intervju da se smijemo![]()
Ja ne znam da li je on ikad vidio uzivo stadiona sem ovih nasih livada po premier ligi i onih sto je zeljo u njegovom mandatu igro u europi. Mislim da li je ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice?
Čovjek je igrao u Ligi petice, što nažalost mnogim današnjim reprezentativcima može biti samo pusti san.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Probisvjet
- Kontakt:
@ElegantElegant je napisao/la:@Probisvijet

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo ne Hadzibegica. 

[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.