Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Policeman
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Policeman » 02 dec 2014, 14:27

Elegant je napisao/la:
Hadzibegic, Bazdarevic, Osim, Rajevac
:hmmmmm:
Osim slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 02 dec 2014, 15:20

Prvo nas je odbio Bajevic, onda nas je zavlacio i na kraju hladno odbio Vahid, izgleda da sad otpada i Magath... Ko je sljedeci? :hmmmmm: Ne valja ovo nikako, ako nas sad odbije i Santini bicemo u vrlo losem polozaju.
Kao potencijalni selektori nam ostaju tanki kandidati, a to dugorocno znaci nastavak agonije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 dec 2014, 15:23

Koji cirkus majko draga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 dec 2014, 15:26

ne zna se ko je gori :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 dec 2014, 15:26

Jbt, citam ove glavne kandidate i ne znam na cije mi se prezime vise povraca

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 02 dec 2014, 15:28

i ako uopste nema nikakvog iskustva ja bi radije da nas Barbarez vodi nego svi ovi koji su nabrojani.

Moze on biti nas Di Matteo sa Chelseaom 2012 godine i nekako nas odvjesti na EP...nije isto star tvrdoglav konj koji nece pozvati igrace.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 02 dec 2014, 15:35

Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 dec 2014, 15:37

mirzatele je napisao/la:Jbt, citam ove glavne kandidate i ne znam na cije mi se prezime vise povraca
Iskreno mislim da bi najbolje bilo da se mi ugledni forumasi skupimo i preuzmemo ovo. :hmmmmm:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 dec 2014, 15:40

Cartman je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Jbt, citam ove glavne kandidate i ne znam na cije mi se prezime vise povraca
Iskreno mislim da bi najbolje bilo da se mi ugledni forumasi skupimo i preuzmemo ovo. :hmmmmm:
Da jednom virtual i emir budu protiv selektora, ne bi bilo lose :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 dec 2014, 15:40

Cartman je napisao/la:
Aha' znaci @emir79 za selektora :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 dec 2014, 15:54

AsmirBegovic je napisao/la:Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.
Mogu oni imati i pet godina vremena bitan je jedino kvalitet kandidata. Da se je Papeta smijenilo poslje SP tada bi bilo i vise para a i bolji kandidati. A i igrali bi EP jer malo koji cak i od ovih koji se sada nude bi odigrao onako zadnje cetiri utakmice. Sada je sasvim druga situacija i vise nije dovoljan prosjecan ( ne los ) trener nego nam treba bas trenercina.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 02 dec 2014, 16:07

Ajax je napisao/la:
AsmirBegovic je napisao/la:Jedina sreca u svemu ovome je sto ipak imamo malo vise vremena na raspolaganju. Savez ne treba srljati sa odlukom, trebaju detaljno razmotriti sve moguce opcije. I za mjesec dana ce moci potpisati ugovor s nekim od ovih trenutnih kandidata iz regiona, nesto se bas repke i klubovi ne otimaju za njih.
Mogu oni imati i pet godina vremena bitan je jedino kvalitet kandidata. Da se je Papeta smijenilo poslje SP tada bi bilo i vise para a i bolji kandidati. A i igrali bi EP jer malo koji cak i od ovih koji se sada nude bi odigrao onako zadnje cetiri utakmice. Sada je sasvim druga situacija i vise nije dovoljan prosjecan ( ne los ) trener nego nam treba bas trenercina.
Tako je. Sad je najveci problem sto nijedna trenercina nece da vadi kestenje iz vatre. Rijetko ko od njih ce pristati da se kocka sa svojim imenom za ove relativno male pare koje ce mu savez ponuditi. Znaci, kao opcija nam ostaju samo losi ili u najboljem slucaju prosjecni treneri.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2014, 16:07

Kakve opcije da se razmotre i na koga to da se ceka mjesec dana ? Da neko od ovi preizvikanih strucnjaka dobije otkaz pred novu godinu pa da se nama uhljebi jer zna da su pare brze i da onda izmislja toplo vodu ?

Vahid nas je preveslao, nisu pare problem, nece covjek da ima posla sa bagrom, On je bio dobro rjesenje ali nije uspjelo, koga smo to jos mogli zvati od "strucnjaka" sa ovih prostora ? Bajevic ne zeli, ko to ima slobodan ?

Nekima treba crtati da stranac ne dolazi u obzir, ne radi se o plati nego o njegovom ne poznavanju zivota i mentaliteta u BiH. Sta se lozite na te strance i njihovo poznavanje posla, ne zna on kako se zivi u BiH, ne zna nas mentalitet a treba mu itekako vremena da se privikne. Magat samo zna za Dzeku i Misimovica, ne zna ostalih 9-15 igraca, a treba jos da zove 74 potencijalna Tanakovica, Arslanagica, Djurica, Salatica :crazy:, Halilovica :crazy: , Boga-oca i koga sve ne ...itd.

Ocekujete da on radi svoj "strucan" posao, a nas covjek sa ovih prostora ne moze da ga radi jer sa strane ima 101 pametnjakovica u timu oko tima, saveza, koji diktira ko mora da igra i sta da se radi.

Jos kada neko kaze da Magatu pomocnik treba da bude Barabarez ili Bajravmovic ? Nije vam palo na pamet da ce svoje ljude dovesti. Pa gdje vi zivite ?

Jadni mi kad neko vec zna da su Hadzibegic i Bazdarevic kopije Susica, kako to objasnite konkretno ? Amar Osim smeta jer je Zeljovac, a covjek najbolji trener PL BiH sto puta dokazao to i rezultati govore isto.

Sta hocete ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 dec 2014, 16:14

Ajax je napisao/la:
Savez je jedini krivac za ovo sto se desilo (Susic je izvan svih kriterija). To im se ne smije zaboraviti. Sve je , ali bas sve, ukazivalo da sa Susicem slijedi propast, ipak, produzili su mu ugovor, iako mu je aktuelni istekao.
Jos jedan primjer neznanja, amaterizma, mesetarenja, lopovluka...Odgovorni su za , vjerovatno, izgubljene kvalifikacije i osiromasenje saveza..Eto, pa opet mantrajmo, kao prosle 2 -3 godine,"savez se promijenio", "savez radi odlican posao". Tim ljudima se ne smije vjerovati.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 02 dec 2014, 16:24

Elegant je napisao/la:
Kakve opcije da se razmotre i na koga to da se ceka mjesec dana ? Da neko od ovi preizvikanih strucnjaka dobije otkaz pred novu godinu pa da se nama uhljebi jer zna da su pare brze i da onda izmislja toplo vodu ?
Ima raznih opcija. Ja sam i dalje za dovodjenje kvalitetnog stranog strucnjaka. Mozete vi meni pricati kako Advocaat nije napravio nista u Srbiji, ali realnost je da je covjek dozivio sok na utakmici protiv Albanije, skontao s kim ima posla i pobjegao glavom bez obzira od nacionalistickih krkanluka i primitivizma. A ako se ne uspije pronaci kvalitetan strani strucnjak onda se treba pozabaviti time da se napravi dobar tim od domacih kandidata koje imamo na raspolaganju i koji mogu raditi kao timski igraci. Ovi domaci kandidati mi pojedinacno ne ulijevaju neku nadu i smatram da kao selektori nece dugorocno napraviti nista specijalno. Medjutim, neki od njih bi u kvalitetnom timu vrlo vjerovatno mogli napraviti i neke vece domete.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 dec 2014, 16:26

svi znamo da je loša situacija da savez funkcionise nakaradno kao i drzava a kako to popraviti sta uraditi :?: lako je pljuvati i pametovati kako naprijed ici .

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 02 dec 2014, 16:48

bordobijeli je napisao/la:svi znamo da je loša situacija da savez funkcionise nakaradno kao i drzava a kako to popraviti sta uraditi :?: lako je pljuvati i pametovati kako naprijed ici .
Evo nr. mogu ovi novinari s ovog portala poslat dopis FIFI i UEFI o mješanju politike u rad reprezentacije, to jest oko ovog nacionalnog ključa pri izboru selektora i pomoćnika, u svim selekcijama.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2014, 16:54

Ne bi bilo lose to uraditi za pocetak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 dec 2014, 16:55

stokton je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:svi znamo da je loša situacija da savez funkcionise nakaradno kao i drzava a kako to popraviti sta uraditi :?: lako je pljuvati i pametovati kako naprijed ici .
Evo nr. mogu ovi novinari s ovog portala poslat dopis FIFI i UEFI o mješanju politike u rad reprezentacije, to jest oko ovog nacionalnog ključa pri izboru selektora i pomoćnika, u svim selekcijama.
Ma to je stra vadiona, fol teska politicka situacija. Kad im treba , upru prstom na RS i kazu "eto, ne mozemo mi nista, oni miniraju", i nastave po starom, a skupa provode lopovluke. :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kakarut, Lekqqq1921 i 45 gostiju.