FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 02 dec 2014, 11:42

Sutra dva jako bitna covjeka iz naseg kluba idu u Udine.
Veoma lako moguce da ce jedan od nasih igraca zavrsiti u tom clanu Serie A ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 dec 2014, 12:18

Dobro nam dosao nazad Benko :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 dec 2014, 12:26

Burberry46 je napisao/la:Dobro nam dosao nazad Benko :D
:salut:
Aragon je napisao/la:Sutra dva jako bitna covjeka iz naseg kluba idu u Udine.
Veoma lako moguce da ce jedan od nasih igraca zavrsiti u tom clanu Serie A ;)
i ja imam osjećaj da je to u pitanju

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2014, 12:32

Benko, Cimirot jeste imao slabiju statistiku ali se znalo da je pojačanje jer se znalo da ima kondicije za 180 minuta i dobar dribling, kreativnost. Uz Jajala je još vise nadošao

Pored toga bio nezamjenjiv u U21 i igrao sve po potrebi, čak i desnog beka i desnog bočnog

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 dec 2014, 13:35

ne bih se slozio
U repki je igrao desnog beka i mozda jednu ili dvje tekme na veznom
Kod nas kada je dosao uopste nije pokazao nesto mnogo, ni blizu ocekivanja ;)
Zadnju godinu fenomenalan...
Edin dolazi kao formiran ograc koji ima 4 gola i 5 asis. U 15 kola, sto cimi nije imao za godinu i pol u leotaru ;)

Naravno trenutno je cimi puno bolji zahvaljujuci ks i jajalu

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 02 dec 2014, 13:48

Benko je napisao/la:Pozz za svu raju :D
ne brinite, sve sam citao sta pisete pa sad kako mi sta padne na pamet, tako i napisem...

Evo sad se sjetih za Zeca.. odmah sam vidio da nešto smrdi jer je taj isti igrac pio kaficu sa clanom nase uprave prije 20-tak dana... i sad dojednom kao on ovo ono ...nigdje veze.

Drugo, sto se tice intervjua Dine Selimovica, sve je covjek objasnio. Mi nemamo plate kao sto su imali drugi kada su uzimali titule prije par godina, nas ni jedan igrac osim Benka nema preko 5000 maraka...ni jedan.
Druga je stvar sto je plata u DAN, sto se sve uplacuje redovno, sto imaju premije, sve moguce uslove koje moze imati jedan klub. TO NE ZNACI DA NE MOZEMO DAVATI PLATU OD 10 000 ali kome je davati? Budimo realni ako sutra damo, lupam, Cimirotu 10 000 platu, doći će malo bolji igrac i traziti 13 000 i sve tako...
Ovako drzis jedan balans gdje igraci iz PL , kao rustemovic, imaju platu 3-5 milja, igraci kao Benko imaju ugovor sa Cardiffom i ta cifra nas ne interesuje.
Sve se radi transparentno, ljudi zive z aovaj klub bukvalno i u svakom smislu te opaske.
Nema zime za nas u to budite sigurni, još samo par korekcija oko nekih igraca, ugovora i mozemo reci da smo na nogama. Nevjerovatna stvar je koliko je dusmanluka bilo oko FKS i koliko smo ih uspjeli odstraniti. Jos dvojica se drze priljepljeni ali sa jednom nogom... i onda vozdra.
Što je najgore i 3000 je daleko veća plata nego naša prosječna, ljudi se zavaravaju. Cimirot ima platu od 1200KM, s tim što on na kraju sa premijama izadje mnogo bolji, ali to je njegova plata na papiru. Najplaćeniji imaju oko 4500, ima ih što igraju i za ispod 1000 KM.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 dec 2014, 13:50

Bosniacum Lilium je napisao/la: Pored toga bio nezamjenjiv u U21 i igrao sve po potrebi, čak i desnog beka i desnog bočnog
U repci je cesce igrao beka, i to uzasno moram priznati. Sjeti se samo one tekme sa Srbijom u Tuzli. :facepalm:

Rustemovic je investicija za buducnost, kao sto je i Cimirot bio. Tako se zaradjuju pare i to i ostatku lige treba biti primjer. Ako Cimirot ode, a vjerujem da hoce, to ce biti za veliki novac a u njegovo dovodjenje nije ulozeno nista koliko ja znam. :? Sarajevo zeli davati priliku i najboljim mladim igracima iz nase lige, to je plus naravno jer se racuna da i u nasoj ligi ima talenta sto je apsolutno tacno, drugo sto to neki papci na pozicijama nisu zeljeli uvidjeti.

Samo sam zacudjen nekako sto do sada niste doveli kakvog Juznoamerikanca, to je fetish klubova sa ovih prostora nekako, daj u ekipu latinosa jer odlicno driblaju. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 02 dec 2014, 14:10

:shh: zao mi je cimirot odlazi a ubrzo ces da cujes gdje :njanjanja: :opaopa: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 02 dec 2014, 14:12

benko sve ces cuti ne mlati po forumu :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 dec 2014, 14:13

siljevac je napisao/la:benko sve ces cuti ne mlati po forumu :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:
imas pp

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 02 dec 2014, 14:15

Dobro nam dosao nazad Benko :D

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 02 dec 2014, 14:16

Poštovani,
Povodom pisanja u bosanskohercegovačkom sportskom listu Sport, a vezano za moju navodnu izjavu za eventualni dolazak ili nedolazak u Sarajevo, želim iste oštro demantirati i još jednom potvrditi da to nije moja izjava. Mislim da je u najmanju ruku nekorektno igrati se s mojim imenom, a svakom bh igraču u krajnjem slučaju samo može biti čast da se dovodi u vezu Sarajevom ili Zeljezničarem, našim najboljim klubovima. Nakon razlaza sa Rijekom jasno sam rekao da ne želim više igrati na Balkanu. Možda nekad kasnije, ali sada Ne. Hvala!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2014, 14:42

Benku je plata kasnila pa je strajkovo... :cool: dobro doso leone Benko

Sta vi mislite Dali bi bilo pametno da stavljamo klauzulu na igrace ko borusija d ko uplati toliko I toliko kesa za tog I tog igraca automatski Sold ...mislim da bi to diglo cjene nasim igracima za 25-50% I plus sve spekulacije menadzeri bi bili poubijani I manje bi nam smetali ...

Benko 5miliona km
Radovac Ako produzi 4.0 milion km
Gojko 2.1mil km

Bandovic dzaba :D hvala
Dupovac 450 hiljada km
Tatko 1.0 milion km
Duljevic 1.7 milion km
Okic 700 hiljada km
Pussygaca 600hiljada km
Itd ko hoce nek izvoli
Al ja bi to sve po FIKSNIM cjenama I ko ima lovu fino se izkesira I uzme Koga hoce Ako je sirotinja cim vidi cjenu kaze ovde skupo spuste se do sugavice I kupe svih 18 igraca sto bi mogo Samo jednog igraca u VELKOM FK SARAJEVU

Leo Messi Benko vrijedi vise nego zeljin stadion I svih 29 igraca na rosteru sto zeljo ima :lol:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2014, 14:44

Pitar za upravu! :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2014, 14:56

Ovaj Rustemovic u faci isti Dzadzalo :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 02 dec 2014, 15:08

Evo da i ja dam svoj komentar nije me bilo na forumu par dana. Mislim da je suvisno dalje raspravljati jel dobaro to sto smo doveli Rustemovica, ja kao navijac imam potpuno povjerenje u upravu i stojim iza njih (pa ne bi ga djabe doveli,pa ja :D ). @Benko dobro dosao nazad uz zakasnjenje
P.S nekad mi se cini kad citam tvoje postove ko da si pravi Benko, umisljam izgleda. :D
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 02 dec 2014, 15:09

Sarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Rustemovic u faci isti Dzadzalo :D
Još da bude i u nogama kao Mato pa da slavimo. 8-)

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 02 dec 2014, 15:23

Pitar6785 je napisao/la:Benku je plata kasnila pa je strajkovo... :cool: dobro doso leone Benko

Sta vi mislite Dali bi bilo pametno da stavljamo klauzulu na igrace ko borusija d ko uplati toliko I toliko kesa za tog I tog igraca automatski Sold ...mislim da bi to diglo cjene nasim igracima za 25-50% I plus sve spekulacije menadzeri bi bili poubijani I manje bi nam smetali ...

Benko 5miliona km
Radovac Ako produzi 4.0 milion km
Gojko 2.1mil km

Bandovic dzaba :D hvala
Dupovac 450 hiljada km
Tatko 1.0 milion km
Duljevic 1.7 milion km
Okic 700 hiljada km
Pussygaca 600hiljada km
Itd ko hoce nek izvoli
Al ja bi to sve po FIKSNIM cjenama I ko ima lovu fino se izkesira I uzme Koga hoce Ako je sirotinja cim vidi cjenu kaze ovde skupo spuste se do sugavice I kupe svih 18 igraca sto bi mogo Samo jednog igraca u VELKOM FK SARAJEVU

Leo Messi Benko vrijedi vise nego zeljin stadion I svih 29 igraca na rosteru sto zeljo ima :lol:
Tacno se vidi da nemas ni 15 godina, jos si balav :beba:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 dec 2014, 15:25

Igr'o sinoć FM-15, pa ga malo nabilo. :urnebes:

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 02 dec 2014, 15:37

A misli li onaj mali Radovac potpisati taj novi ugovor? Zna li ko sta o tome? :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kaunas, rimljanin90 i 32 gosta.