Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

FliX
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la FliX » 04 dec 2014, 16:41

Ma sta je proveo 20 i kusur godina? Za vrijeme rata (odnosno pred sami rat) se ispalio u Francusku i nakon "Dejtona" se vratio (patriota veliki). Ovo za Japan je suvisno komentarisati..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 dec 2014, 16:45

Flix :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2014, 17:00

15. 'Ovaj ugovor je napravljen tako da se uvijek može raskinuti na moju štetu. U njemu postoji klauzula da, ako se dovede u pitanje plasman na Euro, mogu biti smijenjen. Nisam znao za tu klauzulu, slučajno sam je vidio'
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 dec 2014, 17:05

FliX je napisao/la:Ma sta je proveo 20 i kusur godina? Za vrijeme rata (odnosno pred sami rat) se ispalio u Francusku i nakon "Dejtona" se vratio (patriota veliki). Ovo za Japan je suvisno komentarisati..
Nije problem sto mi imamo razlicite poglede na neku stvar. Samo hocu oko cinjenica koje sam napisao.Dakle,Amar je zivio u Francuskoj od 70.-80.godine,potom od 91-97,potom tri ipo godine u Japanu.To je tih 20 i kusur godina.
Ali nebitno je ito.Cak i oni koji ni priblizno ne znaju Amarovu biografiju,a ne vole ga,nece lupiti glupost,tipa:nije nikad bio na stadionu nekog tima iz lige pet.
To da se ti ne slazes s tim da on eventualno bude selektor je ok. Imas za to vjerovatno svoje razloge:mislis da nije dobar trener,nije se dokazao u jakim ligama,mislis da se ne razumije u nogomet,mislis da ne zna sa igracima...
Sta god mislio,to je tvoje pravo.Ali nema smisla vrijedjati,lagati,insinuirati...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 04 dec 2014, 17:07

[youtube][/youtube]

:njanjanja:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 dec 2014, 17:19

NEka bude i Amaw ionako je forma igraca ko qrac,skauting igraca 0,a atmosfera u i oko rep. kao onomad kad se potpisivala pisma i peticije..

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 dec 2014, 17:23

Ma Amar je od ovih kandidata najpozitivniji lik. U njegovom liku sazimaju se fudbalsko znanje, karizmaticnost, disciplina, duhovitost, jak karakter, pronicljivost, otresitost i filozofija realnosti. Siguran sam da bi on napravio dobru atmosferu u reprezentaciji, a to je sada najvaznije.
Priliku mu dati da odradi ove kvalifikacije do kraja, a poslije vidjeti. Nimalo ne sumnjam da bi uradio dobre stvari sa repkom
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 dec 2014, 18:30

Vjerovatno bi samo narušio atmosferu među navijačima na tribinama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 dec 2014, 18:35

Sve smrdi po truloj ribi...Hadzibegic nam ne gine...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 04 dec 2014, 18:36

ni amar osim a ni hadzibegic nece biti selektori...100%

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 dec 2014, 18:38

blackmundir je napisao/la:ni amar osim a ni hadzibegic nece biti selektori...100%
Hajd taj prvi je podnosljiv, ali ako nas ovaj drugi zapadne, bice jos Tinkija...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 04 dec 2014, 18:40

Husika je napisao/la:
blackmundir je napisao/la:ni amar osim a ni hadzibegic nece biti selektori...100%
Hajd taj prvi je podnosljiv, ali ako nas ovaj drugi zapadne, bice jos Tinkija...
Vlatko Glavaš trlja ruke :cool: :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2014, 18:40

16) Jel to neko provokativno pitanje ili ili .... Pa I sad i sad i sad i sad kad razmisljam mozda vam nebi mogao dat odgovor tacan. Dali je bolje sad izgubit od Walesa a pobjedit Belgiju Ili obadvije utamice nerejeseno igrat. To je za malo dublju analizu.

Zbog toga vas pitam sta mi mozemo kao navijaci ocekivati. Evo Wales je tezak protivnik Belgija jos tezi ??
17. Ja bi licno volio da ne izgubimo obadvije utakmice. Ja licno bi volio. Jer ja sam reko u igri jos ima 27 bodova. Nama treba 17, 18 bodova da budemo drugi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 dec 2014, 18:43

Sutra razgovorio sa Amarom !

:njanjanja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2014, 18:43

FliX je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno? :roll:
Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektora :?

Hajd ako neko bude u mogucnosti nek postavi intervju da se smijemo :D
Ja ne znam da li je on ikad vidio uzivo stadiona sem ovih nasih livada po premier ligi i onih sto je zeljo u njegovom mandatu igro u europi. Mislim da li je ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice?
:clap: :urnebes: :rol:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 dec 2014, 18:50

@Probisvijet
[youtube][/youtube]
:rol:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 dec 2014, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 dec 2014, 18:53

FliX je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno? :roll:
Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektora :?

Hajd ako neko bude u mogucnosti nek postavi intervju da se smijemo :D
Ja ne znam da li je on ikad vidio uzivo stadiona sem ovih nasih livada po premier ligi i onih sto je zeljo u njegovom mandatu igro u europi. Mislim da li je ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice?
Amar Osim je rođen i odrastao u Sarajevu gdje je i počeo svoju nogometnu karijeru u FK Željezničaru. Nakon igranja u mlađim kategorijama, 1986. godine počeo je igrati kao senior. Godine 1991. otišao je u Francusku gdje je igrao u klubovima Saint-Dié i Strasbourg. Nakon petogodišnje karijere u Francuskoj, vratio se u Bosnu i Hercegovinu gdje je odigrao još jednu sezonu za FK Željezničar prije što se oprostio od profesionalne igračke karijere.

Čovjek je igrao u Ligi petice, što nažalost mnogim današnjim reprezentativcima može biti samo pusti san.

slika
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2014, 18:54

Elegant je napisao/la:@Probisvijet
[youtube][/youtube]
:rol:
@Elegant
:clap: :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 dec 2014, 19:00

Samo ne Hadzibegica. :pray:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 dec 2014, 19:10

[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.