Vidim dobro je Beal već 7 poena fino idedr.van nostrand je napisao/la:eto ti ga 2pJanez je napisao/la:Prva petorka svi po 2 poena jedino naš Walker zakucao na 0![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vidim dobro je Beal već 7 poena fino idedr.van nostrand je napisao/la:eto ti ga 2pJanez je napisao/la:Prva petorka svi po 2 poena jedino naš Walker zakucao na 0![]()
E ne znam onda da ga yebeš. Sad si mi baš zagolicao maštu tako da pored NBA imam još jedan razlog za nespavanjeGuarin14 je napisao/la:Pa ja brate uzimam listic ako ga uplatim na cenera, odakle tebi listic ? O tome ja pricam, necu uplatit listic i ostavit ga u kladionici,nego logicno da cu ga ponijeti sa sobom.prasovic89 je napisao/la:Uplatiš listić na cenera i odeš preko vrata, ja ga storniram, ostavim stornirani u kovertu a cenera iz kase sebi.Guarin14 je napisao/la:Zar stornirani listic ne ostaje u kladionici ?
Odigram tiket, vidim greska, ispravim tiket, tiket na kojem je greska ostaje u kladionici. E kako je moguce stornirati tiket kada tu nema tiketa, mislim moguce je naravno, ali stornirani tiket treba da ostane u kladionici, kao dokaz da je storniran.
Svakako bi izasao sada, tako da je u dobrom trenutku dobio drugi faul..Problem ce biti ne daj boze ako dobije trecu.dr.van nostrand je napisao/la:Kemba 2 faula...
Uplati neko 2-3 markice, većinom su to oni listiću sa po 10-15 parova i uzme sebi listić, a radnica ga stonira i uzme sebi uplatu, većinom malu, par maraka.Guarin14 je napisao/la:Pa ja brate uzimam listic ako ga uplatim na cenera, odakle tebi listic ? O tome ja pricam, necu uplatit listic i ostavit ga u kladionici,nego logicno da cu ga ponijeti sa sobom.prasovic89 je napisao/la:Uplatiš listić na cenera i odeš preko vrata, ja ga storniram, ostavim stornirani u kovertu a cenera iz kase sebi.Guarin14 je napisao/la:Zar stornirani listic ne ostaje u kladionici ?
Odigram tiket, vidim greska, ispravim tiket, tiket na kojem je greska ostaje u kladionici. E kako je moguce stornirati tiket kada tu nema tiketa, mislim moguce je naravno, ali stornirani tiket treba da ostane u kladionici, kao dokaz da je storniran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.