napuši se kiteMarsal je napisao/la:Nabijem više i tebe na qrac dosado jedna idiotskaSeaman je napisao/la:#WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Utakmica večeras a ovdje kao da je ljetna pauza
.
Za Gibbsa Monreala i Oxa se ne zna jer niko ništa nije danas spominjao, ali mislim da su spremni i da je to malo više politike pred meč.
Nadam se pobjedi, mada sa ovim timom se nikad ne zna. Ko zna kako će im večeras doći da igraju ..
Za Gibbsa Monreala i Oxa se ne zna jer niko ništa nije danas spominjao, ali mislim da su spremni i da je to malo više politike pred meč.
Nadam se pobjedi, mada sa ovim timom se nikad ne zna. Ko zna kako će im večeras doći da igraju ..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa sta je tu smiješnotopnik1 je napisao/la:Gledam nešto ovu tabelu i sad ako Liverpool pobijedi što je veoma vjerovatno a mi izgubimo sutra što je isto veoma vjerovatno, imat ćemo isto bodova.
Reko bi neko Arsenal je spejs šatl za nas
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
gaston je napisao/la:Pa sta je tu smiješnotopnik1 je napisao/la:Gledam nešto ovu tabelu i sad ako Liverpool pobijedi što je veoma vjerovatno a mi izgubimo sutra što je isto veoma vjerovatno, imat ćemo isto bodova.
![]()
Niko to nit je rekao nit mislio.
Nego je poenta u epski lošoj formi liverpoola, a ono i Arsenal isti qurac.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma kako bilo vi svejedno necete izgubit vcrstopnik1 je napisao/la:gaston je napisao/la:Pa sta je tu smiješnotopnik1 je napisao/la:Gledam nešto ovu tabelu i sad ako Liverpool pobijedi što je veoma vjerovatno a mi izgubimo sutra što je isto veoma vjerovatno, imat ćemo isto bodova.
![]()
Niko to nit je rekao nit mislio.
Nego je poenta u epski lošoj formi liverpoola, a ono i Arsenal isti qurac.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
David Seaman: Wenger Is the Best Thing That Has Happened to Arsenal

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
#Arsenal v Southampton: Martinez, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Welbeck
#Arsenal subs: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Podolski, Sanogo, Giroud #AFCvSFC
#SaintsFC team vs @Arsenal: Forster, Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Cork, S. Davis, Tadić, Long, Pellè.
#Arsenal subs: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Podolski, Sanogo, Giroud #AFCvSFC
#SaintsFC team vs @Arsenal: Forster, Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Cork, S. Davis, Tadić, Long, Pellè.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Izbacio Monreal Gibbsa iz prve 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Soton je u krizi, sigurno su i poljuljani nakon onih 0:3 protiv Arapa a igraju i bez, po meni motora ekipe, Schneiderlina. Arsenal ovo moze vrlo lako uzeti s hendikepom ako mene pitate, Tadic je u jako losoj formi, Pelle nije igrac koji moze mnogo toga sam uraditi... Ne znam, ne bavim se gatanjem mimo tema za kladionicu ali nekako sam veceras siguran u vasu pobjedu, da se Soton "poljulja" jos vise pred utakmicu sa Unitedom. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mislim da je on ipak samo spremniji od Ox-atopnik1 je napisao/la:Izbacio Monreal Gibbsa iz prve
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Mislim da je on ipak samo spremniji od Ox-atopnik1 je napisao/la:Izbacio Monreal Gibbsa iz prve
Ako ne bude krivac za primljene golove, biće dobro da se Ox i odmori dodatno.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako ce biti krivac za primljene golove onda ce to biti Flamini.
Wenger: "Debuchy & Walcott will be the next of the injured players to return.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Link ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
welbeck i realizacija kao krava i balet 
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://Www.streamhunter.eu" onclick="window.open(this.href);return false; imas milion linkova tu
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Yebem ti mertesakera više. Treba nam normalan štoper
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma jedna manje dobra tekma za njih nije nista strasno. I to protiv Cityja. Koeman sa osmjehom odgovori da mu nije tesko palo sto su spali sa drugog na trece mjesto.Rooney88 je napisao/la:Soton je u krizi, sigurno su i poljuljani nakon onih 0:3 protiv Arapa a igraju i bez, po meni motora ekipe, Schneiderlina. Arsenal ovo moze vrlo lako uzeti s hendikepom ako mene pitate, Tadic je u jako losoj formi, Pelle nije igrac koji moze mnogo toga sam uraditi... Ne znam, ne bavim se gatanjem mimo tema za kladionicu ali nekako sam veceras siguran u vasu pobjedu, da se Soton "poljulja" jos vise pred utakmicu sa Unitedom.
Ja se nadam da si u pravu ali Soton je ipak klub koji nema sta izgubiti veceras. Mogu samo dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.