Superkup Evrope?Donnie Darko je napisao/la:Finale NBA lige je u ovom trenutku nešto kao kad bi se igralo finale Europe u kojem bi se sastali osvajač Lige Šampiona i Lige Europe.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Superkup Evrope?Donnie Darko je napisao/la:Finale NBA lige je u ovom trenutku nešto kao kad bi se igralo finale Europe u kojem bi se sastali osvajač Lige Šampiona i Lige Europe.
Pa mnoge ekipe ne vole b2b pa imaju li izbora? Zato ih Pop trolla.IlCapitano je napisao/la:Jbg, s tobom se ne slažu ni komesar ni vlasnici dosta timova inače bi se davno ukinule konferencije. Lowe je pisao danas članak u kojem komesar i par vlasnika putovanje i organizovanje rasporeda, dvorana koje nisu uvijek slobodne, b2b utakmice, itd. navode kao razloge zašto je razgovor o ukidanju konferencija tek u povojima.alemsa je napisao/la:Ma kakva putovanja, to je najmanji problem, pa nije vise staromodno doba, kad su putovali autobusima.
jest al kad bi se igralo u maju i kad bi imalo takmicarskog znacajaKawhi je napisao/la:Superkup Evrope?Donnie Darko je napisao/la:Finale NBA lige je u ovom trenutku nešto kao kad bi se igralo finale Europe u kojem bi se sastali osvajač Lige Šampiona i Lige Europe.
Ma cekaj da ga zafati neka jaca povreda onda ce biti prekasno, ekipa mu je za qrac i sa njim zdravim i Wesbrook-om oni nemaju sanse za titulu.JHam je napisao/la:Durant se vraca veceras...Izgleda da ovi ne zele propustiti PO pa makar i sjebali liku karijeru...Nekako se prebrzo vraca, kazu "ako prodje danasnji trening bez povrede, igrat ce", pa jbt trening nije ni 30% utakmice, pogotovo ako ista udje u egal![]()
Igraju li vam svi veceras?Lillard je napisao/la:Ipak bi rekao da je trener za qurac
S obzirom kako je zadnji put proslo i ne trebaju sviJHam je napisao/la:Igraju li vam svi veceras?Lillard je napisao/la:Ipak bi rekao da je trener za qurac
Pocni polakoLillard je napisao/la:S obzirom kako je zadnji put proslo i ne trebaju sviJHam je napisao/la:Igraju li vam svi veceras?Lillard je napisao/la:Ipak bi rekao da je trener za qurac![]()
Klupa skracena, ali ne sumnjam u ishod.
Ekipa koja je mogla imati 4 zaredom finala zapada da se Russ nije povrijedio u jednom playoffu nema šanse za titulu?BIHfan je napisao/la:Ma cekaj da ga zafati neka jaca povreda onda ce biti prekasno, ekipa mu je za qrac i sa njim zdravim i Wesbrook-om oni nemaju sanse za titulu.JHam je napisao/la:Durant se vraca veceras...Izgleda da ovi ne zele propustiti PO pa makar i sjebali liku karijeru...Nekako se prebrzo vraca, kazu "ako prodje danasnji trening bez povrede, igrat ce", pa jbt trening nije ni 30% utakmice, pogotovo ako ista udje u egal![]()
Istina.Lillard je napisao/la:Ipak bi rekao da je trener za qurac
Ako je ne osvoji s Russom neće je nikad osvojit.tuzlak1987 je napisao/la:2016. Durant + ekstra igraci za titule u Brookly
Ne brini Salt, nece, ostaje u Cavsima do kraja karijere i pokusat ce izvuci sto maksimalniji maksimalni ugovor, bar je tako najavio.SaltCityAttack je napisao/la:Evo James izjavio da nebi volio da Cleveland bude somacin All star utakmice 2018 godine ...bice da je ovo najava da ce karijeru zavrsiti negdje drugo..vec ga vidim u Knicksima uvjeren sam da ce tu zavrsit..jer fakat bi mu bilo opet tesko doci kuci na all star tekmu ako ode iz Cavsa
Kad mu pogledas kroz historiju sve njegove odluke, nikad se ne zna sa tim likom.adriano_leite je napisao/la:Ne brini Salt, nece, ostaje u Cavsima do kraja karijere i pokusat ce izvuci sto maksimalniji maksimalni ugovor, bar je tako najavio.SaltCityAttack je napisao/la:Evo James izjavio da nebi volio da Cleveland bude somacin All star utakmice 2018 godine ...bice da je ovo najava da ce karijeru zavrsiti negdje drugo..vec ga vidim u Knicksima uvjeren sam da ce tu zavrsit..jer fakat bi mu bilo opet tesko doci kuci na all star tekmu ako ode iz Cavsa
Kad je u pitanju para, ne brinem ja. Rekao je da je uzeo dvije godine ugovor cisto zbog finansijskih razloga, tako da sumnjam da gleda tako daleko da ne zeli All-Star u Clevelandu jer planira da ideBIHfan je napisao/la:Kad mu pogledas kroz historiju sve njegove odluke, nikad se ne zna sa tim likom.adriano_leite je napisao/la:Ne brini Salt, nece, ostaje u Cavsima do kraja karijere i pokusat ce izvuci sto maksimalniji maksimalni ugovor, bar je tako najavio.SaltCityAttack je napisao/la:Evo James izjavio da nebi volio da Cleveland bude somacin All star utakmice 2018 godine ...bice da je ovo najava da ce karijeru zavrsiti negdje drugo..vec ga vidim u Knicksima uvjeren sam da ce tu zavrsit..jer fakat bi mu bilo opet tesko doci kuci na all star tekmu ako ode iz Cavsa
Ja bih i volio da ode i da se ekipa gradi oko Irvinga i Kevina. Ako mislis na ono "ne brinem ja", nije se odnosilo na to da sam zabrinut ako James ode, nego da sam siguran da ce uzeti para sto vise moze.alemsa je napisao/la:Pa ti ga ionako nisi htio u Cavsima. Sta ima veze ako ode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.