rodom s Mejtaša je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su oni zamislili napraviti tu cestu tako blizu sjevera. Pa ako će se ikad praviti stadion to je stvarno nedopustivo. I ovako dole nastupi kolaps kad je malo jača tekma, a zamisli da krene 20 milja na nov stadion (kapacitet nikako ne može biti manji) pa to je suludo.
Umjesto da opština učini sve da ojača klub i da mu prepiše i šljaku pa što i ne i dvoranu u budućnosti oni imam osječaj sve čine da još više zakomplikuju situaciju. Pa cijeli svijet je čuo za Grbavicu i Želju (kroz film, kroz rat, kroz pjesmu, kroz sport itd.) samo ovi naši levati kao da nisu. Neko sposoban bi na toj legendi Grbavice ćuda napravio.
Pa gledajuci onako logicno,pored te ceste ide 2-3m trotoara,tako da ce to sve doci na isto,mozda trotoar u buducnosti bude kraci za jedno metar najvise sa obije strane i to je to.Jer od onog zida sa pomocnog pa do ulice ima 4m maximalno
Aragon je napisao/la:Kao prvo, objasnio sam samo covjeku kako se zemlja racuna. Kao drugo rekao sam cca ne tacan iznos, zaista se ne razumijem u te stvari niti me intresuje. Kao trece, je li ovo sportki forum ili gradjevinsko obrtno preduzece?

Ti ne znas jesi li se upi.sao ili us.rackao,al bas,pazi sta pises,sam sebe kontriras
Prvo objasnjava kako se zemlja racuna(na sportskom forumu),pa onda kaze da nije upucen u te stvari,niti ga interesuje,a onda se zali sto se o tome pise na sportskom forumu....
E sad samo zamisli,koliko ti se smijem,demagogu u pokusaju,i ti djeci ovdje hoces da spustas