MIlan DjuricIbrahim je napisao/la:Sta je vama ko da ste sa marsa pali?? Vranjes ce otpasti cim safatamo iole pristojnog Srba!

MIlan DjuricIbrahim je napisao/la:Sta je vama ko da ste sa marsa pali?? Vranjes ce otpasti cim safatamo iole pristojnog Srba!
Po cemu je polu-amater? On je 100% amater.STEVIE je napisao/la:jedan polu-amater poput vranjesa moze biti pozvan u repku samo kod nas.
Ako je dobio papire, što ne potpiše za ove pribrane, ili je opet neki drugi problem..."Ognjen ima problema sa papirologijom. Elazigspor odugovlači sa slanjem papira zato što je on dobio dozvolu od FIFA-e da klub napusti bez obeštećenja. Upropastili su mu transfer u Anderlecht, jer što su tražili veliko obeštećenje. Ognjen je nakon toga, još u septembru, otišao u Pribram, gdje je nastavio trenirati. Sada čeka papire kako bi mogao nastupiti za ovaj češki klub", rekao je naš izvor.
Ma laze, kakvi papiri kakvi bakraci.BaDa12 je napisao/la:A, šta je sa ovim od ranije?Ako je dobio papire, što ne potpiše za ove pribrane, ili je opet neki drugi problem..."Ognjen ima problema sa papirologijom. Elazigspor odugovlači sa slanjem papira zato što je on dobio dozvolu od FIFA-e da klub napusti bez obeštećenja. Upropastili su mu transfer u Anderlecht, jer što su tražili veliko obeštećenje. Ognjen je nakon toga, još u septembru, otišao u Pribram, gdje je nastavio trenirati. Sada čeka papire kako bi mogao nastupiti za ovaj češki klub", rekao je naš izvor.![]()
E, moj Ognjene, sretno ti bilo, kako god...
Naš portal došao je do ugovora između kluba FK Pribram i Ognjena Vranješa u kojem se 12. septembra zaključuje ugovor na godinu dana, tako da je Banjalučanin zvanično član ovog kluba već 18 dana, ali Pribram još nije zvanični predstavio Vranješa, budući da je naš reprezentativac u sporu s bivšim klubom turskim Elazigsporom i FIFA je presudila u korist našeg igrača.
Odbio sam danas Grasshoppers, jer su mi bili ponuđeni loši financijski uslovi. Što se tiče novog kluba, dogovorio sam nešto, ali preostalo je još samo da odem u tu zemlju i zvanično potpišem", kazao je Vranješ za SportSport.ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.