da je ovo ovako ne bi bilo šehidskih mezarja.. upravo iz razloga što nismo htjeli DA BUDEMO SRBIJA, bilo je što je bilo.. meni je stranac svaki koji nije BOSANAC!tuzlak1987 je napisao/la:Razlika izmedju Engleske i Amerike, Brazila i Portugala je velika, a i dugo je proteklo od njihovog kontakta..
Razlika izmedju Srbije i BIH je da nema razlike ili Hrvatske i BiH. Svi dijele svaki dan iste stvari..
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 02 dec 2014, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Hmmm, Amar bi bio jako dobro rjesenje, ponajvise radi skautinga. Odavno on ima dobro "oko" za te stvari...dovodi neke anonimuse da igraju za Zelju i to mu je uvijek dobro islo. S te strane bi super bilo...A ne moze se reci da je neznalica, naprotiv...Sta ce nam trener, tipa Magath, koji se ne bi bavio skautingom i buducnoscu repke, nego samo trenutnim stanjem, jer su mu samo pare bitne....Nekako bih ja izmedju Osima i Bazdarevica....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Po malo cemu su slicne ove drzave koje si pobrojao. Pametni ce shvatiti.tuzlak1987 je napisao/la:Razlika izmedju Srbije i BIH je da nema razlike ili Hrvatske i BiH. Svi dijele svaki dan iste stvari..
"Svi dijele svaki dan iste stvari" - Apsolutno netacno. Pametni ce takodjer shvatiti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ZLATAN BAJRAMOVIĆ selektor,Saša Papac i Elvir Rahimić asistenti,Marko Topić Skauting mladih igrača po dijaspori.
Jednom se mora ponovo početi što duže čakali,više će boljeti taj početak.

Jednom se mora ponovo početi što duže čakali,više će boljeti taj početak.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Manite me te nacionalisticke price, necu da se uvlacim u to. Meni su to gotovo preslikane drzave gdje se ljudi ponasaju isto. Slusate Hr i Sr muziku, gledate samo njihove televizije, serije, sportske programe, idete na izlete i ljetovanja i onda vam Rajevac stranac. Mozda da mu ako bude na preskonferencijama dole uvedemo titl na bosanski 

Geografija itekako ide u prilog ovome što govori tuzlak, a to se nikad neće promijeniti 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čim govori isti jezik, on je "naš" čovjek, ne znam samo kolko Rajevac poznaje situaciju u savezu, što se tog tiče odnosa sa savezom i sl. najbolji je Amar Osim, a s ovakvom ekipom Amar bi se sto posto plasirao na EP, na kraju ni Meša nije loša opcija, od njih trojice ko god bude nije loše.
- plavipatriota
- Kontakt:
jezik nije nacija.. gore imaš primjere!tuzlak1987 je napisao/la:Manite me te nacionalisticke price, necu da se uvlacim u to. Meni su to gotovo preslikane drzave gdje se ljudi ponasaju isto. Slusate Hr i Sr muziku, gledate samo njihove televizije, serije, sportske programe, idete na izlete i ljetovanja i onda vam Rajevac stranac. Mozda da mu ako bude na preskonferencijama dole uvedemo titl na bosanski
Hr i SR muzika se sluša jer je na jeziku koji se razumije!!!
Slušaju svi i engleze i amerikance, pa nisu svi englezi i amerikanci..
Maksimalno što se može reći je čovjek sa našeg podneblja! Ali ja kažem vam što se tiče sporta, to je stranac!
JER BOLI QRAC RAJEVCA ZA NAS, on je tu iz ličnih razloga, uzimati pare i trenerisat, mi smo njemu "Gana sa olakšavajućim okolnostima"
I slovenci i makedonci su preslikani sa nama?
Previše miješate JEZIK u nacionalnost..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma gori nam je bio Bosanac Susic, raskrstio je sa dosta igraca i otisao u Pariz te se nece ni vracati. Slazem se da je oko toga Osim u super situaciji jer mu valja ovdje biti i raditi, te mora misliti na buducnost..
Stranac je ako ne voli svinjetinu.tuzlak1987 je napisao/la:Priznajem, Milovan Rajevac je stranac ako ne voli janjetinu

-
Mesa Bazdarevic - iako ne bas uvjerljiv, objektivno, najbolji klupski CV od ovih koji se nude. Djeluje zagrijano, relativno mlad i zeljan dokazivanja. O autoritetu je tesko govoriti, iako mi cini da Mesa ima "muda", a i mao bi osjecaj za specificnost nase situacije. Dao par nesmotrenih izjava, mozda malo preservilan u ovoj kampanji, vec neko vrijeme nema kluba. Po meni, najbolji kandidat
Milan Rajevac- klupska karijera neuvjerljiva, zato vrlo uspjesan s Ganom na SP, jedini od ponudjenih, koji ima znacajnu selektorsku epizodu. Djeluje ozbiljno i ambiciozno , ne daje nepromisljene izjave. Autoritet bi sigurno imao, tim prije jer je , uslovno receno, "stranac", s kakvim -takvim rejtingom. Problem bi, eventualno, bio odnos prema potencijalnim i mozda pretjerivanje u nacionalnom kljucu. Par godina bez posla. Po meni,, druga opcija
Faruk Hadzibegic- po meni, najnepozeljniji kandidat. Neuspjesna trenerska karijera, i takva, vec desetak godina u padu. Imao epizodu na kormilu nase reprezentacije, bez uspjeha. Isuvise povezan sa ekipom iz saveza, imao par ljigavih izjava i stavova u posljednjih par mjeseci. Dugo nema posla, a u godinama je , ovo bi mu mogla biti posljednja sansa da cvakne veliku lovu. Mogli bi dobiti novog Susica. Po meni NE
Amar Osim - bez medjunarodnog iskustva (ako izuzmemo kratku epizodu u Jefu), zato u PL postigao znacajne rezultate,najtrofejniji trener. Mlad i ambiciozan, sasvim sigurno bi imao autoritet, znacajna podrska od oca. Isuvise i predugo u PL relacijama, vjerovatno bi previse gurao domace igrace, takodjer upitan odnos prema dijaspori. Konfliktan karakter i tezak s medijima,bila bi i stalna glozenja na relaciji Sarajevo -Zeljo. Po meni, treca opcija
Baka Sliskovic- klupska karijera losa, izuzev titule sa Hajdukom. Vodio reprezentaciju, relativno uspjesno, s obzirom na igracki kadar, autoritet sigurno ima. Finansijski ovisan (kokuz) sklon kojekakvim porocima, imao relacije sa menadzerima, lopovima iz saveza, probleme s potencijalnim reprezentativcima. Po meni NE
Milan Rajevac- klupska karijera neuvjerljiva, zato vrlo uspjesan s Ganom na SP, jedini od ponudjenih, koji ima znacajnu selektorsku epizodu. Djeluje ozbiljno i ambiciozno , ne daje nepromisljene izjave. Autoritet bi sigurno imao, tim prije jer je , uslovno receno, "stranac", s kakvim -takvim rejtingom. Problem bi, eventualno, bio odnos prema potencijalnim i mozda pretjerivanje u nacionalnom kljucu. Par godina bez posla. Po meni,, druga opcija
Faruk Hadzibegic- po meni, najnepozeljniji kandidat. Neuspjesna trenerska karijera, i takva, vec desetak godina u padu. Imao epizodu na kormilu nase reprezentacije, bez uspjeha. Isuvise povezan sa ekipom iz saveza, imao par ljigavih izjava i stavova u posljednjih par mjeseci. Dugo nema posla, a u godinama je , ovo bi mu mogla biti posljednja sansa da cvakne veliku lovu. Mogli bi dobiti novog Susica. Po meni NE
Amar Osim - bez medjunarodnog iskustva (ako izuzmemo kratku epizodu u Jefu), zato u PL postigao znacajne rezultate,najtrofejniji trener. Mlad i ambiciozan, sasvim sigurno bi imao autoritet, znacajna podrska od oca. Isuvise i predugo u PL relacijama, vjerovatno bi previse gurao domace igrace, takodjer upitan odnos prema dijaspori. Konfliktan karakter i tezak s medijima,bila bi i stalna glozenja na relaciji Sarajevo -Zeljo. Po meni, treca opcija
Baka Sliskovic- klupska karijera losa, izuzev titule sa Hajdukom. Vodio reprezentaciju, relativno uspjesno, s obzirom na igracki kadar, autoritet sigurno ima. Finansijski ovisan (kokuz) sklon kojekakvim porocima, imao relacije sa menadzerima, lopovima iz saveza, probleme s potencijalnim reprezentativcima. Po meni NE
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 02 dec 2014, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tuzlak, da te pitam nesto.
Recimo ovako, vlada Srbije odluci nekoj opstini u centralnoj Srbiji pomoci finansijski jer su u krizi.
Moze li Tuzla traziti istu stvar od vlade Srbije i sta mislis da li bi dobila tu pomoc? Na kraju krajeva, isti jezik govorimo, istu muziku slusamo,itd.
Ne, vjerovatno bi vam rekli, "pa vi ste druga drzava".
Ti govoris o stvarima koje se dozivljavaju na emotivan nacin, imamo slicnu proslost, bili smo u istoj drzavi, pricamo maltene isti jezik. Ali formalno smo razlicite drzave. Rajevac bi bio stranac koji bi dosao i uzeo pare, nikad ne bi mogao biti emotivno vezan za BiH kao sto je za Srbiju koja je njegova domovina.
Recimo ovako, vlada Srbije odluci nekoj opstini u centralnoj Srbiji pomoci finansijski jer su u krizi.
Moze li Tuzla traziti istu stvar od vlade Srbije i sta mislis da li bi dobila tu pomoc? Na kraju krajeva, isti jezik govorimo, istu muziku slusamo,itd.

Ne, vjerovatno bi vam rekli, "pa vi ste druga drzava".
Ti govoris o stvarima koje se dozivljavaju na emotivan nacin, imamo slicnu proslost, bili smo u istoj drzavi, pricamo maltene isti jezik. Ali formalno smo razlicite drzave. Rajevac bi bio stranac koji bi dosao i uzeo pare, nikad ne bi mogao biti emotivno vezan za BiH kao sto je za Srbiju koja je njegova domovina.
Susic je bio JUGOSLAVEN
Onda je Vaha najveci stranac, ako ćemo po tome, jer ne samo Vaha nego 90 posto trenera doće trenerisat rad para i ličnih interesaplavipatriota je napisao/la:Maksimalno što se može reći je čovjek sa našeg podneblja! Ali ja kažem vam što se tiče sporta, to je stranac!
JER BOLI QRAC RAJEVCA ZA NAS, on je tu iz ličnih razloga, uzimati pare i trenerisat, mi smo njemu "Gana sa olakšavajućim okolnostima"
samo Amar Osim, ne bi pogriješili 100%
Barbu za pomoćnika

Barbu za pomoćnika

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislis da bilo ko od ostala 4 ima ima neki drugi interes osim licnih...Susic je nas pa vidimo njegove interese i gdje su nas doveli..a ovi ostali osim Mese su svi dokazali da su se spremni prodati za odgovarajucu cijenu...ne vidim razlog zasto to ne bi uradili i u reprezentaciji..ne znaci da je Mesa cist, ali za ove bar znas da su spremni na sve..zasto bi se mijenjali zbog reprezentacijeplavipatriota je napisao/la:jezik nije nacija.. gore imaš primjere!tuzlak1987 je napisao/la:Manite me te nacionalisticke price, necu da se uvlacim u to. Meni su to gotovo preslikane drzave gdje se ljudi ponasaju isto. Slusate Hr i Sr muziku, gledate samo njihove televizije, serije, sportske programe, idete na izlete i ljetovanja i onda vam Rajevac stranac. Mozda da mu ako bude na preskonferencijama dole uvedemo titl na bosanski
Hr i SR muzika se sluša jer je na jeziku koji se razumije!!!
Slušaju svi i engleze i amerikance, pa nisu svi englezi i amerikanci..
Maksimalno što se može reći je čovjek sa našeg podneblja! Ali ja kažem vam što se tiče sporta, to je stranac!
I slovenci i makedonci su preslikani sa nama?
Previše miješate JEZIK u nacionalnost..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
FKZ 1921@ svaka ti cast na korektnom komentaru i tvom nastojanju da raspravu usmjeris u pravom toku.Vrlo argumentovano i decidno u par recenica si pogodio srz.Volio bih sad procitati jedan pristojan post ljudi koji ne djele tvoje misljenje i imaju argumente protiv Amara.
Ja sam vec nakon zavrsene price s Vahom iznio svoje misljenje i nadanja da ce Osim mladji sjesti na selektorsku klupu.Definitivno je covjek drugaciji od ostalih i mislim da je trenutno on najbolje rjesenje.
Ja sam vec nakon zavrsene price s Vahom iznio svoje misljenje i nadanja da ce Osim mladji sjesti na selektorsku klupu.Definitivno je covjek drugaciji od ostalih i mislim da je trenutno on najbolje rjesenje.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Sve je danas licni interes. Sto prije svatite, lakse ce vam biti. Manite se patriotizma, to je stvar rijetka, stvar proslosti. Ne budite dijeca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zilhade,obrisi se.Ziko je napisao/la:Stranac je ako ne voli svinjetinu.tuzlak1987 je napisao/la:Priznajem, Milovan Rajevac je stranac ako ne voli janjetinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je li dao Osim kakvu izjavu u vezi ovoga? Najmanje kuka.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant