Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Anketa pokazuje za koga je vecina. Treba na ovo ukazati onima u savezu. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko rece da je napisani ne treba nam Spanac bil bilo fasisticki ili ne. Valjda jos neki nisu skontali da su Srbi konstitutivni narod u BiH, a Spanci ne.
Isto tako kako Srbin moze biti stranac, prica juznoslavenskim jezikom koji svi razumijete?
Rekoh vec i u rukometu je Srbin pa rukometasi razvaljuju..
Isto tako kako Srbin moze biti stranac, prica juznoslavenskim jezikom koji svi razumijete?
kad smo vec kod anketa evo jedna sa klix.baGreivis je napisao/la:Anketa pokazuje za koga je vecina. Treba na ovo ukazati onima u savezu.
Ko od ovih pet kandidata bi najbolje vodio bh. reprezentaciju?
Nijedan od navedenih (1878)
30%
Mehmed Baždarević (1261)
20%
Amar Osim (1085)
17%
Blaž Slišković (811)
13%
Milovan Rajevac (802)
13%
Faruk Hadžibegić (468)
7%
Ukupno glasova: 6305
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Osima ba, kad su usr.ali motku da bar do kraja odrade posao unistenja reprezentacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja koliko mogu zakljuciti prema obracanju gospodina Rajevca on ovu zemlju ne smatra svojom. Dakle, stranac je. Jednako kao i neki Spanac ili Englez.tuzlak1987 je napisao/la:Neko rece da je napisani ne treba nam Spanac bil bilo fasisticki ili ne. Valjda jos neki nisu skontali da su Srbi konstitutivni narod u BiH, a Spanci ne.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Al' se ti nalupa. Rajevac je iz Srbije, sto znaci stranac je. Ostavi se pojmova koje ne razumijes kao sto su konstitutivnost i ostalo.tuzlak1987 je napisao/la:Neko rece da je napisani ne treba nam Spanac bil bilo fasisticki ili ne. Valjda jos neki nisu skontali da su Srbi konstitutivni narod u BiH, a Spanci ne.
tuzlak imaš problema sa isključivošću, to je loša osobina... eto ostani u raspravi, pratio si rad rajevca, povlačim se iz daljnje rasprave
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja najlakse je se praviti pametan.. Znas o cemu pricam, a pravis se Englez.
možda te calcio prosvijetli, meni se poslije obimne i zakašnjele večere ne da...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U Tuzli bi nastao masovni harakiri ako Brko dođe za selektora.
Ljudi se iz petnih žila trude da vrijeđaju lika, koji nije apsolutno nijednu izjavu dao da je toliko gladan selektorskog mjesta.
S druge strane, ako bude izabran, pa opet bi oni profitirali, bar bi vidjeli kako je to kada Osim napravi mašinu za mljevenje mesa, nije da nisu osjetili na svojoj koži.

S druge strane, ako bude izabran, pa opet bi oni profitirali, bar bi vidjeli kako je to kada Osim napravi mašinu za mljevenje mesa, nije da nisu osjetili na svojoj koži.

- skyisthelimit
Rajevac nije nas strucnjak kao npr Jagodic pa da ga mozes pod isti kos trpati. Dakle, nije bosanski srbin.
15.10 - 15.06 ...
frajer ima državljanstvo republike srbije i nije stranac u tuzli... pitam se gdje je tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a cuj i onako se liga kroji radi interesa 10% teritorije drzave, savez radi zbog interesa 10% teritorije drzave, sto bi se i reprezentacija pratila na nekom vecem teritoriju...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:a cuj i onako se liga kroji radi interesa 10% teritorije drzave, savez radi zbog interesa 10% teritorije drzave, sto bi se i reprezentacija pratila na nekom vecem teritoriju...

Ne znam sta vam je to Amar uradio da ste toliko protiv njega....

žalosno je što je Amar Osim u ozbiljnim kombinacijama za selektora, još žalosnije je to što su neki ubjeđeni da je on najbolji izbor
e pa dabogda nam Amar Osim bio selektor, prethodni kreten doveo zlatnu generaciju pred uništenje (pored neuspjeha na SP), a ovaj kreten bi dovršio taj posao!

karindžao ih na tušnju i opet ne valja
Ko te spominje moj Sergej...Posljednjih dana moje se ime često spominje u kontekstu izbora novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. S obzirom da mnogi od vas vide baš mene kao budućeg selektora, imam potrebu da vam se obratim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amar Osim selektor a Barbarez pomocnik. Borce bi bio isto dobar pomocnik. Sigurno bolji i ozbiljniji od Nikica.

Cuj nijeHarrison je napisao/la:E cuj Amar propalitet![]()

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.