jbg, mora vratiti kobaji sto mu je on donio olimpijsko zlato, red je da on kobaji donese 6. titulu NBA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A jebote mi smo Buckse u trecem vodili 18 razlike, i to na strani, bez 4 startera i b2b nam bio.BIHfan je napisao/la:Gdje su oni sto su ismijavali Kidda kao trenera![]()
Zato ti ne znas kakvih on sve Euroligaskih akcija ima u rukavutuzlak1987 je napisao/la:U odbrani Clevelanda vlada anarhija, a u napadu nema izgradjenih suteva, vecinom neka soliranja..
Cini mi se nekako da Blatt nema bas autoritet i ne zna da ih stisne, pogotovo da odbranu igraju
Izgleda da je ipak Blatt autoritet, 9 poena za haman minut i potuzlak1987 je napisao/la:U odbrani Clevelanda vlada anarhija, a u napadu nema izgradjenih suteva, vecinom neka soliranja..
Cini mi se nekako da Blatt nema bas autoritet i ne zna da ih stisne, pogotovo da odbranu igraju
trica iz kontre, kontra Irvinga, kontra Irvingaadriano_leite je napisao/la:Izgleda da je ipak Blatt autoritet, 9 poena za haman minut i potuzlak1987 je napisao/la:U odbrani Clevelanda vlada anarhija, a u napadu nema izgradjenih suteva, vecinom neka soliranja..
Cini mi se nekako da Blatt nema bas autoritet i ne zna da ih stisne, pogotovo da odbranu igraju. Svakako dobra utakmica.
Fakat ga je zalijepio al' bukvalno. Jump ball sviraliR.J.W.G. je napisao/la:Sjajna bokada Davisa nad Perkinsom!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.