FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Duplo više od 1500 je 3000, kakvi su to protesti? Među nominalnim navijačima Želje zavladala je takva letargija da ih ova priča neće pokrenuti u velikom broju. A i koga bi. Da barem ima neki plan šta nakon tjeranja Koldže pa da ti neki protesti imaju svrhu. Koldžo je samo eksponent jedne generalno antisportske politike, ako nemaš plan kako da pobijediš politiku džaba si otjer'o Koldžu jer ćeš opet dobit novog Koldžu kojeg neće biti briga za Želju osim u septembru parnih godina.
Tačno tako tad je bilo pravo vrijeme i mozda se mogle i otkloniti te prepreke da se reagovalo na vrijeme.champions1921 je napisao/la:Gredic je trebao o ovom pricati onog momenta kada je Koldzo opstruirao tu potencijalnu investiciju i treba Gredica pitati zasto to nije uradio.. Da je to tada uradio mozda bi i bilo neke reakcije.. Takodje treba prozvati ljude koji su doveli tog SDA hajvana i dopustili mu da nas stadion koristi kao politicku govornicu i to na proslavi titule..
Al pojava ove stare price bas sada sigurno nije bez razloga a koji je pravi razlog ???
- champions1921
Protestima treba natjerati nekoga da shodno zakonu i propisima obavlja svoj posao jer ko god da je u tim foteljama radice sto mu je qrcu cejf ako ljudi sute i zatvaraju oci pred ociglednim kriminalom..DukeOfWellington je napisao/la:Duplo više od 1500 je 3000, kakvi su to protesti? Među nominalnim navijačima Želje zavladala je takva letargija da ih ova priča neće pokrenuti u velikom broju. A i koga bi. Da barem ima neki plan šta nakon tjeranja Koldže pa da ti neki protesti imaju svrhu. Koldžo je samo eksponent jedne generalno antisportske politike, ako nemaš plan kako da pobijediš politiku džaba si otjer'o Koldžu jer ćeš opet dobit novog Koldžu kojeg neće biti briga za Želju osim u septembru parnih godina.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
I ja sam se to pitao u pocetku,ali mi smo do neki dan cekali i nadali se nekim sredstvima od opstine. Vidio si da su neki dan uplatili neku lovu da bi prosla ona donacija od uefe za renoviranje terena i svlacionica. Pretpostavljam da je procijenjeno da ionako vise od opstine nece bit nikakve koristi,pa onda daj da se bar buduca steta ogranici.champions1921 je napisao/la:Gredic je trebao o ovom pricati onog momenta kada je Koldzo opstruirao tu potencijalnu investiciju i treba Gredica pitati zasto to nije uradio..
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I ja to kažem. Al ovdje bi se neki zadržali na tjeranju Koldže i to bi bila jedina tačka dnevnog reda.champions1921 je napisao/la: Protestima treba natjerati nekoga da shodno zakonu i propisima obavlja svoj posao jer ko god da je u tim foteljama radice sto mu je qrcu cejf ako ljudi sute i zatvaraju oci pred ociglednim kriminalom..
Smeta mi ako uzjaše na talas eventualnog bunta navijača Želje i tako dovede svog čovjeka jer znam da Željo od te priče neće imati ama baš ništa.zaboljisportuBiH je napisao/la:@duke, mene samo interesuje može li se Radončić upecati na ovuu priču i uraditi to sve što si rekao da može da je objavljeno ovo u Nezavisnim. Naravno da može. VIdi u nezavisnim i onda oplete po Koldži, ako to želi. Ovako je možda Greda za ovu ekskluzivu dobio zauzvrat nešto drugo. Kažem možda. Totalno je nebitno gdje je objavljeno, ali eto hajd ti imaš to mišljenje mada uopšte (nakon svega što si rekao) ne kontam šta ti na kraju konkretno smeta sem što je objavljeno u Avazu. Drugo što sam skontao da ti smeta je to da Radončić ugura svog igrača. TO već nikakve veze sa Željom nema tj možda bi Željo i imao veće koristi da ugura svog igrača jer od ovog očigledno nema nikakve koristi.
Ova priča koja se zakotrljala je šansa da Željo izvuče korist za sebe, a ne bude moneta za potkusurivanje puno jačih. Ja se i dalje nadam da će ova priča izroditi nešto pozitivno ali nisam optimista iz već hiljadu puta ponovljenih razloga.
- champions1921
O razlozima sto se ova prica sada pokrenula mozemo samo spekulisati.. Npr., mozda postoji negi drugi eventualni investitor koji bi ulozio nesto pod istim uslovima a mi unaprijed svjesni da to nece biti omoguceno iz razloga zbog koga su i ti Madjari propusteni..terabajt je napisao/la:Tačno tako tad je bilo pravo vrijeme i mozda se mogle i otkloniti te prepreke da se reagovalo na vrijeme.champions1921 je napisao/la:Gredic je trebao o ovom pricati onog momenta kada je Koldzo opstruirao tu potencijalnu investiciju i treba Gredica pitati zasto to nije uradio.. Da je to tada uradio mozda bi i bilo neke reakcije.. Takodje treba prozvati ljude koji su doveli tog SDA hajvana i dopustili mu da nas stadion koristi kao politicku govornicu i to na proslavi titule..
Al pojava ove stare price bas sada sigurno nije bez razloga a koji je pravi razlog ???
Ali ako je Koldzo direktni krivac za tu situaciju zasto ga i ne otjerati kada bi postojala mogucnost.. On je to opstruisao radi bukvalno svojih licnih interesa..DukeOfWellington je napisao/la:I ja to kažem. Al ovdje bi se neki zadržali na tjeranju Koldže i to bi bila jedina tačka dnevnog reda.champions1921 je napisao/la: Protestima treba natjerati nekoga da shodno zakonu i propisima obavlja svoj posao jer ko god da je u tim foteljama radice sto mu je qrcu cejf ako ljudi sute i zatvaraju oci pred ociglednim kriminalom..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 02 dec 2014, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Buraz nek bude to samo za nasu dusu mene ce licno zadovoljiti da mu 5 minuta njegovog zivota zagorcam ,ne mora se nista promjeniti .Vjeruj mi da je to mali broj ljudi on nikad ne bi dolazio sa salom da se slika jad .DukeOfWellington je napisao/la:Duplo više od 1500 je 3000, kakvi su to protesti? Među nominalnim navijačima Želje zavladala je takva letargija da ih ova priča neće pokrenuti u velikom broju. A i koga bi. Da barem ima neki plan šta nakon tjeranja Koldže pa da ti neki protesti imaju svrhu. Koldžo je samo eksponent jedne generalno antisportske politike, ako nemaš plan kako da pobijediš politiku džaba si otjer'o Koldžu jer ćeš opet dobit novog Koldžu kojeg neće biti briga za Želju osim u septembru parnih godina.
Koldz o lopove j.... ti sve sve tvoje drugove iz opstine p... lopovske
- SarajlijaTM
To je bio mart-april,ove godine,nesto cisto sumnjam da je bilo ko u klubu bio zauzet icim drugim,nego li rjesavanjem finansija u to vrijeme.champions1921 je napisao/la:Gredic je trebao o ovom pricati onog momenta kada je Koldzo opstruirao tu potencijalnu investiciju i treba Gredica pitati zasto to nije uradio.. Da je to tada uradio mozda bi i bilo neke reakcije.. Takodje treba prozvati ljude koji su doveli tog SDA hajvana i dopustili mu da nas stadion koristi kao politicku govornicu i to na proslavi titule..
Ljudi koji su ga doveli vise nisu tu odavno,a u onu pricu je mogao povjerovati samo naivni bosnjo,koji i dalje vjeruje u sve gluposti sto cuje...
Evo par cinjenica u koje mnogo nasih ljudi vjeruje i kompletna pitarska svita,jer od njih potice prica:
-stadion Grbavica,nije Željin,vec bla,bla,bla,opstinski, 2/1 , 5/qurac isl.
-jug je na koldzinoj zemlji,jest,al u qrcu,placali bi mi njemu karte odavno,da je tako.
-pomocni stadion nije zeljin.tacno,ali ne ovaj na kome trenira prvi tim,nego "sljaka"
-šiljak je tu zato sto je amaru familija
-željo jedva prezivljava,nema vode,struje,nema za kifle.(zeljo ima para kao svih ovih godina,ali trosi manje u stvari)
-pomocni teren finansirao koldzo i opstina (pomocni teren donacija,direktorovog druga,inace velikog zeljovca)
-i naravno tvrdnja da AMAR STETI ZELJI I STA SVE NE,e necete dusmani,vjerujte da necete

stvari su takve,da se nesto pokrenulo s mrve tacke izgleda,svi znaju neku svoju pricu,a koja je tacna vidjet ce se,izgleda ubrzo.takodjer,jedino najvecim duducima nije jasno da ova uprava ili 3-4 covjeka rade svoj posao rudarski i vade nas iz govana,a da pri tome sute i trpe razna prozivanja.
samo cu vam jedno reci,ne vjerujte previse ni jednoj prici koju cujete,a pogotovo onim pricama kojima vam pokusavaju "oci otvoriti",jer vas "vole".
zeljo ide teskim putem i ide sporo,ali hrabro,a sreca prati hrabre,kotrlja se polako,a nase je da podrzimo klub!
Ne osvrcite se previse na propagandu komsinica,to nije nas problem i mi te male klubove ne trebamo pratiti,pogotovo na nasem pdf-u i njihova misljenja o zelji definitivno ne trebaju uticati na misljenje bilo kojeg navijaca Želje!!!
http://www.katastar.ba/geoportal/viewer/index.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;SarajlijaTM je napisao/la:To je bio mart-april,ove godine,nesto cisto sumnjam da je bilo ko u klubu bio zauzet icim drugim,nego li rjesavanjem finansija u to vrijeme.champions1921 je napisao/la:Gredic je trebao o ovom pricati onog momenta kada je Koldzo opstruirao tu potencijalnu investiciju i treba Gredica pitati zasto to nije uradio.. Da je to tada uradio mozda bi i bilo neke reakcije.. Takodje treba prozvati ljude koji su doveli tog SDA hajvana i dopustili mu da nas stadion koristi kao politicku govornicu i to na proslavi titule..
Ljudi koji su ga doveli vise nisu tu odavno,a u onu pricu je mogao povjerovati samo naivni bosnjo,koji i dalje vjeruje u sve gluposti sto cuje...
Evo par cinjenica u koje mnogo nasih ljudi vjeruje i kompletna pitarska svita,jer od njih potice prica:
-stadion Grbavica,nije Željin,vec bla,bla,bla,opstinski, 2/1 , 5/qurac isl.
-jug je na koldzinoj zemlji,jest,al u qrcu,placali bi mi njemu karte odavno,da je tako.
-pomocni stadion nije zeljin.tacno,ali ne ovaj na kome trenira prvi tim,nego "sljaka"
-šiljak je tu zato sto je amaru familija
-željo jedva prezivljava,nema vode,struje,nema za kifle.(zeljo ima para kao svih ovih godina,ali trosi manje u stvari)
-pomocni teren finansirao koldzo i opstina (pomocni teren donacija,direktorovog druga,inace velikog zeljovca)
-i naravno tvrdnja da AMAR STETI ZELJI I STA SVE NE,e necete dusmani,vjerujte da necete![]()
![]()
![]()
stvari su takve,da se nesto pokrenulo s mrve tacke izgleda,svi znaju neku svoju pricu,a koja je tacna vidjet ce se,izgleda ubrzo.takodjer,jedino najvecim duducima nije jasno da ova uprava ili 3-4 covjeka rade svoj posao rudarski i vade nas iz govana,a da pri tome sute i trpe razna prozivanja.
samo cu vam jedno reci,ne vjerujte previse ni jednoj prici koju cujete,a pogotovo onim pricama kojima vam pokusavaju "oci otvoriti",jer vas "vole".
zeljo ide teskim putem i ide sporo,ali hrabro,a sreca prati hrabre,kotrlja se polako,a nase je da podrzimo klub!
Ne osvrcite se previse na propagandu komsinica,to nije nas problem i mi te male klubove ne trebamo pratiti,pogotovo na nasem pdf-u i njihova misljenja o zelji definitivno ne trebaju uticati na misljenje bilo kojeg navijaca Želje!!!
http://www.katastar.ba/geoportal/catalog/main/home.page" onclick="window.open(this.href);return false;
Koga interesira, pogleda broj katastarske cestice i ukuca ga, dobice vlasnika parcele. Ukratko, FKZ je vlasnik velikog komada zemlje na prvoklasnoj lokaciji. Dosta vise ubleha iz lavora.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- SarajlijaTM

Ovo maksuz za GEOMETRE DA PROCITAJU!!! Pogotovo komsinice geometri

- champions1921
Haman 34 duluma 
edit:+ 8 duluma= 42 masala

edit:+ 8 duluma= 42 masala

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 02 dec 2014, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Blagoje,svaka ti dala,ako nastavim gledati ove parcele,bojim se da ce i loris biti nas
Znao sam da ima zemlje na zeljino ime,ali da je u ovolikom broju m2,e to fkt nisam znao...
@champions-to samo teren,glavni i pomocni,jug i suma iznad juga i suma iznad pomocnog su posebno,a i one kuce okolo...
Znaci tacno je ono sto se i prvobitno govorilo,od coska plavog zamka do kraja pomocnog i 11 plavih,pa do tranzita sve 1/1 !!!
@blagoje-i one sto ne trazis ti dale,odoh pokupiti lovu od opklada sa komsinicama

Znao sam da ima zemlje na zeljino ime,ali da je u ovolikom broju m2,e to fkt nisam znao...

@champions-to samo teren,glavni i pomocni,jug i suma iznad juga i suma iznad pomocnog su posebno,a i one kuce okolo...
Znaci tacno je ono sto se i prvobitno govorilo,od coska plavog zamka do kraja pomocnog i 11 plavih,pa do tranzita sve 1/1 !!!
@blagoje-i one sto ne trazis ti dale,odoh pokupiti lovu od opklada sa komsinicama

- champions1921
Ispravio samSarajlijaTM je napisao/la:Blagoje,svaka ti dala,ako nastavim gledati ove parcele,bojim se da ce i loris biti nas![]()
![]()
![]()
@blagoje-i one sto ne trazis ti dale,odoh pokupiti lovu od opklada sa komsinicama![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Ništa vam ovo nije tačno. Ova stranica je davno hackovana. Prave sebi raja šta hoće da imaju.
Nego Blagoje otiđi lično u sud i traži papire i onda skeniraj i postavi ovdje. Ovo što si postavio možeš samo Dini o rep okačiti.
Nego Blagoje otiđi lično u sud i traži papire i onda skeniraj i postavi ovdje. Ovo što si postavio možeš samo Dini o rep okačiti.
- champions1921
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ništa vam ovo nije tačno. Ova stranica je davno hackovana. Prave sebi raja šta hoće da imaju.

BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
@champions-opet pogledah,bgm i one kuce iznad juga...
EDIT: do franjine kuce,halal mu bilo onih 500m2

EDIT: do franjine kuce,halal mu bilo onih 500m2

Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 02 dec 2014, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Smiji se ti. Ima vještak i za ovo.
- SarajlijaTM
Dje' je onaj lafomamin-lafotatin da kaze da navijamo sa koldzine zemlje

- SarajlijaTM
Hajde pogodite,ko je ponosni potstanar ovog objekta?

Btw.nemojte se s crkvom zezati,mene je onaj blentavi pop kupio onom od neki dan "VOLI BOG ŽELJU SVOG"
Tako da tu konama,nema mjesta...

Btw.nemojte se s crkvom zezati,mene je onaj blentavi pop kupio onom od neki dan "VOLI BOG ŽELJU SVOG"
Tako da tu konama,nema mjesta...
Sad sam pregledao skoro sve ... FK Željezničar je vlasnik stadiona, zajedno sa "šumom" iznad (osim dva mala dijela uz tranzit, 3466/29 i 3466/26, koja je u vlasništvu željeznice), pomoćnog terena (sa prirodnim travnjakom), platoa ispred sjeverne tribine, plavog zamka, svih objekata tombole Željo, betonskog terena.
Pomoćni teren (sa vještačkim travnjakom) je u vlasništvu, većinom opštine N. Sarajevo, dijelom privatno vlasništvo dva lica i dijelom vlasništvo sportskog društva Željezničar.
P. S. Zgrada u kojoj se nalaz(il)e prostorije kluba na Mari´n dvoru su u vlasništvu Željezničke štedno/kreditne zadruge. Oni su vlasnici kompletene zgrade ali, moguće da su prostorije u vlasništvu kluba ili sportskog društva Željezničar, nažalost, to se ovdje ne može provjeriti. Ja ne znam je li klub još uvijek tamo? Zadnji put bio tamo 1998. kada se titula "Zubandan" proslavljala.
Pomoćni teren (sa vještačkim travnjakom) je u vlasništvu, većinom opštine N. Sarajevo, dijelom privatno vlasništvo dva lica i dijelom vlasništvo sportskog društva Željezničar.
P. S. Zgrada u kojoj se nalaz(il)e prostorije kluba na Mari´n dvoru su u vlasništvu Željezničke štedno/kreditne zadruge. Oni su vlasnici kompletene zgrade ali, moguće da su prostorije u vlasništvu kluba ili sportskog društva Željezničar, nažalost, to se ovdje ne može provjeriti. Ja ne znam je li klub još uvijek tamo? Zadnji put bio tamo 1998. kada se titula "Zubandan" proslavljala.

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 02 dec 2014, 16:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tatamata1946 i 26 gostiju.