OsimElegant je napisao/la:Hadzibegic, Bazdarevic, Osim, Rajevac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
OsimElegant je napisao/la:Hadzibegic, Bazdarevic, Osim, Rajevac
Iskreno mislim da bi najbolje bilo da se mi ugledni forumasi skupimo i preuzmemo ovo.mirzatele je napisao/la:Jbt, citam ove glavne kandidate i ne znam na cije mi se prezime vise povraca
Da jednom virtual i emir budu protiv selektora, ne bi bilo loseCartman je napisao/la:Iskreno mislim da bi najbolje bilo da se mi ugledni forumasi skupimo i preuzmemo ovo.mirzatele je napisao/la:Jbt, citam ove glavne kandidate i ne znam na cije mi se prezime vise povraca
Aha' znaci @emir79 za selektoraCartman je napisao/la:Iskreno mislim da bi najbolje bilo da se mi ugledni forumasi skupimo i preuzmemo ovo.mirzatele je napisao/la:Jbt, citam ove glavne kandidate i ne znam na cije mi se prezime vise povraca
Mogu oni imati i pet godina vremena bitan je jedino kvalitet kandidata. Da se je Papeta smijenilo poslje SP tada bi bilo i vise para a i bolji kandidati. A i igrali bi EP jer malo koji cak i od ovih koji se sada nude bi odigrao onako zadnje cetiri utakmice. Sada je sasvim druga situacija i vise nije dovoljan prosjecan ( ne los ) trener nego nam treba bas trenercina.AsmirBegovic je napisao/la:Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.
Tako je. Sad je najveci problem sto nijedna trenercina nece da vadi kestenje iz vatre. Rijetko ko od njih ce pristati da se kocka sa svojim imenom za ove relativno male pare koje ce mu savez ponuditi. Znaci, kao opcija nam ostaju samo losi ili u najboljem slucaju prosjecni treneri.Ajax je napisao/la:Mogu oni imati i pet godina vremena bitan je jedino kvalitet kandidata. Da se je Papeta smijenilo poslje SP tada bi bilo i vise para a i bolji kandidati. A i igrali bi EP jer malo koji cak i od ovih koji se sada nude bi odigrao onako zadnje cetiri utakmice. Sada je sasvim druga situacija i vise nije dovoljan prosjecan ( ne los ) trener nego nam treba bas trenercina.AsmirBegovic je napisao/la:Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.
Kakve opcije da se razmotre i na koga to da se ceka mjesec dana ? Da neko od ovi preizvikanih strucnjaka dobije otkaz pred novu godinu pa da se nama uhljebi jer zna da su pare brze i da onda izmislja toplo vodu ?AsmirBegovic je napisao/la:Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.
Savez je jedini krivac za ovo sto se desilo (Susic je izvan svih kriterija). To im se ne smije zaboraviti. Sve je , ali bas sve, ukazivalo da sa Susicem slijedi propast, ipak, produzili su mu ugovor, iako mu je aktuelni istekao.Ajax je napisao/la:Mogu oni imati i pet godina vremena bitan je jedino kvalitet kandidata. Da se je Papeta smijenilo poslje SP tada bi bilo i vise para a i bolji kandidati. A i igrali bi EP jer malo koji cak i od ovih koji se sada nude bi odigrao onako zadnje cetiri utakmice. Sada je sasvim druga situacija i vise nije dovoljan prosjecan ( ne los ) trener nego nam treba bas trenercina.AsmirBegovic je napisao/la:Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.
Ima raznih opcija. Ja sam i dalje za dovodjenje kvalitetnog stranog strucnjaka. Mozete vi meni pricati kako Advocaat nije napravio nista u Srbiji, ali realnost je da je covjek dozivio sok na utakmici protiv Albanije, skontao s kim ima posla i pobjegao glavom bez obzira od nacionalistickih krkanluka i primitivizma. A ako se ne uspije pronaci kvalitetan strani strucnjak onda se treba pozabaviti time da se napravi dobar tim od domacih kandidata koje imamo na raspolaganju i koji mogu raditi kao timski igraci. Ovi domaci kandidati mi pojedinacno ne ulijevaju neku nadu i smatram da kao selektori nece dugorocno napraviti nista specijalno. Medjutim, neki od njih bi u kvalitetnom timu vrlo vjerovatno mogli napraviti i neke vece domete.Elegant je napisao/la:Kakve opcije da se razmotre i na koga to da se ceka mjesec dana ? Da neko od ovi preizvikanih strucnjaka dobije otkaz pred novu godinu pa da se nama uhljebi jer zna da su pare brze i da onda izmislja toplo vodu ?AsmirBegovic je napisao/la:Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.
Evo nr. mogu ovi novinari s ovog portala poslat dopis FIFI i UEFI o mješanju politike u rad reprezentacije, to jest oko ovog nacionalnog ključa pri izboru selektora i pomoćnika, u svim selekcijama.bordobijeli je napisao/la:svi znamo da je loša situacija da savez funkcionise nakaradno kao i drzava a kako to popraviti sta uraditilako je pljuvati i pametovati kako naprijed ici .
Ma to je stra vadiona, fol teska politicka situacija. Kad im treba , upru prstom na RS i kazu "eto, ne mozemo mi nista, oni miniraju", i nastave po starom, a skupa provode lopovluke.stokton je napisao/la:Evo nr. mogu ovi novinari s ovog portala poslat dopis FIFI i UEFI o mješanju politike u rad reprezentacije, to jest oko ovog nacionalnog ključa pri izboru selektora i pomoćnika, u svim selekcijama.bordobijeli je napisao/la:svi znamo da je loša situacija da savez funkcionise nakaradno kao i drzava a kako to popraviti sta uraditilako je pljuvati i pametovati kako naprijed ici .
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kakarut, Lekqqq1921 i 45 gostiju.