FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LokiLaufeyiarson
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LokiLaufeyiarson » 02 dec 2014, 20:37

Ovoj ekipi trebaju prije svega dva stopera jer ovi zaista ne mogu igrati ukoliko se misli u Evropu. Ako Hasanović nastavi igrati solidno ne treba defanzivni veznjak, onda "samo" naći jednog/dva igrača slićnog Tomiću... Ali mislim da će se krpljenje nastaviti, a ne znam je li dobro tako otići u Evropu i opet se brukati.. :hmmmmm:
Viking

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2014, 20:37

[quote="propuh"]Po meni bi najbolje bilo da se malo okrene prvoligasima i nizim ligama uvijek tu ima klinaca koji nisu imali priliku doci u veci klub da pokazu sta znaju. Na taj nacin bi i mnogo bolje profitirali, nego na polovnjacima iz Srbije.
Dobra solucija bi bilo poslati kakvog skauta u afriku ali za to vec treba lova :D[/quote

Kakve bolan niže lige? Inekako prvoligaši ako neko ima kao Stojanov, kad baš vidiš da lik odskače od ostalih, a ne dovoditi Bašu iz treće hrvatske lige :facepalm: Jer nama ako Zvijezda preotme igrača, trebamo se dobro zapitati, evo sad i Borac će ga pokupiti koji ima duga 200 miliona, nama na probi bivši igrač Olimpika i neka dvojica iz Srbije :facepalm:
Grbavica naš je Hram!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 dec 2014, 20:39

zato borac i povećava dug iz godine u godinu i neće moći dobiti licencu ni ako izbori evropu.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 dec 2014, 20:40

Velika većina igrača koji su došli od kad se Amar vratio su bili "polovnjaci".
Tomić je najsvježiji primjer.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 dec 2014, 20:41

lazar je napisao/la:Na Kvesica se gledalo kao na prinovu. A Bekric je dosao u nekom drugom vaktu.
baš i nije, znalo se da je momak jedan od najvećih talenata kod nas, ali je zdravlje bilo upitno jer je već jednom pauzirao skoro godinu dana zbog povrede. sa 18 godina otišao u žilinu i teško se povrijedio, mislim da su isto bili križni ligamenti, došao u varaždin pa kod nas. ne bi ga mi nikad ni vidjeli da nije toga bilo.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 dec 2014, 20:42

RiverPlate je napisao/la:
propuh je napisao/la:Po meni bi najbolje bilo da se malo okrene prvoligasima i nizim ligama uvijek tu ima klinaca koji nisu imali priliku doci u veci klub da pokazu sta znaju. Na taj nacin bi i mnogo bolje profitirali, nego na polovnjacima iz Srbije.
Dobra solucija bi bilo poslati kakvog skauta u afriku ali za to vec treba lova :D[/quote

Kakve bolan niže lige? Inekako prvoligaši ako neko ima kao Stojanov, kad baš vidiš da lik odskače od ostalih, a ne dovoditi Bašu iz treće hrvatske lige :facepalm: Jer nama ako Zvijezda preotme igrača, trebamo se dobro zapitati, evo sad i Borac će ga pokupiti koji ima duga 200 miliona, nama na probi bivši igrač Olimpika i neka dvojica iz Srbije :facepalm:
Bolji je Beganovic od Stojanova..
BUDI ŽELJO !!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2014, 20:45

Vidim, lik nam hladno zabi golove na Grbavici, k'o da nas Bog nije dao i drugi strijelac lige trenutno. Ja bih najviše volio da je Beganović bolji deset puta od njega, ali čemu onda propalice na probi iz čkapi materine, damo šansu Beganoviću i neće niko A reći na to?
Grbavica naš je Hram!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 dec 2014, 20:48

Neko je bas fino sve nacrtao i sabrao,svaka cast :thumbup:

https://www.facebook.com/notes/the-blue ... 3162230764

Nego sto ovaj "katastar" rastjera jufkice :lol: :lol: :lol:

Nego o kakvim provjerenim igracima govorite? Zadnji provjereni je bio perica stanceski,pa se nije bas naigrao,sve ovo ostalo sto valja je "ubodeno".
I sad se sjecam "rumeniiiiiiii",kad je bekrija dosao :lol: :lol: :lol:

Ima brko nos,ne sekirajte se ;)

@riverplate-ovoj nasoj ekipi ko nije gola zabio ove sezone,nije ni fudbala igrao,pa odbrana nam je najgori dio tima,dok je sa druge strane napad zabio go svakoj ekipi u ligi osim zrinskom... Tako da ti to nije neko mjerilo za stojanova,a bajic je prvi strijelac lige u ovako "sjajnom okruzenju"

LokiLaufeyiarson
Kontakt:

Post Postao/la LokiLaufeyiarson » 02 dec 2014, 20:49

RiverPlate je napisao/la:Vidim, lik nam hladno zabi golove na Grbavici, k'o da nas Bog nije dao i drugi strijelac lige trenutno. Ja bih najviše volio da je Beganović bolji deset puta od njega, ali čemu onda propalice na probi iz čkapi materine, damo šansu Beganoviću i neće niko A reći na to?
Ogromna je razlika igrati u kadetima/juniorima i na seniorskom nivou... iskustvo/fizikalije... uz sav talenat opet mogu izgledati kao amateri, teško je to uskladiti, pogotovo ako nemaš kvalitetnje ljude koji će izgraditi fudbalera.
Viking

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 dec 2014, 20:51

najprovjereniji je sigurno bio sulejman smajić. pa znamo kako je i to završilo.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2014, 20:52

[quote="SarajlijaTM"]Neko je bas fino sve nacrtao i sabrao,svaka cast :thumbup:

https://www.facebook.com/notes/the-blue ... 3162230764

Nego sto ovaj "katastar" rastjera jufkice :lol: :lol: :lol:

Nego o kakvim provjerenim igracima govorite? Zadnji provjereni je bio perica stanceski,pa se nije bas naigrao,sve ovo ostalo sto valja je "ubodeno".
I sad se sjecam "rumeniiiiiiii",kad je bekrija dosao :lol: :lol: :lol:

Ima brko nos,ne sekirajte se ;)

@riverplate-ovoj nasoj ekipi ko nije gola zabio ove sezone,nije ni fudbala igrao,pa odbrana nam je najgori dio tima,dok je sa druge strane napad zabio go svakoj ekipi u ligi osim zrinskom... Tako da ti to nije neko mjerilo za stojanova,a bajic je prvi strijelac lige u ovako "sjajnom okruzenju"[/quote

Pa jeste nam odbrana kanta, zašto onda dovodimo polovnjake na probu?
Mislio sam da ovo nikad neću izgovoriti, ali šta bi dao za Vasilića sada :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 02 dec 2014, 20:54

Bravo momci ubiste argumentacijom i dokumentacijom. :thumbup: :clap:

Vidim 5-6 stranica ispisano rekoh da nije generalni sponzor uletio..:) Ma da, sto kaze Mejtas ne vjerujem ja to nista dok geometar ne premjeri.. :mrgreen:

Za ove prinove sta reci? Volio bih kad bi vise nasih omladinaca dobilo sansu ali ako struka procjeni da to ne bi bilo dovoljno za evropu onda je bolje i ovako, mozda se neko i pokaze kao pojacanje...Sjetimo se Culuma, Radovanovica..

Ne bih se iznenadio da nasi mozda zele da napadnu i sam vrh tabele... :hmmmmm: ;)

Ako ima nesto pozitivno u svemu ovome, onda je to, sto su se ovi igraci odmah sad prikljucili i pokusavaju da se nametnu i svakako ako ostanu imaju dovoljno vremena da se prilagode ekipi.. :bih:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 dec 2014, 20:55

Izvini,ali Vasa nije kanta bio :nene:

Kvesa,Bogi,Vasa,Benjo i iza Guso,su najpouzdanija odbrana u PLBiH ikad,ko ne vjeruje neka provjeri primljene golove i minute koliko nisu primili go.Sa kupom cini mi se oko 1500min...

Eto i Vasilic je kao anonimus dosao iz zvjezde...

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 02 dec 2014, 20:58

SarajlijaTM je napisao/la:Izvini,ali Vasa nije kanta bio :nene:

Kvesa,Bogi,Vasa,Benjo i iza Guso,su najpouzdanija odbrana u PLBiH ikad,ko ne vjeruje neka provjeri primljene golove i minute koliko nisu primili go.Sa kupom cini mi se oko 1500min...

Aha, aha :mrgreen:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2014, 21:01

SarajlijaTM je napisao/la:Izvini,ali Vasa nije kanta bio :nene:

Nije, čovjek je bio reprezentativac kada je došao u naš klub, čini mi se igrao protiv Slovenije kada je i crveni dobio, zbog skrivljenog penala kada je igrao rukom :lol: . Ćulum je bio provjeren, odmah ugovor potpisao i nije bio na probnom radu, onaj Kovačević iz te generacije je potpuni promašaj bio, Radovanović :thumbup: , ova trojica plus Asanović je za ranga Kozare da se ne lažemo, dati gol Mladosti iz Doboj Kaknja i nije za pohvalu realno, da se ne lažemo!
Grbavica naš je Hram!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 dec 2014, 21:03

imao 4-5 nastupa za ćirinu reprezentaciju. kako i zašto haj' ga znaj, ali jeste.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 dec 2014, 21:06

Oni su dosli po necijoj preporuci na probi to neznaci da ce potpisati. Asanovica jos nismo vidjeli na djelu, tako da ne moze niko jos reci da je promasaj ili polovnjak.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 dec 2014, 21:07

Što se prije naviknete da će ovo biti igrači koje ćemo dovoditi, lakše će vam biti. Pa ako ubodemo nekog majstora, ubodemo, ako ne, tu je raskid ugovora. Dva primjera: Dedić - Nuspahić
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2014, 21:09

lazar je napisao/la:Oni su dosli po necijoj preporuci na probi to neznaci da ce potpisati. Asanovica jos nismo vidjeli na djelu, tako da ne moze niko jos reci da je promasaj ili polovnjak.
Lik ne zna pravila na onoj utakmici protiv juniora. I juniori daju prvom timu dva gola s njim u igri :lol: :facepalm:
Grbavica naš je Hram!!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 dec 2014, 21:11

Ne gledaj te ne ozbiljne prijateljske. Tu utakmicu su samo juniori ozbiljno shvatili. Sacekaj pocetak prvenstva, pa onda opali.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, maha1, MrkiMedo, TefalTava i 45 gostiju.