Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Mislim da Rajević imam najviše šansi da postane selektor, prije svega što čovjek ima jedan dobar rezultat iza sebe, kad je s jednom afričkom selekcijom napravio velike stvari onda mu mi dođemo mačiji kašalj, a i gura ga FSRS, a i nikad Srb nije bio selektor. jbg
Karakter mu je jaca stranacalcio je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:a cuj i onako se liga kroji radi interesa 10% teritorije drzave, savez radi zbog interesa 10% teritorije drzave, sto bi se i reprezentacija pratila na nekom vecem teritoriju...
![]()
Ne znam sta vam je to Amar uradio da ste toliko protiv njega....![]()
![]()

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
nasa bosna je od neretve do drine...vasa bosna je od barscarsije do cengic vile...to je najveci problem..
smijesno mi je sto neki porede tuzlanski patritozam,sto puta dokazan,sa odbojnosti prema amaru..
ako se navijacima zelje svidja amar za selektora,to neznaci da istu i zasluzuje...po cemu...nipocemu...
on nije kalibar za takvo nesto..i tu je kraj svake rasprave za svakoga sa imalo mozga..
smijesno mi je sto neki porede tuzlanski patritozam,sto puta dokazan,sa odbojnosti prema amaru..
ako se navijacima zelje svidja amar za selektora,to neznaci da istu i zasluzuje...po cemu...nipocemu...
on nije kalibar za takvo nesto..i tu je kraj svake rasprave za svakoga sa imalo mozga..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
@Sheyi
koliko sam ja do sad upratio, FSRS će podržat' Hadžibegića
koliko sam ja do sad upratio, FSRS će podržat' Hadžibegića
vrijeme je da i oni imaju svog covjeka na mjestu selektora nase zemlje realnoSheyi je napisao/la:Mislim da Rajević imam najviše šansi da postane selektor, prije svega što čovjek ima jedan dobar rezultat iza sebe, kad je s jednom afričkom selekcijom napravio velike stvari onda mu mi dođemo mačiji kašalj, a i gura ga FSRS, a i nikad Srb nije bio selektor. jbg
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
obrazli i posten cojk i iznad svega elokventan jako
taj bi i baraz prodao bez plaho razmisljanja
al dobro jbg, kriza je, slabo se prodaju igraci pa bi mozda preko reprezentacije bolje isao biznis
Mesa Bazdarevic je isto "vas" pa sto nikom ne smeta

al dobro jbg, kriza je, slabo se prodaju igraci pa bi mozda preko reprezentacije bolje isao biznis
Mesa Bazdarevic je isto "vas" pa sto nikom ne smeta
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- skyisthelimit
Ako ne zelite da nekome Tulic i sl neznankovici budu pomocnici onda je Rajevac najbolja opcija. Znam da je uloga pomocnika bezvezena, ali sramotno bi bilo da na klupi reprezentacije svaka budala moze imati mjesta.
@china, Savez je tom smislu podijeljen, jedan dio je uz Hadzibegica, drugi uz Osima. Trazi se neki kompromis, da se svima udovolji. Zbog toga je moguce neko trece rjesenje.
@china, Savez je tom smislu podijeljen, jedan dio je uz Hadzibegica, drugi uz Osima. Trazi se neki kompromis, da se svima udovolji. Zbog toga je moguce neko trece rjesenje.
15.10 - 15.06 ...
Amar Osim nije odlican izbor. Samo ako se zna da bi se konsultovao sa jednim Ivicom Osimom i ako bi imao pored sebe Barbareza za motivaciju igraca. Osim toga Barbarez bi trebao da bude glavni skaut za nove igrace iz dijaspore. Ako ne on onda bar Jagodic. Znas Osim + Barbarez bi moglo jos nekako proci za ovih sest utakmica.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vasa Bosna je tuzlanski kanton.wienultras je napisao/la:nasa bosna je od neretve do drine...vasa bosna je od barscarsije do cengic vile...to je najveci problem..

@Chinag
Kako sad to da Srbi iz rs podržavaju Bošnjaka, a predložili svog Rajevića
Ode sve u helać
Kako sad to da Srbi iz rs podržavaju Bošnjaka, a predložili svog Rajevića
Ode sve u helać

pročitao sam to negdje
pa oni su dali svog kandidata reda radi, ne znači da će i glasat' za njega 

Sve dok bude "ONI" i "MI" nema nista od ove drzave.edin20 je napisao/la:vrijeme je da i oni imaju svog covjeka na mjestu selektora nase zemlje realnoSheyi je napisao/la:Mislim da Rajević imam najviše šansi da postane selektor, prije svega što čovjek ima jedan dobar rezultat iza sebe, kad je s jednom afričkom selekcijom napravio velike stvari onda mu mi dođemo mačiji kašalj, a i gura ga FSRS, a i nikad Srb nije bio selektor. jbg
Izgleda da ih ipak nije zadovoljio pa ga zato ne zele/mrze...saransak je napisao/la:karindžao ih na tušnju i opet ne valja
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ma ja ba, mi mrzimo Morza zato sto je Zeljovac, a Dzeku i Bazdarevica ne mrzimo.wienultras je napisao/la:nasa bosna je od neretve do drine...vasa bosna je od barscarsije do cengic vile...to je najveci problem..
tuzlaci - bosna - drina - lijevo - desno
prestanite miješati kruške i jabuke, držite se jednog pravca, znamo da yaya yebu, a qrac drži pravac
što će reći, okanite se nacionalizma i isključivosti, znamo da je rajevac iz zapadne srbije, da je uspješno vodio ganu, ne insinuirajte da smo nacionalisti i separatisti, mrzitelji ako kažemo da je rajevac stranac - ko god dođe dobro je došao, ali vjerujem da u ovakvoj konstelaciji snaga i kandidata možda imamo nešto kvalitetno u svom dvorištu, ukazati povjerenje amaru nije loša opcija od ponuđenih, prvenstveno zbog vjere u njegovog oca, pa tek onda njega, smiriti situaciju i pokušati izaći iz vanago što je razasrao teletinho
prestanite miješati kruške i jabuke, držite se jednog pravca, znamo da yaya yebu, a qrac drži pravac
što će reći, okanite se nacionalizma i isključivosti, znamo da je rajevac iz zapadne srbije, da je uspješno vodio ganu, ne insinuirajte da smo nacionalisti i separatisti, mrzitelji ako kažemo da je rajevac stranac - ko god dođe dobro je došao, ali vjerujem da u ovakvoj konstelaciji snaga i kandidata možda imamo nešto kvalitetno u svom dvorištu, ukazati povjerenje amaru nije loša opcija od ponuđenih, prvenstveno zbog vjere u njegovog oca, pa tek onda njega, smiriti situaciju i pokušati izaći iz vanago što je razasrao teletinho
Fali mu internacionalnog trenerskog iskustva ili bar igrackog. Nekad djeluje prepotentno. Ako misli provoditi neku veliku disiplinu ( kao u klubu ) ili zavoditi red to mu nece proci kod ovako kvalitetnih igraca. Da nekog postuju ovako kvalitetni igraci mora biti ili trenercina ili igracka legenda ( Susic ) i jako je pozeljno da ima veliku sposobnost motivacije igraca ( Ciro ). Daleko je on od idealnog rijesenja daleko. Jedino mu ide u prilog da ovi ostali nisu nesto bolji a i Iskustvo Ivice Osima koje ne mora biti presudno.calcio je napisao/la:Nisam zeljovac ni sekunde, ali smatram da je Amar Osim vrlo dobar izbor za selektora.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 dec 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- plavipatriota
- Kontakt:
Moje trenutno mišljenje o pojedincima (promijenilo se tokom ove "selektorske kampanje"):
Mehmed Baždarević - iskreno, imao sam dojam prije svega da je čovjek bez autoriteta, i dalje mislim da nije veliki autoritet, ali nije on toliko naivan.. ipak, nekako ubija sam sebe ovim izjavama gdje se dolazi do zaključka da pristaje na apsolutno sve, ne može davati onakve izjave, baš nekako ko da traži socijalnu pomoć.. Ipak, pošto nema nekih trenera u opticaju, njegovo zlo nije najveće i u ovakvim uslovima ne bi bio loše rješenje.
Blaž Slišković - nije imao preveliku kampanju, al po njemu se može suditi po rezultatima.. ima i dobrih i loših strana, mislim da nije loš stručnjak, ali da mu igra svako, to je tačno.. bar je tako bilo u ono vrijeme.. eh sad da li bi to tako bilo sada, kad je, ruku na srce, ozbiljnije stanje ne znam.. ali nije najgori kandidat definitivno i također mislim da ne bi bio loše rješenje među ovim kandidatima
Faruk Hadžibegić - imao sam dojam na početku da je gospodin čovjek,a trenerski da je kao Meša, ali po meni je Meša za njega trener.. Čovjek samo šupljira, ništa konkretno nije rekao, nekako mi izgleda motivisan samo da dođe da eto bude selektor, dok mi za Mešu izgleda da je dosta motivisan, ali iz razloga da se svima dokaže tu..
Amar Osim - rekao sam ranije, ne bih volio da dođe radi svih koji ga mrze jer bi na početku imao veliki broj navijača koji ga ne podnose i ne daju podršku, ali među ovom konkurencijom, koliko ga vi god omalovažavali, nije loše rješenje.. mislim na trenerski dio, gdje nije samo znanje bitno, imam dojam da je ćiro sam znao stvoriti bolje pozitivnu atmosferu, motivisati, ali da nije neki taktičar, ali da je u svim drugim poljima to nadomještao.. Amar je arogantan, ima autoritet, i imam osjećaj da nikome se ne bi ustručavao ga pokazati, a i bilo bi zanimljivo čitati izjave nakon što bi otresli nekog ili neke druge stvari
.. Ipak, mana je opet kažem što nije dokazan da je dokazan, ali nije ni da je nedokazan, tako da, ako dođe, moju će podršku imati, jer je po meni, po ukupnom dojmu, bolji trener i od Hadžibegića i od mnogih koji su se spominjali..
Milovan Rajevac - čovjek koji ima rezultate, koji je poprilično dokazan, među ovim imenima i najjače ime.. Ne bih imao ništa protiv njega. ipak jedino što ja i njega smatram strancem kojeg bi realno bolio qrac hoće li neki igrač igrati za nas ili neće, ali eto, kaže da ima plan i za SP ako ga dovedu, pa možda zbog toga se bude malo više borio za igrače..
Za ove Okuke i ostale nemam nikakvo mišljenje, niti bih realno volio da dođu..
Mehmed Baždarević - iskreno, imao sam dojam prije svega da je čovjek bez autoriteta, i dalje mislim da nije veliki autoritet, ali nije on toliko naivan.. ipak, nekako ubija sam sebe ovim izjavama gdje se dolazi do zaključka da pristaje na apsolutno sve, ne može davati onakve izjave, baš nekako ko da traži socijalnu pomoć.. Ipak, pošto nema nekih trenera u opticaju, njegovo zlo nije najveće i u ovakvim uslovima ne bi bio loše rješenje.
Blaž Slišković - nije imao preveliku kampanju, al po njemu se može suditi po rezultatima.. ima i dobrih i loših strana, mislim da nije loš stručnjak, ali da mu igra svako, to je tačno.. bar je tako bilo u ono vrijeme.. eh sad da li bi to tako bilo sada, kad je, ruku na srce, ozbiljnije stanje ne znam.. ali nije najgori kandidat definitivno i također mislim da ne bi bio loše rješenje među ovim kandidatima
Faruk Hadžibegić - imao sam dojam na početku da je gospodin čovjek,a trenerski da je kao Meša, ali po meni je Meša za njega trener.. Čovjek samo šupljira, ništa konkretno nije rekao, nekako mi izgleda motivisan samo da dođe da eto bude selektor, dok mi za Mešu izgleda da je dosta motivisan, ali iz razloga da se svima dokaže tu..
Amar Osim - rekao sam ranije, ne bih volio da dođe radi svih koji ga mrze jer bi na početku imao veliki broj navijača koji ga ne podnose i ne daju podršku, ali među ovom konkurencijom, koliko ga vi god omalovažavali, nije loše rješenje.. mislim na trenerski dio, gdje nije samo znanje bitno, imam dojam da je ćiro sam znao stvoriti bolje pozitivnu atmosferu, motivisati, ali da nije neki taktičar, ali da je u svim drugim poljima to nadomještao.. Amar je arogantan, ima autoritet, i imam osjećaj da nikome se ne bi ustručavao ga pokazati, a i bilo bi zanimljivo čitati izjave nakon što bi otresli nekog ili neke druge stvari

Milovan Rajevac - čovjek koji ima rezultate, koji je poprilično dokazan, među ovim imenima i najjače ime.. Ne bih imao ništa protiv njega. ipak jedino što ja i njega smatram strancem kojeg bi realno bolio qrac hoće li neki igrač igrati za nas ili neće, ali eto, kaže da ima plan i za SP ako ga dovedu, pa možda zbog toga se bude malo više borio za igrače..
Za ove Okuke i ostale nemam nikakvo mišljenje, niti bih realno volio da dođu..
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 02 dec 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Amar nam dodje ko Golf II. Nema veze sto je kalaja, al' je jeftin za odrzavanje i dobro se prodaje.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 02 dec 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Reci da je Rajevac stranac je isto kao da kazes kako neko iz Andaluzije nije Spanac.. Ista kultura, isti jezik, slicna tradicija i sto je najvaznije isto ponasanje i psiha naroda. A sad sto se vi pravite pametni to je druga stvar.. Zato je razlika izmedju Magatha koji nije bio u BiH sigurno nikad i Rajevca koji poznaje situaciju velika.
- plavipatriota
- Kontakt:
ali bi se i magat i rajevac borili za naše igrače i talente, al u qrcu.. nije ni safet, al to je jedan i od razloga zašto je narod bio protiv njega..tuzlak1987 je napisao/la:Reci da je Rajevac stranac je isto kao da kazes kako neko iz Andaluzije nije Spanac.. Ista kultura, isti jezik, slicna tradicija i sto je najvaznije isto ponasanje i psiha naroda. A sad sto se vi pravite pametni to je druga stvar.. Zato je razlika izmedju Magatha koji nije bio u BiH sigurno nikad i Rajevca koji poznaje situaciju velika.
a nek bude neki koji se dvoumi hoćel za srbiju il za nas, ne treba se automatski ni nadati tom momku 2 %..
bosanca čisto jer imamo puno dijaspore, i bar će ovi iz nekog patriotizma i toga što su navijači BiH paziti i na budućnost..
To je isto kao da kazes da je Austrijanac ili Svicarac isto sto i Nijemac. Isti jezik, slicna tradicija i ponasanje naroda.tuzlak1987 je napisao/la:Reci da je Rajevac stranac je isto kao da kazes kako neko iz Andaluzije nije Spanac.. Ista kultura, isti jezik, slicna tradicija i sto je najvaznije isto ponasanje i psiha naroda. A sad sto se vi pravite pametni to je druga stvar.. Zato je razlika izmedju Magatha koji nije bio u BiH sigurno nikad i Rajevca koji poznaje situaciju velika.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Zglavkar i 28 gostiju.