KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Willy
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la Willy » 23 mar 2010, 21:49

27 sekundi do kraja, 77:81, lopta za Makkabi. :) :) :)

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 mar 2010, 21:54

Pobjedaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mitrović puca 2 bacanja 2 sekunde prije kraja da se i on upiše. 77:85 konačan rezultat, toooooooooo Duleeeeeeeeeeeeeeeeee. A gubili su najviše 21 razlike, haha. :lol: :lol: :lol:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 mar 2010, 21:55

Willy je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mitrović puca 2 bacanja 2 sekunde prije kraja da se i on upiše. 77:85 konačan rezultat, toooooooooo Duleeeeeeeeeeeeeeeeee. A gubili su najviše 21 razlike, haha. :lol: :lol: :lol:
Nokia Arena je pala :D :D Partizan kako se cini na final four :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 23 mar 2010, 21:57

", $ " " " $ 20 '! :)

Оно % тај & " " $ у $ са "...па то је невјероватно! А " " вјеровао $ - " ¥ & ? &, ? " на & & &, стварно невјероватно

& ¥!
"" ПУТ ""

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 mar 2010, 21:59

MElloo je napisao/la:
Willy je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mitrović puca 2 bacanja 2 sekunde prije kraja da se i on upiše. 77:85 konačan rezultat, toooooooooo Duleeeeeeeeeeeeeeeeee. A gubili su najviše 21 razlike, haha. :lol: :lol: :lol:
Nokia Arena je pala :D :D Partizan kako se cini na final four :D
Sa dvije pobjede u Areni vizira se put u Pariz. :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 mar 2010, 22:01

Nisam se odavno ovako veselio kada je u pitanju Euroliga...ovo za mene uopste nije iznenadjenje iako nisam bas ocekivao povratak od onih -20 i kusur...e da mi je u Beograd na treci mec...Duletu ni Chuck Norris nista ne moze

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 mar 2010, 22:04

Svaka čast, mislim, rijetko ko može Maccabi dobit dole... Svaka čast....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2010, 22:06

Pa ljudi moji, je li moguće. Šta počiniše IZRAELCIMA u drugom poluvremenu, ovo je za mene posebna utakmica bila (vidi avatar :mrgreen: )

Bravo PARTIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN, bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

PARTIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN, trener im je best.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 mar 2010, 22:10

to je taj dule...
You are someone else I am still right here

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 mar 2010, 22:11

Ima na facebooku grupa sa vicevima o Duletu Vujoševiću i Chuck Norrisu, ali ne mogu nikako da je nađem da vam dam link.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 23 mar 2010, 22:12

i onda meni prigovaraju zasto navijam za beogradski klub... :roll:

" ..pokazali da su stasali u velike igrače i da više nije iznenađenje kada bilo koga dobiju. "

Svaka cast! Za mene ce PFC uvijek biti najbolji kosarkaski klub u Europi!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 mar 2010, 22:19

Košarkaši Partizana pobedili su Makabi u Tel Avivu sa 85:77 u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige.

Izraelci su početkom drugog perioda imali i 21 poena prednosti (34:13), ali je Partizan predvođen fantastičnim Dušanom Kecmanom (29p, 7-9 trojke) postepeno smanjivao zaostatak i uzastopnim trojkama Robertsa i Kecmana došao je do vođstva (70:67). U neizvesnoj završnici ‘crno-beli’ su igrali sjajno u odbrani i sigurnim izvođenjem penala zasluženo su došli do velike pobede.

Osim Kecmana, u taboru ‘crno-belih’ zapažen je bio Bo Mekejleb sa 12 poena, 10 skokova i 6 asistencija Lorens Roberts sa 8 poena, 8 skokova i 5 asistencija i Aleks Marić sa 10 poena.

Domaće je predvodio Doron Perkins sa 13 poena, 5 skokova i 6 asistencija, Alan Anderson dao je 12 poena (4-15 iz igre), a Vizneski i Fišer po 10.

Posle nervozne igre na obe strane u prva dva minuta, domaći tim se prvi razigrao i nošen podrškom publike došao do dvocifrene prednosti posle ‘2+1’ Perkinsa (13:3). Izraelci su igrali odlično u defanzivi, prevashodno pokretljivom, kombinovanom odbranom osujetili su napad preko centara ‘crno-belih’, a velikim zalaganjem neutralisali su ofanzivni skok, najjače oružje Partizana (samo jedan u prvih deset minuta).

Time je Makabi dobio samopouzdanje prilikom šuta, a isticali su se Viznevski sa 10 poena (dve trojke) i Fišer sa dva šuta sa distance.

Kod ‘crno-belih’ svetla tačka bio je Kecman sa 8 poena (dve uzastopne trojke), ali to ni izbliza nije bilo dovoljno za rezultatsku ravnotežu, pa je posle bacanja Šarpa bilo 27:12 na kraju prve čevrtine.

U istom ritmu nastavilo se i početkom druge deonice – Makabi je serijom 7-0 preko Blutentala i Eidsona poveo sa 34:13.

Kako je vreme odmicalo, Partizan je polako pronalazio pukotine u odbrani domaćih, pre svih Mekejleb, a upravo posle pogotka omalenog pleja ‘crno-beli’ su smanjili na -14 (41:27).

Sa istim zaostatkom Partizan odlazi na odmor posle pogotka Đekića u završnici drugog perioda (46:32).

Sve do polovine treće deonice Makabi je održavao prednost od 15-ak poena, ali fenomenalni Kecman držao je Partizan u igri i posle njegovih pet poena u nizu prvi put se javila nada u preokret (58:51).

Do kraja trećeg perioda Partizan je spustio i na -6, ali je posle polaganja Perkinsa ipak bilo 66:58 za Izraelce.

Poslednju četvrtinu ekipa Duška Vujoševića odigrala je neverovatno – lakše su dolazili do otvorenih pozicija za šut, što su iskoristili Rašić i Roberts i pogodili trojke -2.

Nervoza se polako uvlačila u redove domaćeg tima, koji je bio svestan da je ispustio ogromni suficit u svojoj “Nokia areni”. Partizan je nastavio da igra usko u odbrani, a Makabi je u napadu bio bez ideje i sve se uglavnom svodilo na individualne akcije.

Partizan do vođstva dolazi, kao što je već spomenuto, trojkama Robertsa i Kecmana, ali Perkins već u sledećem napadu vraća trojku za 70:70. Posle pogotka Fišera Makabi je poveo 72:70, ali tada na scenu ponovo stupa nezaustavljivi Kecman i pogađa trojku za novu prednost ‘crno-belih’.

Možda i ključni momenat meča bio je skok u napadu i zakucavanje Vraneša za 79:75, a prethodno je Veseli pogodio od tablu.

Sa druge strane, indisponirani Anderson je ‘trošio’ lopte, a i tokom celog meča odlični Perkins posustao je u samoj završnici kada je loše završio dva napada i dao priliku Partizanu da sa linije penala stigne do ubedljive pobede.

Makabi: Viznevski 10, Pnini 9, Anderson 12, Eidson 8, Fišer 10, Limonad, Šarp 2, Perkins 13, Grin, Lazmi 4, Blutental 9.
Partizan: Roberts 8, Mekejleb 12, Kecman 29, Veseli 8, Vraneš 3, Sinovec, Milošević 2, Rašić 6, Mitrović 1, Božić 3, Marić 10, Đekić 3.

Drugi meč igra se takođe u Tel Avivu u četvrtak, a posle toga serija se seli u Beogradsku arenu.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 mar 2010, 22:23

NEMA DALJE!!!!!!!
Nakon poluvremena nisam vjerovao da ih mogu stici, ali su me prevarili.
INSTITUCIJA!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2010, 22:24

Kako bih volio ići na utakmicu u Beograd :roll:

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 23 mar 2010, 22:32

Willy je napisao/la:Ima na facebooku grupa sa vicevima o Duletu Vujoševiću i Chuck Norrisu, ali ne mogu nikako da je nađem da vam dam link.
http://www.facebook.com/pages/3-****-C ... opic=12669
"" ПУТ ""

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 mar 2010, 22:35

" je napisao/la:
Willy je napisao/la:Ima na facebooku grupa sa vicevima o Duletu Vujoševiću i Chuck Norrisu, ali ne mogu nikako da je nađem da vam dam link.
http://www.facebook.com/pages/3-****-Ca ... opic=12669
Hvala. :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2010, 22:51

eh vrijeme je da ja kao najveci postovalac djela i lika Maga nest kazem o nocasnjoj utakmici.....jedna od najcudnijih koje sam ja ikada gledao sigurno....makabi je otvorio strasno...pick n'roll, izvana, sve je ulazilo...visnievski je strasno poceo, nastavio perkins, probudio se pnini da ne povjerujes....fischer pogadjao sa distance strasno, dok partizan bojazljivo, pokusali izvana, nije islo, onda unutra na marica, koji je bio polovican stalno sa bacanja...roberts, rasic, veseli vrlo losi....makabi odbranu strasno igrao, u jednom trenutku otisli na +21, da bi partizan spustio na -14......onda neki novi partizan dolazi,kecman igra utakmicu zivota, mekkejleb probija, odbrana se skuplja, ali uspijevaju da dodju dva puta na 9....onda na 6 i makkabi pogadja zadnji napad i odlaze na 8....onda partizan otvara sa tricama rasica i robertsa, onda kecman nastavlja...makabi pogubljen, raspadnut totalno, anderson strasno los...meni se ucinilo kljucnim ono kada je masio polaganje 1 na 1 i kada je bilo dva razlike za partizan....onda braca, pa rasic, mali aljosa jedno i sveukupno 8 razlike za partizan....ono sto sam pisao na temi eurolige, a to je ako partizan bude imao pristojan sut za tri poena od 35-40 posto, ako sudije dozvole malo grublju igru partizan itekako ima sansu...jer makabi ima nedostatak jednog igraca u reketu i to se itekako osjeti....veceras su zaustavili eidsona, sto je bilo pola posla jer je on mozak...stao je i blutenthal....sve u svemu INSTITUCIJA DOMINIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 23 mar 2010, 23:16

svaka cast korak blize final 4 :lol:

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 23 mar 2010, 23:41

i ako ne navijam za partizan nekako sam ponosan na njih :D talenat je presudan a ne lova ili ti kako nasi levatski klubovi vole reci nemaju uslova za radit :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 24 mar 2010, 10:18

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.