Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

stokton
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la stokton » 02 dec 2014, 17:02

SjeverniVjetar je napisao/la:
stokton je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:svi znamo da je loša situacija da savez funkcionise nakaradno kao i drzava a kako to popraviti sta uraditi :?: lako je pljuvati i pametovati kako naprijed ici .
Evo nr. mogu ovi novinari s ovog portala poslat dopis FIFI i UEFI o mješanju politike u rad reprezentacije, to jest oko ovog nacionalnog ključa pri izboru selektora i pomoćnika, u svim selekcijama.
Ma to je stra vadiona, fol teska politicka situacija. Kad im treba , upru prstom na RS i kazu "eto, ne mozemo mi nista, oni miniraju", i nastave po starom, a skupa provode lopovluke. :roll:
ma mene ne zanima što ova situcija odgovara ovim nazovi našim lopovima iz saveza, ja govorim o direktnom mješanju politike u sport.
A naši novinari bi mogli malo dić guzicu i raditi svoj posao a ne samo prenositi informacije i događaje, niko ne može dić veću prašinu od novinara, zato mi nije jasno što ne rade svoj posao.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 dec 2014, 17:32

stokton je napisao/la: ma mene ne zanima što ova situcija odgovara ovim nazovi našim lopovima iz saveza, ja govorim o direktnom mješanju politike u sport.
A naši novinari bi mogli malo dić guzicu i raditi svoj posao a ne samo prenositi informacije i događaje, niko ne može dić veću prašinu od novinara, zato mi nije jasno što ne rade svoj posao.
I ja govorim o savezu i mijesanju politike u savez. Politika je izgovor da se ne uradi nista konstruktivno. 20 godina imamo selektore koji su kokuzi, podlozni korupciji, koji su u talu sa menadzerima , klanovima iz saveza...Novinari su citavo vrijeme servis tim ljdima..cast izuzecima koji su pravo rijetki.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 02 dec 2014, 17:42

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 dec 2014, 17:50

Kad ce se obavit razgovor s Morzem? :D
slika

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 dec 2014, 17:52

Magat i Vaha su tu bili tek sminke radi, kvale davno pustene niz vodu, doce neka fukara da otalja do kraja za 10 milja vrh glave

Mesa ili Faruk. Mozda i Baka.

SAVEZ NAPOLJE

vrijeme je da se pocne s kampnajom protiv mafije koja je sve i zajebala dajuci Podravki novi ugovor ;)
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 02 dec 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 18:01

FliX je napisao/la:Kad ce se obavit razgovor s Morzem? :D
slika
To sto nesto kasnilo to odmah nesto neregularno. Mozda je zastavica pukla, mozda je vode nestalo pa nije mogao, mozda je Osim zakljucan bio u svlacionici bio pa nisu imali rezervni kljuc :?:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2014, 18:12

FliX je napisao/la:Kad ce se obavit razgovor s Morzem? :D
slika
Dokaz da nisu svi ljudi postali od majmuna. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2014, 18:15

Glavni problem Amara je sto je Zeljovac i sto vam je stvorio opasne komplekse. To najbolje znaju tuzlaci, zenicani i pitari.

P.S. Gdje je onaj lik sto je napisao da ce sljedece sezone Sloboda minimalno igrati kvalfikacije za europa ligu. :rol:

Prvo igrali u Federaciji, pa sad PL, onda europa, pa vjeorvatno sljedi titula. :rol:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 02 dec 2014, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 dec 2014, 18:28

Mamlaze, ne diraj u Slobodu! Sto se tice "dabra", po meni je uz Sliskovica najbolji preostali kandidat.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 dec 2014, 18:39

Elegant je napisao/la:Glavni problem Amara je sto je Zeljovac i sto vam je stvorio opasne komplekse. To najbolje znaju tuzlaci, zenicani i pitari.
Glavni je problem Morzev sto je morz :D To znaju tuzlaci, zenicani, pitari i ostali sirom nam jedne jedine sem vas.

@Probisvjet moras priznat, naso sam mu pravu karikaturu :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 dec 2014, 18:46

OSIM,BAZDAREVIC,SLISKOVIC treba podrzati ipak je to nasa reprezentacija a i ok su treneri :bih: :bih: :bih: :clap:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 02 dec 2014, 19:11

Dragi moji Bosanci i Hercegovci,

Posljednjih dana moje se ime često spominje u kontekstu izbora novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. S obzirom da mnogi od vas vide baš mene kao budućeg selektora, imam potrebu da vam se obratim.

Reprezentacija Bosne i Hecegovine je najbitniji dio moga života i fudbalske karijere. Kao i svi vi, doživljam sve naše uspjehe i neuspjehe jednako emotivno kao što sam ih doživljavao kao i igrač i to se nikada neće promjeniti.

Ponosan sam na sve vas koji ste dali doprinos da kako u reprezentaciji tako i u klubovima u kojima sam nastupao dam svoj maksimum. Još više sam ponosan što ste upravo vi ti koji me želite vidjeti na poziciji selektora naše reprezentacije.

Nikada nisam skrivao da je jedan od mojih životnih snova i taj da jednog dana kao trener odvedem našu zemlju na veliko takmičenje. Uvjeren sam da bi s programom, kojeg bi predstavili i sproveli u djelo moj stručni tim i ja, u tome i uspjeli.

Iako bi to bio moj prvi veliki trenerski posao u karijeri želim vam poručiti da vjerujem u sebe, svoju zrelost, svoju stručnost i da sam spreman za ovaj posao.

Vjerujem da bi uz vašu pomoć i tim koji imamo ispunili cilj i plasirali se na Evropsko prvenstvo.

Hvala vam

Sergej Barbarez
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 dec 2014, 19:16

Neki ovdje očito imaju krivu percepciju kada misle da svi Amara posmatraju isključivo kroz Željezničar jer ne vrti se fudbalski svijet samo oko pitara, manijaka, robijaša...i ove naše nazovi "lige". Ja lično nisam protiv njega zato što je on bio trener Želje, ista stvar bi bila i da je bilo koji drugi klub u pitanju, jer ne posmatram to na takav način, ja sam samo skeptična prema njegovom kvalitetu znajući da je trenersku karijeru gradio u našoj ligi, ali ako dođe naravno da će dobiti podršku i najiskrenije se nadam da će me razuvjeriti. ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2014, 19:20

Bassha je napisao/la:Dragi moji Bosanci i Hercegovci,

Posljednjih dana moje se ime često spominje u kontekstu izbora novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. S obzirom da mnogi od vas vide baš mene kao budućeg selektora, imam potrebu da vam se obratim.

Reprezentacija Bosne i Hecegovine je najbitniji dio moga života i fudbalske karijere. Kao i svi vi, doživljam sve naše uspjehe i neuspjehe jednako emotivno kao što sam ih doživljavao kao i igrač i to se nikada neće promjeniti.

Ponosan sam na sve vas koji ste dali doprinos da kako u reprezentaciji tako i u klubovima u kojima sam nastupao dam svoj maksimum. Još više sam ponosan što ste upravo vi ti koji me želite vidjeti na poziciji selektora naše reprezentacije.

Nikada nisam skrivao da je jedan od mojih životnih snova i taj da jednog dana kao trener odvedem našu zemlju na veliko takmičenje. Uvjeren sam da bi s programom, kojeg bi predstavili i sproveli u djelo moj stručni tim i ja, u tome i uspjeli.

Iako bi to bio moj prvi veliki trenerski posao u karijeri želim vam poručiti da vjerujem u sebe, svoju zrelost, svoju stručnost i da sam spreman za ovaj posao.

Vjerujem da bi uz vašu pomoć i tim koji imamo ispunili cilj i plasirali se na Evropsko prvenstvo.

Hvala vam

Sergej Barbarez
Ko njega spominje, koji relevantan, ozbiljan mediji, ko, gdje ?

Ne sjecam se kad se on zadnji put spomenu u vezi bilo cega u ili oko reprezentacije a ne u sad kad treba izabarti selektora.

Kako on i njegov "tim" mogu imati plan i program kad nigdje do sada nije radio, ko bi normalan prihvatio program od amatera.

Hadje da se i mi forumasi prijavimo.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 02 dec 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 dec 2014, 19:22

Uglavnom 100x bolje rjesenje od Osima, kad bolje razmislim svako je bolje rjesenje od njega

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 dec 2014, 19:25

E moj Sergej, da imas istinsku zelju da budes selektor, onda bi radio negdje kao trener, skupljao iskustvo i ucio. Ovako ne bi imalo smisla.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2014, 19:26

Cartman je napisao/la:E moj Sergej, da imas istinsku zelju da budes selektor, onda bi radio negdje kao trener, skupljao iskustvo i ucio. Ovako ne bi imalo smisla.
Jos kaze on i njegovi saradnici imaju plan.

Zamisli tek diplomirani arhitekta i građevinac zele da grade neboder, a nisu ni malu kucicu do tada sagradili.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 02 dec 2014, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 dec 2014, 19:27

Elegant je napisao/la:
Kako on i njegov "tim" mogu imati plan i program kad nigdje do sada nije radio, ko bi normalan prihvatio program od amatera.
Cini mi se da smo vec prihvatili program od amatera koji nas je kostao odlaska na EP

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 02 dec 2014, 19:28

mirzatele je napisao/la:Uglavnom 100x bolje rjesenje od Osima, kad bolje razmislim svako je bolje rjesenje od njega
Za jos vise srozavanje reprezentacije DA
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 02 dec 2014, 19:33

mirzatele je napisao/la:Uglavnom 100x bolje rjesenje od Osima, kad bolje razmislim svako je bolje rjesenje od njega
Izvini, al nekad bas znas lupati, bolje nekad presuti drug.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 11 gostiju.