Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Gazela sam sebe sjebe nogama 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kako me nervira Mertesacker, Kosicelni igra i lijevog i desnog štopera. Bezobrazno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sto svaki yebeni napad krene od Mertesackera koji se izgubi cim vidi loptu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovaj Jošida je šansa za Arsenal. Lik pogubljen.
Ma vala i grijesi.anell je napisao/la:Ko i Flamini kod nas
Ma cijeli tim je veoma los. Greske na sredini terena su razlog sto nismo vidjeli skoro nista.
staticni smo previse na sredini, niko se ne krece, ne trazi loptu...SamoZeljo je napisao/la:Ma vala i grijesi.anell je napisao/la:Ko i Flamini kod nas
Ma cijeli tim je veoma los. Greske na sredini terena su razlog sto nismo vidjeli skoro nista.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kad pomislis da je Arteta los, Flamini te demantuje i pokaze da moze puno gore. 

Koliko bi Rosicky unio zivosti na sredini.
Jel mi igramo na X ? Ako igramo onda igramo odlično
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovo na sve lici, al na neku ozbiljnu ekipu koja bi trebala u vrhu tablice da bude NE lici..
Koji je ovo smor da gledam.. Tacno nemogu da vjerujem u kakvu se ekipu pretvorio nas Arsenal..
Tacno od kad su ovo englezi usli u ekipu, mi em lose igramo, em ruzno igramo.. Prije nismo inali jedva jednog engleza, sad ih ina 6-7
Koji je ovo smor da gledam.. Tacno nemogu da vjerujem u kakvu se ekipu pretvorio nas Arsenal..
Tacno od kad su ovo englezi usli u ekipu, mi em lose igramo, em ruzno igramo.. Prije nismo inali jedva jednog engleza, sad ih ina 6-7

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Druže de izbroji engleze na terenu.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vodi napolje coravog majmuna.
Bogami im mrsko igrat. Sramota
kako je ovaj mertesaker glup lik
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja patnje majko mila. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Kakva igra ulaskom Giroudaa 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nikada nisam vidio Arsenala ocajnog do ove mjere, sve na nekakvu silu i očekivanja Sancheza.... isto kao da gledam United od prošle sezone pod vodstvom Moyesa, zar je ovoliko Fenger izgubio konce... ili je to samo večeras...topnik1 je napisao/la:Bogami im mrsko igrat. Sramota
Jednostavno nema igre!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Vec godinama je tako! Samo sto su se uvijek trazili izgovori da se to opravda.EPL je napisao/la:Nikada nisam vidio Arsenala ocajnog do ove mjere, sve na nekakvu silu i očekivanja Sancheza.... isto kao da gledam United od prošle sezone pod vodstvom Moyesa, zar je ovoliko Fenger izgubio konce... ili je to samo večeras...topnik1 je napisao/la:Bogami im mrsko igrat. Sramota
Jednostavno nema igre!
Prvo sam bio protiv njegove transfer politike i filozofije, pa onda protiv njega, a sada ga vec pocinjem mrziti.
Ramsey rinaka ove sezone, ni sjena od Velskog Zidane-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.